Close
Faqja 43 prej 80 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 799
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    O klysh i Serbisë lidhje ski a e pe me te kuqe qka shkrujke?
    Njerezit si ky po edhe si ti mundohen qe Skenderbeun ta paraqesin si figure fetare e jo kombetare. Ik se juve ju ka pagu Serbia per me deviju historinë kombëtare.
    Or kungull, Princ i Matit(Emathisë), Mbret i Epirit dhe Mbret i Shqipërisë me harta te vjetra i bie Kryezot i gjithë shqipërisë etnike pak a shumë që fillon nga Nishi e tutje në Prevezë, në kulmin e Lidhjes së Lezhës ku gjithë princat e vendosën në krye. Tani që gjithë kjo popullsi ishte e krishterë 99% ky ësht fakt historik i parefuzueshëm.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    WOW. Pa ma shpjego pak këtë që ke thënë.

Pra shkaku kryesor na qënka Bektashizmi ? Pse ? Sepse në Shqipëri rakia pihet në cdo eveniment, sepse femra nuk mbulohet me ferehxhe ? Sepse femra është e lirë në një shoqëri demokratike ? Sepse Bektashinjtë kurrë nuk kanë patur problem me besimet e të tjerëve në Shqipëri ? Sepse kanë dhënë kontribut të madh si kombëtar si në zbehjen e islamofashizmit ekstrem që praktikoni ju ?

PS: Ma hiq Skënderbeun, Gjergj Kastriotin Kryezot të Arbërisë nga avatari. E di kush ka qenë Gjergji i Madh apo jo ? Ja me pak fjalë c'thotë përkrenarja e tij:

* IN * PE * RA * TO * RE * BT *: * Jezus Nazarenus * Principi Emathie * Regi Albaniae * Terrori Osmanorum * Regi Epirotarum * Benedictat Te

Jezuj i Nazaretit të beton ty Skënderbej, princ i Matit, Mbret i Shqipërisë, Tmerri i osmanllinjve, Mbret i Epirit
    Skenderbeu figurë kombetare shqiptare. Klyshqit e Serbisë le t¡ propagandojnë duke fetarizuar kete figurë.
    Per ta deshmu se Bektashizmi është shkaktari kryesor i prapambetjes sonë argument është edhe vet Skënderbeu, ja pjesë nga artikulli "Feja ne trevat shqiptare": Heroi kombëtar i shqiptarëve Gjergj Kastrioti lindi në një familje ortodokse, u bë mysliman në oborrin e sulltanit, u bë bektashi (ky ishte kusht për t'u bërë jeniçer), u kthye në Shqipëri dhe mori fenë e babait (ortodoks) dhe kur vdiq la amanet që të varrosej në një katedrale të të krishterëve katolikë (Lezhë). Njëri nga vëllezërit e Gjergj Kastriotit, përkundrazi, kërkoi të varrosej në manastiret e Athosit, një prej vendeve të shenjta të ortodoksisë.

Pra Bektashizmi është feja e Jeniçerëve, fe të cilën e urren ky që e kam në avatar, e bashkë me të edhe unë dhe çdo shqiptar.
    Kombi mbi të gjitha

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Pamjet filmike tregojne se Policia serbo-cifute e Kosoves i ka provokuar besimtaret ne kohen kur ato ishin duke u falur duke iu afruar afer dhe duke ia prishur faljen.Shikoni kete provokim ne video ne seconden e 48 te saj

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WdOQJFcHV2Q

"Historia e botës është përparimi në vetëdijen për lirinë." - Hegel
    Jerry, paske genjyer ketu se video nuk tregon se policia ka provokuar besimtaret.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pra Bektashizmi është feja e Jeniçerëve, fe të cilën e urren ky që e kam në avatar, e bashkë me të edhe unë dhe çdo shqiptar.
    Menyren sesi flet ti dhe hijen tende urren.
    Ce keni kete vecori te flisni dhe per te tjeret. Fol per veten tende, se te tjeret kane goje vete te flasin.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    O klysh i Serbisë lidhje ski a e pe me te kuqe qka shkrujke?
    Njerezit si ky po edhe si ti mundohen qe Skenderbeun ta paraqesin si figure fetare e jo kombetare. Ik se juve ju ka pagu Serbia per me deviju historinë kombëtare.
    O bir kurve, race e poshter ishe kon.

Po ti deri dje thoshe qe aleanca muslimane-katolike luftoi kunder ortodokseve, pra UCK e quajte ushtri muslimane ( ashtu sic tere kohen serbet na kane quajtur organizate terroriste e lidhur me Al-qaida), SHBA e quajte ushtri katolike dhe paskan luftuar kunder ortodoksve. Pra ne shqiptaret paskemi luftuar ne interes te fejes islame dhe nuk paskemi menduar per lirine dhe drejtat tona thelbsore dhe kombetare.

Ca pritet me shume nga ty?, nje fundrrine shqipfolesh qe perdor propaganda anti-shqiptare.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Skenderbeu figurë kombetare shqiptare. Klyshqit e Serbisë le t¡ propagandojnë duke fetarizuar kete figurë.
    Per ta deshmu se Bektashizmi është shkaktari kryesor i prapambetjes sonë argument është edhe vet Skënderbeu, ja pjesë nga artikulli "Feja ne trevat shqiptare": Heroi kombëtar i shqiptarëve Gjergj Kastrioti lindi në një familje ortodokse, u bë mysliman në oborrin e sulltanit, u bë bektashi (ky ishte kusht për t'u bërë jeniçer), u kthye në Shqipëri dhe mori fenë e babait (ortodoks) dhe kur vdiq la amanet që të varrosej në një katedrale të të krishterëve katolikë (Lezhë). Njëri nga vëllezërit e Gjergj Kastriotit, përkundrazi, kërkoi të varrosej në manastiret e Athosit, një prej vendeve të shenjta të ortodoksisë.

Skënderbeu nuk e ka kthyer kurrë fenë e tij. Ka bërë politikë po, por jo të ketë kthyer fenë. Artikullin dhe opinionin(dhe jo studimin) e para disa viteve e kam lexuar para teje zotrote. Bektashizmi Shqiptar pati rrol instrumental në pavarësinë, dhe sot shikohet nga sunnit turq si puna jote me frikë të jashtzakonshme për eliminim total të ekstremizmit që ti përfaqëson.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Skënderbeu nuk e ka kthyer kurrë fenë e tij. Ka bërë politikë po, por jo të ketë kthyer fenë. Artikullin dhe opinionin(dhe jo studimin) e para disa viteve e kam lexuar para teje zotrote. Bektashizmi Shqiptar pati rrol instrumental në pavarësinë, dhe sot shikohet nga sunnit turq si puna jote me frikë të jashtzakonshme për eliminim total të ekstremizmit që ti përfaqëson.
    Bektashizmi është fe e jeniçerëve, fe e turqve, fe te cilen e luftoj Skenderbeu me shpatë. E solla deshmine se kjo fe është fe e jeniçerëve nuk besoj se një shqiptar normal do ta mbronte fenë e jeniçerëve me të cilët luftuam, nuk flas per klyshqit e Serbisë po e perseris.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    O bir kurve, race e poshter ishe kon.
    Ti q* motrat n'goj a more vesh?! Krejt qa te urinojn ulur ti q*fsha e morr. Une se kom kete natyre mu sha mbrapa PC siç e paske ti, tentova mas pari met shkru ne privat po e ke blloku normal sta man b*tha, hajde kur dush ne Prishtine jam veç bire edhe motren me veti.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Bektashizmi është fe e jeniçerëve, fe e turqve, fe te cilen e luftoj Skenderbeu me shpatë. E solla deshmine se kjo fe është fe e jeniçerëve nuk besoj se një shqiptar normal do ta mbronte fenë e jeniçerëve me të cilët luftuam, nuk flas per klyshqit e Serbisë po e perseris.
    Dëshminë ? Ke probleme definicioni ti. Nuk ke sjellur dëshmi, por opinion të shkëputur gazete. E megjithatë nuk the ndonjë gjë të re. Bektashizmi u zhduk nga Turqia në favor të sekularizmit, dhe tani Turqia po kolapson në favor të Islamizmit Sunit, cka po mundoheni të ndiqni dhe ju. Pra Turqinë po e ndjek ti, jo Bektashinjtë, që sot nuk kanë fare asgjë të bëjnë me Turqit. Sekti mistik bektash ka mësime krejt ndryshe nga fashistët që uzurpojnë sot mësimet Kuranore.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Anton Kçira është antishqiptar sepse shkel mbi gjakun e deshmoreve te lirisë në mesin e tyre edhe të atyre katolik siç ishin Ndue Perlleshi e Gasper Karaqi.
    Anton Kçira mbështeti krimet e Millosheviçit.
    Anton Kçira nuk tregoi dhembëshuri për gjenocidin e kryer ketu por ju duk e pakët.
    Ne ç'menyre shkeli mbi gjakun e tyre, ndersa denonte me force aktin e terroristeve myslimane Duka kunder Amerikes çlirimtare?
    Ne ç'menyre na paska mbeshtetur Millosheviçin, ndersa u kerkonte ndihme amerikaneve qe te nderhynin ne Kosove??
    Ju jeni dhe maloke vete mer jahu....po s'e kuptuat as ju gjuhen dhe forcen e nje kosovari, vaj halli!! Shko ere fshi hunden perpara se te flasesh per ata qe kane punuar per Kosove!!
    Jarigas

Faqja 43 prej 80 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •