Close
Faqja 40 prej 80 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 799
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    O fare mos dalshi ju ,o qysh bre mos me kesh,kqyrne cka ka shkru hahhahaahhhhahah umeti me i dashur ,me i paarsimuari ,me i varferi,me luftera me shekuj e dekada e ky thote ma i dashuri tek allahu hahhahahahahahh
    Perdite kacavjeren neper anije me shku neper shtetet a "qafirave" e ky na thote me i dashuri te allahu hahhahahahaha o me men ska
    ........

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Po pra janë muslimanët në parlament jo shqiptarët. Falimnderit që e konfirmove dhe një herë natyrën e luftës ideologjike në Kosovë. Shqiptar vs Musliman, ne vs ata.
    Hahahaha te la pa pergjigje që devijove temen qe ishit duke biseduar

P.s Do të mundohem ti sjell të gjitha shkrimet pro dhe kunder protestes, sa per informim dua t'ju tregoj se policia e Kosovës është duke u paraqitur si polici në sherbim të Serbisë (i referohem disa portaleve) kjo për faktin se disa javë qendroj e bllokuar udha në Zubin Potok nga serbët dhe askush nuk nderhyri që ti pengoj ata e ta liroj rrugën, u treguan shumë tolerant, ndërkaq shqiptarët bllokuan rrugën për 5 minuta dhe u tentua të pengohej. Natyrisht nuk është i parë ky që policia e Kosovës profilizohet si serbe shqipfolse në protestat e Lëvizjes Vetëvendosje çdo herë është tentuar të ç'bllokohet kordoni i marshit protestues në mënyrë që më pastaj ta kenë të lehtë shperndarjen e tyre.
    Kombi mbi të gjitha

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Kontradiktë. Kjo kerkun nuk lidhet as anena as knena.
    Sikur te ipet vendi, nuk do te dilet ne rrugë. Por fakti pse Putini nuk e ka jep vendin dilet ne rrugë. Pra ajo qe shkrun ti osht ne kontradiktë të plotë.
    Ok ta sqaroj une;

Une ( personalisht ) jam qe te ipet vendi per ndertimin e xhamise. Mirepo edhe pse nuk jam i partise se "putinit" une mendoj qe ky i fundit do ta jep vendin. Deri sa te ipet vendi une jam kunder qe te dilet dhe te bllokohen rruget. Nese bllokohen rruget une jam qe nga aty te qohen me stupc. Besoj isha i carte.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Shqiptari qe ta doje pak europa vret nen e bab e jo me te tjeret.
    Dije o shqiptare se harixhinjt e europes keni qene, jeni, dhe do te mbeteni sa do qe ju u serviloseni.
    Funderin dhe llozhurat e europes do te jeni perhere.
    Arabet po ju largojme llumin nga qendra e kryeqytetit, po ju regullojne rruget, kurse ju bukshkel i shani e ofendoni.
    Diten ju quraviteni per ndonje koromene, kurse sa mbushi barkun i shani
    hak ptu pis milet
    Arabet edhe nese ndihmojne dicka e bejne me interes, qe te lejohet ndertimi i nje xhamie. Kjo dihet se ne secilin shtet bejne keshtu. Jemi harixhinje me ciftin tend e me ideologjine tende, gjithmone harixhinje do te mbetet Kosova. Vendi me i izoluar me ciftin tend qe je mesu me perdore dhune.
    Arabet nuk po largojne asgje o trushperlare, perkundrazi te vetmen gje qe jane duke bere eshte tensionimi i situates, kjo eshte ndihmesa e arabeve, eh po kjo nuk na duhet. Ju cdo dite perdorni dhune ne emer te fese, dhe ne fund hiqeni si viktima. Jeni te semure mentalisht

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Po pra janë muslimanët në parlament jo shqiptarët. Falimnderit që e konfirmove dhe një herë natyrën e luftës ideologjike në Kosovë. Shqiptar vs Musliman, ne vs ata.
    Ne parlement jan njerezit qe kan punuar per te miren e kombit por edhe qe jan te perkushtuar ndaj fes,thuajse te gjitha partite kan njerez te till shumica,pos LDK te ISA PUTINIT.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Ne parlement jan njerezit qe kan punuar per te miren e kombit por edhe qe jan te perkushtuar ndaj fes,thuajse te gjitha partite kan njerez te till shumica,pos LDK te ISA PUTINIT.
    Jo ore e gjete ti. Feja nuk ka punë me kombin e as me shtetin merr vesh ? Shteti është laik. Fenë mbaje në shtëpi mos na e nxjerr në rrugë se njerëzit kanë halle të tjera të përditshme dhe jo propagandën tuaj të fëlliqtë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Smund të lexojnë ata se po të lexojnë në mënyrë edukative do ketë revizionizëm sic pati në perëndim, hapin e parë e zbehjes së kësaj relike famëkeqe. Nuk i leverdis Sulltenërve dhe klasës ultrapasanike që është vendosur aty me mijëra vjet që të ketë progres gjeneral të popullit, prandaj dhe pasuritë e tyre janë mahnitëse sepse populli është skllav ideologjik i tyre. Kurrë nuk kanë për ta lejuar edukimin e masave, të femrës etj, sepse do inkurajonte revizionizmin e fesë.
    sa bukur e the këtë. këtu është fjala me të paditurit që u nënshtohen të tjeërve që janë pak më të ditur se këta.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ok ta sqaroj une;

Une ( personalisht ) jam qe te ipet vendi per ndertimin e xhamise. Mirepo edhe pse nuk jam i partise se "putinit" une mendoj qe ky i fundit do ta jep vendin. Deri sa te ipet vendi une jam kunder qe te dilet dhe te bllokohen rruget. Nese bllokohen rruget une jam qe nga aty te qohen me stupc. Besoj isha i carte.
    Ok sigurisht e sqarove. Sqarimi im Putini i ka pas fjalet që çështja e Qendres Islamike dhe Xhamisë së Madhe ka me perfundu në vitin 2008, kete premtim e ka jep në vitin 2007 gjatë zgjedhjeve plot 4 vite kanë kaluar. E drejta për të protestu i takon çdo qytetari në çdo shtet demokratik.
    Sa i perket asaj a do ta leshoj apo jo Putini lejen osht problem i tina sepse nese nuk e leshon qysh e ndegjova dje ne Klan Kosova Fuad Ramiqi u shpreh: Kjo ishte pika e gjelbert, do te vazhdojm me te portokallten pastaj me te kuqen. Po du me than kanga nuk po knohet mir dhe nuk besoj se Putini ka interes me vazhdu me bllokimin e rrugëve, imagjino sikur edhe dikush tjeter te protestonte paralelisht me ata besimtar. Kaos trafiku!

T'pershendess
    Kombi mbi të gjitha

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Hahahaha te la pa pergjigje që devijove temen qe ishit duke biseduar

P.s Do të mundohem ti sjell të gjitha shkrimet pro dhe kunder protestes, sa per informim dua t'ju tregoj se policia e Kosovës është duke u paraqitur si polici në sherbim të Serbisë (i referohem disa portaleve) kjo për faktin se disa javë qendroj e bllokuar udha në Zubin Potok nga serbët dhe askush nuk nderhyri që ti pengoj ata e ta liroj rrugën, u treguan shumë tolerant, ndërkaq shqiptarët bllokuan rrugën për 5 minuta dhe u tentua të pengohej. Natyrisht nuk është i parë ky që policia e Kosovës profilizohet si serbe shqipfolse në protestat e Lëvizjes Vetëvendosje çdo herë është tentuar të ç'bllokohet kordoni i marshit protestues në mënyrë që më pastaj ta kenë të lehtë shperndarjen e tyre.
    Cudi se Ramiqi ka qenë ushtar i Jugosllavisë i denjë madje. Një tjetër cudi është që në krye të Kosovës ndodhet shoku juaj, legjendari Hashim Thaci, "gjarpri". Si e lejon ai këtë gjë kundra wahabëve ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Jo ore e gjete ti. Feja nuk ka punë me kombin e as me shtetin merr vesh ? Shteti është laik. Fenë mbaje në shtëpi mos na e nxjerr në rrugë se njerëzit kanë halle të tjera të përditshme dhe jo propagandën tuaj të fëlliqtë.
    Po ka ka si ska ore quni,ku po jeton ti?!
    Feja pa komb eshte e manget,dhe kombi pa fe eshte i manget,ne kuptimin qe nuk munde te zhvillohen njera pa tjetren.

Hajde Rrnoft Shqiperia e Bashkuar Islamiste.
    A po ju vjen ron kur pe lexon po?ahhah,te vjen po skam qe te beje:P

Faqja 40 prej 80 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •