Close
Faqja 41 prej 80 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 799
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Cudi se Ramiqi ka qenë ushtar i Jugosllavisë i denjë madje. Një tjetër cudi është që në krye të Kosovës ndodhet shoku juaj, legjendari Hashim Thaci, "gjarpri". Si e lejon ai këtë gjë kundra wahabëve ?
    Si mendon si e lejon ai këtë gjë kundër "vehabëve"
    Legjendari Hashim Thaçi do të jetë në krye të Kosovës deri në vdekje kjo nuk ka dyshim, më vie për të vjellur kur emrin e tij e marrin nëpër gojë individë e simpatizantë të Isa Putinit.
    Kombi mbi të gjitha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Edhe ti kur po fol as Wc-ja spom pranon me hy mrenda aq keq po mushna . Sa per ritualet qysh i bojm ska dert se munden mi pa qe i bojm ritualet e Abrahamit profetit te 3 feve te sotme qe vetem nje fe i bon ajo Islame tjerat ato 2jat i bojn pagane me shtylla betoni t'gipsit me qirinj dhe kapela t babilonis[prifti].
    Ne sjemi te mencur sa ju me besu gjithfare teorish, ju jeni me te mencur. Ju nuk i faleni statujav, ju jeni me te mencur, ju i faleni nje guri, ju besoni nje perendi te coroditur, nje profet te coroditur, e nje fe te coroditur qe po terrorizon 70% te botes, ju dhe 'vellezerit' tuaj arabe e islamike e qe nuk i keni kurrfare vellezerish se as qe po e njohin shtetin e Kosoves.
    Ju per arabet e vrani e urreni vllaun tuaj, sepse ju jeni me menqur, ju nuk i faleni shtyllave.
    Ju i urreni humanistet e heronjte shqiptare vetem se ka pas besim tjeter nga ju ndersa i doni me shume vrasesit e te pareve tuaj, sepse ju jeni me te mencur, ju keni fe ma perfekte.

Allahu eshte me i madhi, prej injoranteve

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Si mendon si e lejon ai këtë gjë kundër "vehabëve"
    Legjendari Hashim Thaçi do të jetë në krye të Kosovës deri në vdekje kjo nuk ka dyshim, më vie për të vjellur kur emrin e tij e marrin nëpër gojë individë e simpatizantë të Isa Putinit.
    Falimnderit që konfirmove vizionin tënd politik, pas atij fetar dhe intelektual.

Ja u kam thënë dhe këtë, që ju kultivoni figura kult si në Shqipëri u kultivua Enver Hoxha. I keni qejf diktatorët vdisni, prandaj dhe si mazokista që jeni shprehjen tuaj nuk e gjeni në Kuran, por në sektet wahabe që mësohen qysh të rinj të urrejnë cdo gjë që është kundër misionit të tyre për sharia ndërkombëtare. Po dhe Hashimi nuk është rrotë. Shprehia juaj garantohet nga kushtetuta që ai pranoi. Ideologjikisht dhe ai është prapa si Qosja, thjeshtë se i ka vendosur vetes edhe "exit strategy" në rast se lëvizja wahabe nuk materializohet.

Në Shqipëri fatmirësisht ka ndikuar jashtamase Bektashizmi, që e zbërthen në mënyrë më harmonike Kuranin, hapi i parë drejt revizionizmit. Kot nuk është atje Kryegjyshata Botërore. Lufta sot po bëhet që të na bëni avantgarda e islamofashizmit wahab, ndërkohë që krahu tjetër ka vendosur pikërisht Kryegjyshatën Botërore në një vend si Shqipëria. Nga ne dhe dora jonë do e gjeni dhe revizionizmin e Kuranit dhe zhdukjen e patologjive që ka krijuar nënshtrimi juaj intelektual deri në vetflijim(një fjalë më e mirë për vetshpërthim).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 12:30
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Rexhep Qosja ofendohet nga kush?! nga një njeri i cili thurte vargje poezi për Anton Kçiren antishqiptarin më të madh të shekullit 21
    E pse na qenka antishqiptar dom Kçira, pse tha se siç po sillen do kosovare e maqedonas, nuk e paskan meritue lirine qe u solli amerikane, a??!! Epo ai burre fort largpames paska qene, or taj!!!
    Jarigas

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Sikur te ishte Kosova me kete rini Islame ne vitin 1999 serbet sdo kishin guxuar te rrinin me ne kosove.Sepse kjo rini eshte ndergjegjsuar per te kerkuar te drejtat e saj me cdo kusht ndryshe nga viti 1999 qe e kishin mendjen tek qejfet dhe ishin vene ne gjume.
    Ja fillove me seksionin e filmave vizatimore. Jo more po te mos ishin patriotet shqiptare dhe ndihma e USA e Britanise se madhe se per keta vahabiste Kosova do te ishte ceshtje e kryer per 20 minuta.

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Falimnderit që konfirmove vizionin tënd politik, pas atij fetar dhe intelektual.

Ja u kam thënë dhe këtë, që ju kultivoni figura kult si në Shqipëri u kultivua Enver Hoxha. I keni qejf diktatorët vdisni, prandaj dhe si mazokista që jeni shprehjen tuaj nuk e gjeni në Kuran, por në sektet wahabe që mësohen qysh të rinj të urrejnë cdo gjë që është kundër misionit të tyre për sharia ndërkombëtare. Po dhe Hashimi nuk është rrotë. Shprehia juaj garantohet nga kushtetuta që ai pranoi. Ideologjikisht dhe ai është prapa si Qosja, thjeshtë se i ka vendosur vetes edhe "exit strategy" në rast se lëvizja wahabe nuk materializohet.
    Absolutisht gjithëmonë kam qenë përkrahës i çlirimtarit Hashim Thaçi dhe njëkohësisht kundërshtar kategorik i mitit rugovisto-titist.

Në Shqipëri fatmirësisht ka ndikuar jashtamase Bektashizmi, që e zbërthen në mënyrë më harmonike Kuranin, hapi i parë drejt revizionizmit. Kot nuk është atje Kryegjyshata Botërore. Lufta sot po bëhet që të na bëni avantgarda e islamofashizmit wahab, ndërkohë që krahu tjetër ka vendosur pikërisht Kryegjyshatën Botërore në një vend si Shqipëria. Nga ne dhe dora jonë do e gjeni dhe revizionizmin e Kuranit dhe zhdukjen e patologjive që ka krijuar nënshtrimi juaj intelektual deri në vetflijim(një fjalë më e mirë për vetshpërthim).
    Bektashizmi një fe turke e cila nuk gëzon as edhe mbështetjen më të vogël të shqiptarëve, fe e jeniçerëve.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Kam qënë disa muaj përpara kësaj katrahure që po shkaktoni dhe e kam parashikuar një gjë të tillë. Katastrofa jam apo nuk jam unë e njerëz si mua e ka treguar historia. Gjëndemi atje ku jemi prej mentalitetit tuaj oriental, nëse me mirëbesim pranoj që jeni Shqiptar a priori kuptohet, dicka shumë e dyshimtë në rastin tuaj.

Lexoj postimet e mia te me hershme, apo ndoshta nifemi ne dy ?? Jo sepse je antarsuar ne 2010, apo je futur me nick te dyte ?!

Jam lodhur ne shpyrt duke raportu mesazhe te pa hijeshme, duke hapur teme ankuese vetem per nje postim, dhe asgje nuk mirret parasysh, ehh tash me duhet ta hapi gojen edhe une, me duhet ta citoj ç'do islamo-fob sepse edhe mua me djeg kur me ofendoni ne fe.

Duhet turp te ju vije, edhe jemi me shumice myslimane edhe nuk rrini urt !!!
    Po sikur kjo shumica myslimane qe eshte te ishin orthodhoxe ose katolik apo atheist ??
    Te ishin per shembull shqiptaret sikur antari chino, pupupu, oh Zot une si mysliman me kishin prere sikur nje he ?? Mos e bon oh Zot amon sepse keta nuk jane tolerant sikur na (myslimanet) !!

The_Capital
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    E pse na qenka antishqiptar dom Kçira, pse tha se siç po sillen do kosovare e maqedonas, nuk e paskan meritue lirine qe u solli amerikane, a??!! Epo ai burre fort largpames paska qene, or taj!!!
    Anton Kçira është antishqiptar sepse shkel mbi gjakun e deshmoreve te lirisë në mesin e tyre edhe të atyre katolik siç ishin Ndue Perlleshi e Gasper Karaqi.
    Anton Kçira mbështeti krimet e Millosheviçit.
    Anton Kçira nuk tregoi dhembëshuri për gjenocidin e kryer ketu por ju duk e pakët.
    Kombi mbi të gjitha

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Jo kandy kjo bën vaki vec te grupacioni juaj, sepse prandaj në gjithë botën ka një hierarki. Mirren vendimt dhe vetëm njëri flet. Aty ka flasin të gjithë nuk flet askush! Edhe nuk rregullohen punët në rrugë. Duhet të mësoheni një herë se shoqëria ka rregulla. Ato duhet të respektohen.
    E pe dje unitetin Islam ne Kosove?
    Ne dime kur debatojme mes vete, dhe dime kur duhet te jemi te bashkuar.
    Andaj ti tani ke problem ku ta klasifikosh Ternaven, me Shefqetin apo me Dritonin.
    I feel Kosovereign!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Lexoj postimet e mia te me hershme, apo ndoshta nifemi ne dy ?? Jo sepse je antarsuar ne 2010, apo je futur me nick te dyte ?!

Jam lodhur ne shpyrt duke raportu mesazhe te pa hijeshme, duke hapur teme ankuese vetem per nje postim, dhe asgje nuk mirret parasysh, ehh tash me duhet ta hapi gojen edhe une, me duhet ta citoj ç'do islamo-fob sepse edhe mua me djeg kur me ofendoni ne fe.

Duhet turp te ju vije, edhe jemi me shumice myslimane edhe nuk rrini urt !!!
    Po sikur kjo shumica myslimane qe eshte te ishin orthodhoxe ose katolik apo atheist ??
    Te ishin per shembull shqiptaret sikur antari chino, pupupu, oh Zot une si mysliman me kishin prere sikur nje he ?? Mos e bon oh Zot amon sepse keta nuk jane tolerant sikur na (myslimanet) !!

The_Capital
    Ja c'kam shkruar para 1 viti kur jam antarësuar:

Harmonia fetare nuk duhet forcuar fare. Historia tregon, sidomos në rastin e Amerikës që kur një problem të paqenë e bën përsëri problem(karta rraciste luhet shpesh herë si mjet thellësisht politik nga Barack Obama) për arsye politike, atëherë është e garantuar që do e rikrijosh. Në rastin Shqiptar mos-harmonia nuk ka qenë kurrë problem. Ka patur raste sporadike dhe ka akoma konflikte Katolik-Musliman (ato pak që kanë mbetur se regjimi komunist i linçoi katolikët), Orthodoks-Musliman (kryesisht konflikte të tilla ka në Shtërmen, Himarë e disa zona të nxehta në Shqipëri), por në plan të gjërë Shqiptarët kanë shkuar mirë.

Ata që duan të hapin tema të tilla kanë qëllime politike nga mbrapa. Nesër do thonë që nuk kemi të drejta (nuk ka rëndësi cili komunitet), që duhet proporcionalitet (edhe pse ndoshta e meriton një person tjetër të jetë në krye për arësye se është intelektual më i aftë) dhe broçkulla të tilla. Kjo teori njihet mirë nën termin historik divide et impera, dhe po zbatohet me përpikmëri sot në disa nga demokracitë më të avancuara në botë.

Zbehja e ndikimeve fetare është e pashmangshme. Në Shqipëri ka 70 vjet që ka filluar. Ju bëni si bisha të egra dhe kërkoni "Rilindje Islame", që askush përvec ju wahabëve nuk e do.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 41 prej 80 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •