Ne sjemi te mencur sa ju me besu gjithfare teorish, ju jeni me te mencur. Ju nuk i faleni statujav, ju jeni me te mencur, ju i faleni nje guri, ju besoni nje perendi te coroditur, nje profet te coroditur, e nje fe te coroditur qe po terrorizon 70% te botes, ju dhe 'vellezerit' tuaj arabe e islamike e qe nuk i keni kurrfare vellezerish se as qe po e njohin shtetin e Kosoves.
Ju per arabet e vrani e urreni vllaun tuaj, sepse ju jeni me menqur, ju nuk i faleni shtyllave.
Ju i urreni humanistet e heronjte shqiptare vetem se ka pas besim tjeter nga ju ndersa i doni me shume vrasesit e te pareve tuaj, sepse ju jeni me te mencur, ju keni fe ma perfekte.
Allahu eshte me i madhi, prej injoranteve
Falimnderit që konfirmove vizionin tënd politik, pas atij fetar dhe intelektual.
Ja u kam thënë dhe këtë, që ju kultivoni figura kult si në Shqipëri u kultivua Enver Hoxha. I keni qejf diktatorët vdisni, prandaj dhe si mazokista që jeni shprehjen tuaj nuk e gjeni në Kuran, por në sektet wahabe që mësohen qysh të rinj të urrejnë cdo gjë që është kundër misionit të tyre për sharia ndërkombëtare. Po dhe Hashimi nuk është rrotë. Shprehia juaj garantohet nga kushtetuta që ai pranoi. Ideologjikisht dhe ai është prapa si Qosja, thjeshtë se i ka vendosur vetes edhe "exit strategy" në rast se lëvizja wahabe nuk materializohet.
Në Shqipëri fatmirësisht ka ndikuar jashtamase Bektashizmi, që e zbërthen në mënyrë më harmonike Kuranin, hapi i parë drejt revizionizmit. Kot nuk është atje Kryegjyshata Botërore. Lufta sot po bëhet që të na bëni avantgarda e islamofashizmit wahab, ndërkohë që krahu tjetër ka vendosur pikërisht Kryegjyshatën Botërore në një vend si Shqipëria. Nga ne dhe dora jonë do e gjeni dhe revizionizmin e Kuranit dhe zhdukjen e patologjive që ka krijuar nënshtrimi juaj intelektual deri në vetflijim(një fjalë më e mirë për vetshpërthim).
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 12:30
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Absolutisht gjithëmonë kam qenë përkrahës i çlirimtarit Hashim Thaçi dhe njëkohësisht kundërshtar kategorik i mitit rugovisto-titist.
Bektashizmi një fe turke e cila nuk gëzon as edhe mbështetjen më të vogël të shqiptarëve, fe e jeniçerëve.Në Shqipëri fatmirësisht ka ndikuar jashtamase Bektashizmi, që e zbërthen në mënyrë më harmonike Kuranin, hapi i parë drejt revizionizmit. Kot nuk është atje Kryegjyshata Botërore. Lufta sot po bëhet që të na bëni avantgarda e islamofashizmit wahab, ndërkohë që krahu tjetër ka vendosur pikërisht Kryegjyshatën Botërore në një vend si Shqipëria. Nga ne dhe dora jonë do e gjeni dhe revizionizmin e Kuranit dhe zhdukjen e patologjive që ka krijuar nënshtrimi juaj intelektual deri në vetflijim(një fjalë më e mirë për vetshpërthim).
Kombi mbi të gjitha
Lexoj postimet e mia te me hershme, apo ndoshta nifemi ne dy ?? Jo sepse je antarsuar ne 2010, apo je futur me nick te dyte ?!
Jam lodhur ne shpyrt duke raportu mesazhe te pa hijeshme, duke hapur teme ankuese vetem per nje postim, dhe asgje nuk mirret parasysh, ehh tash me duhet ta hapi gojen edhe une, me duhet ta citoj ç'do islamo-fob sepse edhe mua me djeg kur me ofendoni ne fe.
Duhet turp te ju vije, edhe jemi me shumice myslimane edhe nuk rrini urt !!!
Po sikur kjo shumica myslimane qe eshte te ishin orthodhoxe ose katolik apo atheist ??
Te ishin per shembull shqiptaret sikur antari chino, pupupu, oh Zot une si mysliman me kishin prere sikur nje he ?? Mos e bon oh Zot amon sepse keta nuk jane tolerant sikur na (myslimanet) !!
The_Capital
Burri 1 X flet !
Anton Kçira është antishqiptar sepse shkel mbi gjakun e deshmoreve te lirisë në mesin e tyre edhe të atyre katolik siç ishin Ndue Perlleshi e Gasper Karaqi.
Anton Kçira mbështeti krimet e Millosheviçit.
Anton Kçira nuk tregoi dhembëshuri për gjenocidin e kryer ketu por ju duk e pakët.
Kombi mbi të gjitha
Ja c'kam shkruar para 1 viti kur jam antarësuar:
Harmonia fetare nuk duhet forcuar fare. Historia tregon, sidomos në rastin e Amerikës që kur një problem të paqenë e bën përsëri problem(karta rraciste luhet shpesh herë si mjet thellësisht politik nga Barack Obama) për arsye politike, atëherë është e garantuar që do e rikrijosh. Në rastin Shqiptar mos-harmonia nuk ka qenë kurrë problem. Ka patur raste sporadike dhe ka akoma konflikte Katolik-Musliman (ato pak që kanë mbetur se regjimi komunist i linçoi katolikët), Orthodoks-Musliman (kryesisht konflikte të tilla ka në Shtërmen, Himarë e disa zona të nxehta në Shqipëri), por në plan të gjërë Shqiptarët kanë shkuar mirë.
Ata që duan të hapin tema të tilla kanë qëllime politike nga mbrapa. Nesër do thonë që nuk kemi të drejta (nuk ka rëndësi cili komunitet), që duhet proporcionalitet (edhe pse ndoshta e meriton një person tjetër të jetë në krye për arësye se është intelektual më i aftë) dhe broçkulla të tilla. Kjo teori njihet mirë nën termin historik divide et impera, dhe po zbatohet me përpikmëri sot në disa nga demokracitë më të avancuara në botë.
Zbehja e ndikimeve fetare është e pashmangshme. Në Shqipëri ka 70 vjet që ka filluar. Ju bëni si bisha të egra dhe kërkoni "Rilindje Islame", që askush përvec ju wahabëve nuk e do.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt