Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 102
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    gimce, shkruaj letra sa te duash. Kadare as merr mundimin te lexoje pacavuret e tua. e shumta i lexon ndonje forumist...te jem i sinqerte kisha paciencen te lexoj vetem reshtin e pare.
    vazhdo me kenge bajate festivalesh plako! c'merresh kot me gjera te renda per ty?!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga -jupiter Lexo Postimin

te jem i sinqerte kisha paciencen te lexoj vetem reshtin e pare.
    shkruaj shqip ore se nuku jemi neper forumet e pepineve ketu .....

Gimo .... mbreme te pashe te 7x7 ne TVSH dhe me ke pelqyer pa mase .... diskutimit tend nuk do te deshiroja ti shtoja as edhe nje fjale me teper .....

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 21-06-2011 më 11:09
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    shkruaj shqip ore se nuku jemi neper forumet e pepineve ketu .....

Gimo .... mbreme te pashe te 7x7 ne TVSH dhe me ke pelqyer pa mase .... diskutimit tend nuk do te deshiroja ti shtoja as edhe nje fjale me teper .....

.
    as italisht nuk e ka shkrujt ....shkruhet pazienza ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Agim Doci tek agron Bala ne TVSH.

agim. je i mrekullueshem.

ke folur e na ke befasuar.

vetem ne nji gje nuk jam dakort me ju. the jam me i vogel se Qosja e Kadareja.
    te siguroj se je me i madh se te dy ata bashk.

sa per privatizimin qe i ke ber Zhulalit.. rri i qete ..

eshte privatizimi me i mire qe eshte bere ne shqiperi. lol.

rrofsh !

kush na e sjell ketu biseden e Gimit tek agron bala te ri kenaqemi perseri.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    drenicsk!!!!!!!!!!
    Ku e njeh ti Kadarene? Ma mire shkoa mba Albin Kurtit, se na "zbardhet" faqen ju drenicaket tash ne Paqe. Ndersa per lufte çlirimtare i qofsha fal Shaban Polluzhes dhe UÇK-se!
    Po cili asht "guximi" i Kadares per çashtjen kombetare?!...Na jep ndonji fakt se ta di per nder ty dhe atij.
    Tung
    zotri agim,nuk e kuptoi perse shkruan fjalen drenicsk qfar kuptimi ke dasht me i dhen,pastaj politiken e kosoves nuk e bejn vetem drenicasit,dhe nuk te kuptoi perse ke kthy traken qe deri dje je perkul para drenicasve e sot me nje ironi i perbuz,por kjo eshte veti e njerzve euforik si tipi yt.
    Per shaban polluzhen ti din vetem qfar ke ndegju prej te tjerve,dhe ne baz te asaj qfar kam percjell nga ty,kam kuptua qe shume pak din per rrjedhat ne kosove.
    Une guxim te kadares e konsideroi vet letren e shkruar drejtuar bashes,cili intelektual dul e foli diqka qoft ne kosove apo ne shqiperi edhe pse ka vend per kritika.
    Kadare sigurisht eshte njeri,dhe mund te gaboj siq gabon qdo kush,por une besoi qe duke e dashte nje stabilitet politik ne shqiperi ai ju eshte drejtu asaj pale qe ka pas besim qe do ta kuptoi.
    Dhe koha po na tregon se kadare ka pas te drejt,shiqo se si eshte katandis politika shqiptare,a nuk duhet ketu te ndihmohet,apo vendi te futet edhe nje her ne shktrrim total,apo siq e quajti qosja revulucion te vonuar.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Miku im !
    Nuk ja vlen me u mare me Kadarene e aq me pak me drenicakun.
    As qe mos ta mendosh se mund te gjesh gjuhen e perbashket me keta njerez.
    Keta perpos vetes se tyre dhe idealit komunist, nuk njohin asgje tjeter
    Eshe pune e rend per ty te merresh me kadaren,nuk ke ****,e aq me pak me drenicen,ketu nuk eshte qellimi te gjejm gjuh te perbashket o kungull,ketu debatohet dhe asgje me teper

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kush osht ky doci. se kom nigju nai her
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    z. agim doci te lumte se tamam ua ke perplas me fakte levave te oborreve kriminale enveriste !

kadare ishte nje sherbetor i oborrit komunist kadare ne politike gjithmone eshte i pa-logjikshem ose thene ndryshe perqon mesazhe perqarese dhe anon kah padrejtesite e kah pakica!

edhe me themeluesin e shtetit te kosoves ibrahim rugoven eshte sjell si i porositur!
    mesazhet e kadarese ne politike jane mesazhe te porositura andaj edhe duhet then shkurt se kadareja ne politike eshte vegel e zhantazhistve te selise roze!

kadareja paragjykon ose nuk din se cka thot kur mundohet qe vullnetin e popullit ta shkerdhei me deklarata e lajka kinse per te mire te shqiperise!

kadareja ne politike ka dhene prova se eshte simpatizant i padrjtesise i shumeftyrsesise dhe kuptohet se ai po shkelka ne vullnetin e popullit nese i jepet rasti!

por basha eshe ai djal i cili nuk shkel ne vullnetin e popullit dhe sali berisha me perkushtim e mbeshtet voten e lir te qytetarit shqiptar!

kadarese iu bllokuan lajkat dhe finokerite nga vullneti i qytetarit shqiptar nga ai qytetar qe nuk don qelsin e tiranes te ua jep atyre qe ben masakra ne drenice e gjithe kosoven!

rrofsh agim doci sa malet se esenca fjales sate eshte mendimi dhe ndjenja e pergjithshme e shqiptarit ne shumice !

brari,

pajtohem me mendimin tend teresisht!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    kush osht ky doci. se kom nigju nai her
    Poet lale
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    kush eshte ky morri qe besdis gjigandin??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •