Moj goce, qetesohu.... pse te dogji kaq shume? Te thashe edhe njehere, une nuk rri te te ruaj ty, hy ne forum kur kam kohe edhe eshte normale qe lexoj temat e reja qe hapen, e kur kam dicka per te shkruar-shkruaj, perndryshe iki. E kam lexuar prezantimin tend, po t'a kishe kaq problem nuk do e publikoje!
Ate punen e oreve te them te drejten nuk e kam kapur une, e kane kapur anetar t tjere te forumit e ngaqe e para qe hodhi kete dyshim isha une-me shkruajten nje mesazh privat per kete gje.
Nuk te kerkova te me bindesh, as hundet nuk i kam futur aspak - perderisa eshte nje forum qe marrim pjese te gjithe kemi te drejte te lexojme cdo teme.
Ty te genjen mendja qe une rri e lexoj cdo info ne lidhje me ty?? hahah, u'd like so!! por nuk eshte aspak e vertete, dyshimet e mia kane lindur me kalimin e kohes e me komentet qe lexoj kur me rastisin, nuk rri te bej germime... nuk me intereson fare!
T'a perseris edhe njehere, ato fjalet "e dashur, zemer" apo "psikoza" perdori pak me karar, me teper ngaqe i perdorur shume kur je me nick-un tjeter. Edhe njehere e nxorre koken tende kur the: paske probleme me te cilat duhet te merresh. Fjali tipike e nick-ut tjeter.
Nejse, se nuk kam ndermend te merrem me ty... vazhdo punen tende, e une do vazhdoj timen.
Shendet!!
Krijoni Kontakt