Hahahaha te la pa pergjigje që devijove temen qe ishit duke biseduar
P.s Do të mundohem ti sjell të gjitha shkrimet pro dhe kunder protestes, sa per informim dua t'ju tregoj se policia e Kosovës është duke u paraqitur si polici në sherbim të Serbisë (i referohem disa portaleve) kjo për faktin se disa javë qendroj e bllokuar udha në Zubin Potok nga serbët dhe askush nuk nderhyri që ti pengoj ata e ta liroj rrugën, u treguan shumë tolerant, ndërkaq shqiptarët bllokuan rrugën për 5 minuta dhe u tentua të pengohej. Natyrisht nuk është i parë ky që policia e Kosovës profilizohet si serbe shqipfolse në protestat e Lëvizjes Vetëvendosje çdo herë është tentuar të ç'bllokohet kordoni i marshit protestues në mënyrë që më pastaj ta kenë të lehtë shperndarjen e tyre.
Kombi mbi të gjitha
Ok ta sqaroj une;
Une ( personalisht ) jam qe te ipet vendi per ndertimin e xhamise. Mirepo edhe pse nuk jam i partise se "putinit" une mendoj qe ky i fundit do ta jep vendin. Deri sa te ipet vendi une jam kunder qe te dilet dhe te bllokohen rruget. Nese bllokohen rruget une jam qe nga aty te qohen me stupc. Besoj isha i carte.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Arabet edhe nese ndihmojne dicka e bejne me interes, qe te lejohet ndertimi i nje xhamie. Kjo dihet se ne secilin shtet bejne keshtu. Jemi harixhinje me ciftin tend e me ideologjine tende, gjithmone harixhinje do te mbetet Kosova. Vendi me i izoluar me ciftin tend qe je mesu me perdore dhune.
Arabet nuk po largojne asgje o trushperlare, perkundrazi te vetmen gje qe jane duke bere eshte tensionimi i situates, kjo eshte ndihmesa e arabeve, eh po kjo nuk na duhet. Ju cdo dite perdorni dhune ne emer te fese, dhe ne fund hiqeni si viktima. Jeni te semure mentalisht
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ok sigurisht e sqarove. Sqarimi im Putini i ka pas fjalet që çështja e Qendres Islamike dhe Xhamisë së Madhe ka me perfundu në vitin 2008, kete premtim e ka jep në vitin 2007 gjatë zgjedhjeve plot 4 vite kanë kaluar. E drejta për të protestu i takon çdo qytetari në çdo shtet demokratik.
Sa i perket asaj a do ta leshoj apo jo Putini lejen osht problem i tina sepse nese nuk e leshon qysh e ndegjova dje ne Klan Kosova Fuad Ramiqi u shpreh: Kjo ishte pika e gjelbert, do te vazhdojm me te portokallten pastaj me te kuqen. Po du me than kanga nuk po knohet mir dhe nuk besoj se Putini ka interes me vazhdu me bllokimin e rrugëve, imagjino sikur edhe dikush tjeter te protestonte paralelisht me ata besimtar. Kaos trafiku!
T'pershendess
Kombi mbi të gjitha
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt