Close
Faqja 44 prej 80 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 799
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Dëshminë ? Ke probleme definicioni ti. Nuk ke sjellur dëshmi, por opinion të shkëputur gazete. E megjithatë nuk the ndonjë gjë të re. Bektashizmi u zhduk nga Turqia në favor të sekularizmit, dhe tani Turqia po kolapson në favor të Islamizmit Sunit, cka po mundoheni të ndiqni dhe ju. Pra Turqinë po e ndjek ti, jo Bektashinjtë, që sot nuk kanë fare asgjë të bëjnë me Turqit. Sekti mistik bektash ka mësime krejt ndryshe nga fashistët që uzurpojnë sot mësimet Kuranore.
    Absolutisht e pavërtetë sekti bektashi si një formë mistike ruan me "krenari" tyrbet dhe teqet e osmanlinjve e të sulltanve, një e tillë është edhe në Kosovë. Mirëpo ne e dimë domethenien e tyre prandaj as që ja vëmë veshin atyre.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    E pe dje unitetin Islam ne Kosove?
    Ne dime kur debatojme mes vete, dhe dime kur duhet te jemi te bashkuar.
    Andaj ti tani ke problem ku ta klasifikosh Ternaven, me Shefqetin apo me Dritonin.
    Natyrisht ju speciet ne zhdukje prej afghanistanit kuptoheni me se miri me njeri tjetrin . Atje e gjeni vetveten . Ama kujdes mos bashkohen shqiptaret me keto pallavra qe beni , se pastaj i keni punet keq .
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 25-06-2011 më 14:11

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ne ç'menyre shkeli mbi gjakun e tyre, ndersa denonte me force aktin e terroristeve myslimane Duka kunder Amerikes çlirimtare?
    Ne ç'menyre na paska mbeshtetur Millosheviçin, ndersa u kerkonte ndihme amerikaneve qe te nderhynin ne Kosove??
    Ju jeni dhe maloke vete mer jahu....po s'e kuptuat as ju gjuhen dhe forcen e nje kosovari, vaj halli!! Shko ere fshi hunden perpara se te flasesh per ata qe kane punuar per Kosove!!
    Shkeli mbi gjakun e deshmoreve kur tha se nuk e kemi meritu lirinë nga Beogradi.
    Mbeshteti Millosheviçin kur tha se është dashur ti masakroj 1.9 milion qej.
    Natyrisht se do ti fshij hundet mbi ata që punojnë vazhdimisht kunder Kosoves.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Sinqerisht nuk mundem me diskutu ne kete teme, pasi eshte jashte frekuencave qe mund te perpunoje softwari qe kam ne koke.Te lesh te qete nje brez te konsiderueshem moshe te vjeter, eshte normale , por te shohesh te rinjte, te ndersyer, te gatshem te perplasen dhe me policine e shtetit te vet, kjo eshte e tmerrshme.jane njerez te pa afte per tu integruar dhe kerkojne mbeshtetje tek njerzit e shitur te ketij besimi.Ja u be dhe xhamija, po me pas?Nuk kalohet jeta me lemoshe, as ne kishe e as ne xhami.Une i shof keto te rinj , qe jane ne nje pike kritike te moshes, pas te ciles ,po qe se nuk profesionohesh, ne nje profesion, po qe se nuk i ben duart me kallo, me nje vegel te dobishme, rrezikon te mbetesh nje i vdekur i gjalle.Eshte kjo pike kur kthehesh ne viktime dhe bie pre e menaxhuesve te ligesise.Pikerisht kur jeta e vdekja nuk kane ndonje ndryshim, atehere leshon nga morali dhe mekatohesh.Kjo fe nuk sjell shpetimin tuaj , por shkaterrimin e sigurte.Ju te forumit jeni me fat , qe keni mundesine ekonomike dhe inteketuale, qe te na ndegjoni si nje mendim ndryshe , por dhe nga me te sinqertet.Nuk mund tju doje kerkush me fort se Anesti dhe dhjetra antare te fese tuaj ne trashegimi, por me vizion te drejte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 25-06-2011 më 14:05
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Absolutisht e pavërtetë sekti bektashi si një formë mistike ruan me "krenari" tyrbet dhe teqet e osmanlinjve e të sulltanve, një e tillë është edhe në Kosovë. Mirëpo ne e dimë domethenien e tyre prandaj as që ja vëmë veshin atyre.
    Po ja veni veshin Arabisë e Pakistanit ju, se janë më mirë ata, dhe justifikoheni se nuk po ja vejmë Turqisë direkt. Nëse ti na e shet si shumë Islamikë të tjerë pushtimin Osman si fitore anti-sllave, pra rrjedhimisht dhe konvertimit, pse më bën kapërdima anti-Bektashe tash ? Hallin ti e ke se Bektashizmi i sotëm është shumë larg kuptimin origjinal, dhe ka evoluar falë misionit që ka patur a priori dhe formulimit që ka patur, në një lloj Islami shumë të zbehtë që po ndihmon në c'rrënjosjen e sunizmit. Duhet të them ndihmonte, pasi sunitë në ndihmë kanë thirrur sektin Wahab për të mbijetuar në Shqipëri, dhe me këtë rast për ta islamizuar tërësisht hapësirën shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 14:06
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Je totalisht një copë injoranti, pse injoron shkrimin brenda kllapave, aty e kishe definimin e asaj "Kosoves Islamike"

sot në një Kosovë Islamike (për nga disponimi i bindjeve fetare të ketij populli shqiptar)
    Injorant je ti , qe e karakterizon kosoven si islamike kurre ne kushtetute thuhet qarte qe eshte laike . Ka vetem nje kosove edhe eshte ajo kosove shqiptare !

Kosova nuk ka per tu bere kurre islamike edhe n.q.s kjo e pengon minorancen absolute harape qe po tolerohet nga shqiptaret , u ngelet vetem nje opsion : Te kthehen ne afghanistanin islamik andej nga e kan edhe prejardhjen .
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 25-06-2011 më 14:09

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    O klysh i Serbisë lidhje ski a e pe me te kuqe qka shkrujke?
    Njerezit si ky po edhe si ti mundohen qe Skenderbeun ta paraqesin si figure fetare e jo kombetare. Ik se juve ju ka pagu Serbia per me deviju historinë kombëtare.
    Fishtani eshte proamerikan ,,serbet jane antiamerikan arabet, jane antiamerikan!
    Fishtani eshte proshqiptar ,antiarab,serbet jane aleate ose proarab dhe antishqiptar,arabet jane aleate dhe proserb!!!

Ti je antiamerikan,proarab !!
    Kush eshte klysh Serbie tani

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Po ja veni veshin Arabisë e Pakistanit ju, se janë më mirë ata, dhe justifikoheni se nuk po ja vejmë Turqisë direkt. Nëse ti na e shet si shumë Islamikë të tjerë pushtimin Osman si fitore anti-sllave, pra rrjedhimisht dhe konvertimit, pse më bën kapërdima anti-Bektashe tash ? Hallin ti e ke se Bektashizmi i sotëm është shumë larg kuptimin origjinal, dhe ka evoluar falë misionit që ka patur a priori dhe formulimit që ka patur, në një lloj Islami shumë të zbehtë që po ndihmon në c'rrënjosjen e sunizmit. Duhet të them ndihmonte, pasi sunitë në ndihmë kanë thirrur sektin Wahab për të mbijetuar në Shqipëri, dhe me këtë rast për ta islamizuar tërësisht hapësirën shqiptare.
    Bektashizmi ishte feja e Osmanlijve, kurse Islami ishte ajo qe erdhi dhe shpetoi popullin shqiptarë nga asimilimi. Jo rasisht Bektashizmi nuk depertoi asnjëherë në Kosovë, Iliridë dhe Çamëri sepse ketu kishim Islamin.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Fishtani eshte proamerikan ,,serbet jane antiamerikan arabet, jane antiamerikan!
    Fishtani eshte proshqiptar ,antiarab,serbet jane aleate ose proarab dhe antishqiptar,arabet jane aleate dhe proserb!!!

Ti je antiamerikan,proarab !!
    ane eshte antiamerikan, shqiptaret jane proamerikan
    ane eshte antishqiptar, proserb, prorus, progrek.

Kombi mbi të gjitha

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Injorant je ti , qe e karakterizon kosoven si islamike kurre ne kushtetute thuhet qarte qe eshte laike . Ka vetem nje kosove edhe eshte ajo kosove shqiptare !

Kosova nuk ka per tu bere kurre islamike edhe n.q.s kjo e pengon minorancen absolute harape qe po tolerohet nga shqiptaret , u ngelet vetem nje opsion : Te kthehen ne afghanistanin islamik andej nga e kan edhe prejardhjen .
    Përshëndetje IllyrianPatriot.
    Unë temat kur i hap shpesh i hap me shumë qëllime. Qëllimi im i parë ka qenë të shoh kush po reagon. Dhe e sheh: unë, ti, Rina dhe askush tjetër nuk po paraqitet; natyrisht edhe ky grupi ekstremist - jomysliman ( po them jo mysliman se unë nuk e njoh këtë myslimallëk të tyre, më përpara bëhem budist se hyj në një myslimanllëk me këta treçerekësh e mjekërrcjepër të ndyrë). Ky është një barometër i mirë që po tregon se shumica nuk merren me këto pallavra.
    E sheh masa e gjërë po vetëdijësohet dhe nuk po u beson më këtyre matrapazëve antifetar. Njerëzit po mundohen si të gjejnë një punë, si të krijojnë mirëqenie dhe jo të kthehn prapa nga injoranca kah po mundohet ky grupacion ta shpie popullin.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 44 prej 80 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •