Close
Faqja 38 prej 80 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 799
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Islami nuk njeh totalitarizem, aty secili ka te drejte me shpreh mendimin e vet.
    Po s'keni faj ju qe s'e kuptoni, se jeni mesuar me diktatura.
    Jo kandy kjo bën vaki vec te grupacioni juaj, sepse prandaj në gjithë botën ka një hierarki. Mirren vendimt dhe vetëm njëri flet. Aty ka flasin të gjithë nuk flet askush! Edhe nuk rregullohen punët në rrugë. Duhet të mësoheni një herë se shoqëria ka rregulla. Ato duhet të respektohen.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Qu "man" a Hale nuk je mush men,Mos jush "man",Me sy qel po si Arush flen,Qu "man"!A pe sheh qat sen qat ven,qe me flejt s'tlen e ti krejt flen."Bim Bima"

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shif shif Mexhidin që bën propagandë në forum. Ju thashë dje që këta i përkasin Tërnavës dhe krahut islamofashist në Kosovë dhe forum, dhe kam kohë që ju them që Rexhep Qosja është prapavija intelektuale e kësaj lëvizje që synon shkatërrimin total të identitetit shqiptar duke e zëvendësuar me atë Arab.
    Në Shqipëri kjo prapavijë me shumë lezet ka më varitet nga "letrari" Hatibi i shkolluar në Lindje të Mesme dhe ishkokainoman tek ekstremisti Olsi Jazexhi.

Sulmi i programuar që i bëhet Rugovës në forumet Islamike dhe fatkeqsisht dhe në Forumin Shqiptar bëhet nga po i njëjti grupacion islamik wahab, sepse Rugova prishi planet e tyre. Këta njerëz po mundohen të zgjerojnë "Arab Spring" në Ballkan, duke vendosur fuqitë islamike në krye.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 11:40
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Shif shif Mexhidin që bën propagandë në forum. Ju thashë dje që këta i përkasin Tërnavës dhe krahut islamofashist në Kosovë dhe forum, dhe kam kohë që ju them që Rexhep Qosja është prapavija intelektuale e kësaj lëvizje që synon shkatërrimin total të identitetit shqiptar duke e zëvendësuar me atë Arab.
    Në Shqipëri kjo prapavijë me shumë lezet ka më varitet nga "letrari" Hatibi i shkolluar në Lindje të Mesme dhe ishkokainoman tek ekstremisti Olsi Jazexhi.
    Kush eshte mexhidi?ajhahhaha

Qu "man" a Hale nuk je mush men,Mos jush "man",Me sy qel po si Arush flen,Qu "man"!A pe sheh qat sen qat ven,qe me flejt s'tlen e ti krejt flen."Bim Bima"

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Islami nuk njeh totalitarizem, aty secili ka te drejte me shpreh mendimin e vet.
    Po s'keni faj ju qe s'e kuptoni, se jeni mesuar me diktatura.
    Islami eshte fashizem, kame e krye.
    Talaq, Talaq, Talaq.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Kush eshte mexhidi?ajhahhaha

Shoku yt http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=136257
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Rexhep Qosja ofendohet nga kush?! nga një njeri i cili thurte vargje poezi për Anton Kçiren antishqiptarin më të madh të shekullit 21
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Qendra Kulturore Islame "Bin Laden" e completuar me fabrike bombash vetevrasese dhe librari xhihadi.
    Talaq, Talaq, Talaq.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin

Sulmi i programuar që i bëhet Rugovës në forumet Islamike dhe fatkeqsisht dhe në Forumin Shqiptar bëhet nga po i njëjti grupacion islamik wahab, sepse Rugova prishi planet e tyre. Këta njerëz po mundohen të zgjerojnë "Arab Spring" në Ballkan, duke vendosur fuqitë islamike në krye.
    Mir ja ka be Rugoviqit qe e ka kritiku ai ka qen nje anti kombetar dhe anti fetar,ai ka qen e zeza e shqiptaris.

Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Islami eshte fashizem, kame e krye.
    Jo, islami nuk është fashizëm. e meta e islamit është se shumica e njerëzve kanë hyrë aty pa e lexuar asnjë libër fetar, prandaj indoktrinohen nga gjithëfarë shabani e bilalli. zaten ne në përgjithësi kemi dëshirë për të dëgjuar cka na thotë dikush dhe jo të studiojmë vetë. Mua nuk më duhet fjala e hoxhës as priftit hic, sepse Kuranin a Biblen qysh e lexon një hoxhë e lexoj edhe unë.
    Këtë bëjeni o besimtar të verbër!! Fjala e parë në kuran është: lexo, studio, mëso!

P.S. Me ke¨si njerëzish të paditur është fashizëm e shkuar fashizmit!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 38 prej 80 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •