Close
Faqja 48 prej 80 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 799
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Harrova te ceki , 4 tema jane hapur te njejte
    Nje dite keni per te na ngran per se gjalli
    Mos e merr krejt thjesht Genti.
    Vërtet është rrezik! ( Atdheu në rrezik - vraponi o burra!)
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Imagjino quhen vehabist ata që përkrahën protestën e Lëvizjes Bashkohu për të cilën anëtari Projekti21_dk denoncoi se na qenka gjoja fraksion.
    Duhet të ndalemi pak, nëse themi se paska elemente vehabiste atëherë ketu bëhët fjal për Naim Ternaven dhe Sabri Bajgoren, ja po ju sjelli prononcimet e tyre, sot Sabri Bajgora në edicionin e lajmeve përkrahu protestën e Lëvizjes Bashkohu, të njejtën gjë e kishte bërë edhe Myftiu Naim Ternava në emisionin Info Magazine të Klan Kosovës.

Prononcimi i Myftiut Naim Ternava

http://www.youtube.com/watch?v=oFajXWodS-M
    Titulli i videos tregon armiqesine qe bart me vete feja islame per shoqerine kosovare laike. Islamistet thyen ligjin dhe detyruan SHPK-ne ta mbroje ligjin me dhune. Ky do te ishte titulli i sakte.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Këtu nuk është në Arabi e as në ndonje shtetë islam por në një shtetë katolik Angli në Londër.

~ * Falnu musliman se sigurine prej shtetit e keni, ndërsa i biri i muslimanit ne Kosove gjatë sexhdes shkelum n'kry * ~
    Mos rrej ne emer te Allahut se pastaj e shoh Allahun si kriminel dhe flas per te si te tille. Ne foton qe tregon nga Londra nuk eshte duke u falur namazi ne mes te rruges kyce te kryeqytetit duke prishur rendin publik. As nuk eshte thyer asnje ligj. Kjo nuk mund te thuhet per namazin ne Prishtine. Policia deklaroi fare mire: Te falet namazi prapa nderteses se shkolles apo diku ku s'pengohet rendi publik, eshte e lejuar. Pra mu si ne Londer.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Reagon BIK-u dhe Partia e Drejtësisë

http://www.youtube.com/watch?v=yD3vNec_WBA
    Bashkesia Islame nuk mund te protestoje kunder dhunes se policise pa qene kunder rendit kushtetutor. Policia perdori dhune vec deri ne ate mase sa ishte e nevojshme te cbehet thyerja e ligjit qe ndodhte nga ana e protestueseve. Kush eshte kunder kesaj dhune te policise, eshte edhe kunder dhunes qe perdor policia ndaj nje krimineli. Per shembull dhunes kunder nje vrasesi.

Islami demton aftesine e te menduarit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    he po sa te dobet jan keta minoritet,

sikur te nu kishin ngjit me luftu shkaun ma mir i kishin pas npunt,

kqira ju paska mesu shum keq.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Bashkesia Islame nuk mund te protestoje kunder dhunes se policise pa qene kunder rendit kushtetutor. Policia perdori dhune vec deri ne ate mase sa ishte e nevojshme te cbehet thyerja e ligjit qe ndodhte nga ana e protestueseve. Kush eshte kunder kesaj dhune te policise, eshte edhe kunder dhunes qe perdor policia ndaj nje krimineli. Per shembull dhunes kunder nje vrasesi.

Islami demton aftesine e te menduarit.
    I nderuari filozof,

Në Zubin Potok u thy ligji për javë me radhë na trego çfarë masa ndërmori policia?!

Kjo që ka ndodhur dje i ka qitur hije të keqe Policisë paramendo dy gazetarë të lenduar, sikur policia të kishte të drejtë nuk do të kishin ndodhur keto reagime të pakten jo nga konfesioni fetar. Dhe prapë kur shikojmë, policia deshtoi ta ndalte protesten apo ti shperndante turmen, e gjithë kjo rrëmujë pse???!!! Ska pikë dyshimi se këtu ka prapavij politike.
    Kombi mbi të gjitha

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Mos rrej ne emer te Allahut se pastaj e shoh Allahun si kriminel dhe flas per te si te tille. Ne foton qe tregon nga Londra nuk eshte duke u falur namazi ne mes te rruges kyce te kryeqytetit duke prishur rendin publik. As nuk eshte thyer asnje ligj. Kjo nuk mund te thuhet per namazin ne Prishtine. Policia deklaroi fare mire: Te falet namazi prapa nderteses se shkolles apo diku ku s'pengohet rendi publik, eshte e lejuar. Pra mu si ne Londer.
    Ma thuaj dallimin midis asaj që po shohim në foto (Londres) dhe asaj që pamë në Prishtinë?!

Ta them unë policia e Londres respekton lirinë e besimit që garantohet me Kushtetutë, për dallim nga ne që ligjin e bën ai që është në pushtet, në këtë rast në polici.
    Kombi mbi të gjitha

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Epo ja që nuk u kalb, u lirua
    Paralajmërim. Të thashë që nuk ka vend në një shoqeri civile kjo gjë por ju vazhdoni e prishni harmoninë. Vazhdoni, c'tju them unë. Edhe në Amerikë ka raste që falen në rrugë, po nuk ndërtohen xhami kudo. Ju e keni bërë stil këtë gjë dhe po merrni avantazh nga të drejtat dhe bujaria e njëriut të civilizuar perëndimor, ku bën dhe pjesë 99% e Shqiptarëve të paktën gjenetikisht.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ma thuaj dallimin midis asaj që po shohim në foto (Londres) dhe asaj që pamë në Prishtinë?!

Ta them unë policia e Londres respekton lirinë e besimit që garantohet me Kushtetutë, për dallim nga ne që ligjin e bën ai që është në pushtet, në këtë rast në polici.
    Londra ja fut dajakun në shtëpinë e vet këtyre mos i qa hallin. E prap së prapi po abuzohet jashtmase me bujarinë Europiane që merr gjithë këta mjeranë që nuk kanë ku të punojnë e bukë të hajnë në shoqeritë e tyre të falimentuara, e këta cfarë bëjnë ? Shkojnë dhe i diktojnë ligjin në shpi t'vet. Ke parë ti!
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    I nderuari filozof,

Në Zubin Potok u thy ligji për javë me radhë na trego çfarë masa ndërmori policia?!
    E para: Krimi nuk justifikon krimin. Do te thote: Nese ne Zubin Potok eshte kryer nje krim (thyerje ligji) nga ana e protestueseve, kjo nuk u jep te drejte protestueseve muslimane te thyejne poashtu ligjin.

E dyta: Edhe po te parandalohej thyerja e ligjit ne Zubin Potok, prape se prape islamoidet e Prishtines do te protestonin dhe thyenin ligjin.

E treta: Nese ne Zubin Potok nuk nderhyret, nuk nderhyret per shkak se kompetentet jane te mendimit se kjo gje aktualisht eshte ne te mire te gjithe shoqerise.

Kjo që ka ndodhur dje i ka qitur hije të keqe Policisë paramendo dy gazetarë të lenduar,
    Ndodhe kudo qe gazetari te lendohet kur eskalon situata. Me rendesi eshte qe protestuesit kane thyer ligjin. Prej ketij momenti policia ka vepruar drejte kur ka perdorur dhunen. Nuk ka shoqeri demokratike qe e zgjidhe kete ceshtje ndryshe. As ajo e Londres, as ajo e Washingtonit, as ajo e Berlinit.

sikur policia të kishte të drejtë nuk do të kishin ndodhur keto reagime të pakten jo nga konfesioni fetar.
    Nga cilet jofetare ndodhi kritika? Nga asnje deri sot. Me perjashtim te disa no-nameve, hicave te hicave.

Dhe prapë kur shikojmë, policia deshtoi ta ndalte protesten apo ti shperndante turmen, e gjithë kjo rrëmujë pse???!!!
    Policia tregoi kufijte. Tregoi per cilat vlera qendron. Cilat vlera sundojne ne Kosove. Kjo duhet te shihet edhe si forme edukative. Shume prej protestueseve do te jene analfabete me nivel intelektual te kafsheve shtepiake. Keso njerez mund t'i nxjerresh ne rruge per lloj-lloj protestash. Jane argate, marioneta trutrashe keshtu si ti qe je. Eshte e rendesishme qe njerezve te tille t'ju tregohet se cfare mendon SHPK per keso protesta. Pastaj kfillen. Ju iniciohen amebat e trurit, fillojne t'i thone vetes: Ok, kjo qe kerkon ky kopili Ramiqi qenka thyerje e ligjit. Dhe pastaj vendos a deshiron te jete ne anen e ligjit te Kosoves apo ne anen e krimineleve muslimane.

Ska pikë dyshimi se këtu ka prapavij politike.
    Prapavia politike e ketij veprimi eshte: Allahu e ka vendin ne sferen private te individeve. Ne sferen publike s'i ha palla kujt per te, ligje e parime shoqerore nuk goxon te na pengoje askush per te. Veja emrin si te duash.

Faqja 48 prej 80 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •