Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 25-06-2011 më 14:11
Sinqerisht nuk mundem me diskutu ne kete teme, pasi eshte jashte frekuencave qe mund te perpunoje softwari qe kam ne koke.Te lesh te qete nje brez te konsiderueshem moshe te vjeter, eshte normale , por te shohesh te rinjte, te ndersyer, te gatshem te perplasen dhe me policine e shtetit te vet, kjo eshte e tmerrshme.jane njerez te pa afte per tu integruar dhe kerkojne mbeshtetje tek njerzit e shitur te ketij besimi.Ja u be dhe xhamija, po me pas?Nuk kalohet jeta me lemoshe, as ne kishe e as ne xhami.Une i shof keto te rinj , qe jane ne nje pike kritike te moshes, pas te ciles ,po qe se nuk profesionohesh, ne nje profesion, po qe se nuk i ben duart me kallo, me nje vegel te dobishme, rrezikon te mbetesh nje i vdekur i gjalle.Eshte kjo pike kur kthehesh ne viktime dhe bie pre e menaxhuesve te ligesise.Pikerisht kur jeta e vdekja nuk kane ndonje ndryshim, atehere leshon nga morali dhe mekatohesh.Kjo fe nuk sjell shpetimin tuaj , por shkaterrimin e sigurte.Ju te forumit jeni me fat , qe keni mundesine ekonomike dhe inteketuale, qe te na ndegjoni si nje mendim ndryshe , por dhe nga me te sinqertet.Nuk mund tju doje kerkush me fort se Anesti dhe dhjetra antare te fese tuaj ne trashegimi, por me vizion te drejte.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 25-06-2011 më 14:05
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Po ja veni veshin Arabisë e Pakistanit ju, se janë më mirë ata, dhe justifikoheni se nuk po ja vejmë Turqisë direkt. Nëse ti na e shet si shumë Islamikë të tjerë pushtimin Osman si fitore anti-sllave, pra rrjedhimisht dhe konvertimit, pse më bën kapërdima anti-Bektashe tash ? Hallin ti e ke se Bektashizmi i sotëm është shumë larg kuptimin origjinal, dhe ka evoluar falë misionit që ka patur a priori dhe formulimit që ka patur, në një lloj Islami shumë të zbehtë që po ndihmon në c'rrënjosjen e sunizmit. Duhet të them ndihmonte, pasi sunitë në ndihmë kanë thirrur sektin Wahab për të mbijetuar në Shqipëri, dhe me këtë rast për ta islamizuar tërësisht hapësirën shqiptare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 14:06
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Injorant je ti , qe e karakterizon kosoven si islamike kurre ne kushtetute thuhet qarte qe eshte laike . Ka vetem nje kosove edhe eshte ajo kosove shqiptare !
Kosova nuk ka per tu bere kurre islamike edhe n.q.s kjo e pengon minorancen absolute harape qe po tolerohet nga shqiptaret , u ngelet vetem nje opsion : Te kthehen ne afghanistanin islamik andej nga e kan edhe prejardhjen .
Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 25-06-2011 më 14:09
Përshëndetje IllyrianPatriot.
Unë temat kur i hap shpesh i hap me shumë qëllime. Qëllimi im i parë ka qenë të shoh kush po reagon. Dhe e sheh: unë, ti, Rina dhe askush tjetër nuk po paraqitet; natyrisht edhe ky grupi ekstremist - jomysliman ( po them jo mysliman se unë nuk e njoh këtë myslimallëk të tyre, më përpara bëhem budist se hyj në një myslimanllëk me këta treçerekësh e mjekërrcjepër të ndyrë). Ky është një barometër i mirë që po tregon se shumica nuk merren me këto pallavra.
E sheh masa e gjërë po vetëdijësohet dhe nuk po u beson më këtyre matrapazëve antifetar. Njerëzit po mundohen si të gjejnë një punë, si të krijojnë mirëqenie dhe jo të kthehn prapa nga injoranca kah po mundohet ky grupacion ta shpie popullin.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt