Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 102 prej 102
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Une nuk mendoj se ti je i vogel ,per mua nje shkrimtar qe shkruan per luften e popullit te vete nuk mund te jete i vogel.Ti ke shkruar per e luften e popullit te Kosoves kunder serbit ..per mua ti vlen shume me shume se nje shkrimtar qofte ky edhe gjeni qe shkruan per gjera abstrakte ..
    A ben me dijt kur ka shkrua agimi per luften e kosoves,jo i nderuar agimi nuk ka dit se ku gjindet kosova deri ateher kur ne kosovaret ua zgjuam ndergjegjejen kombetare.
    agimi ka shkru keng per kengetar dhe ate e ka ber per lek.
    Agimi sot shume pak din per kosoven,sepse kurr nuk i ka interesu,agimi eshte grindavec i zoti,e per te tjerat le shume per te deshiru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Për: Agim Doçi, Kadaresë: Përsëri një "Letër e Hapur"!

Citim Postuar më parë nga ROE Lexo Postimin
    Ca te te them drague, shumica e librave te tij jane nje forme mjaft e dukshme e rezistences kunder sistemit(per ata qe dine te lexojne, une e kuptoja qe atehere Kadarene).
    Pallati i endrrave ishte nje alegori e drejtperdrejte kunder sistemit, u ndalua menjehere sa doli....

nejse Kadarene zakonisht e sulmojne keta shkrimtarucet-poetucet medioker ziliqare tip gim doci, pjerdh Kadare per keta aman, ka fame nderkombetare.
    Fama e tij si shkrimtar na ben nder te gjitheve, ndersa mik ne tavoline ai te felliq me pislleqet qe dikur i ka bere.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •