Gallate e madhe ketu!!!![]()
Gallate e madhe ketu!!!![]()
BATO, une nuk te kam cituar asnjehere ty, duke u marre me personin tend, as te kam akuzuar per nje njeri qe shtiresh sikur je dikush tjeter. Lexoj ato qe shkruan, reflektoj mbi to pa te nderhyre, shoh foto e bukura qe ben, kaq.
Per me teper nuk merren me personin kur kam te bej me temen. Mua me kane fyer nga fjale me te ndryshme kot se koti, dhe nuk kam raportuar asnje, sepse cdo njeri ka edukaten e tij.
Por kur i sqaroj personit ne fjale, pa e fyer, si ty si anetares tjeter, dha vazhdon prap i njejti avaz pa pushim, madje duke thene jam "ironike, e nxore koken, mjaft na bere si sikush tjeter se e dime se kush je", ne rradhe te pare me duken sjellje aspak etike, dhe me duken fyese.
Nuk ke pse me ben ironira "aman mos ma bej kete pune", se nuk te kam treguar ndonjehere mungese respekti per ty, dhe nuk te jam drejtuar asnjehere me dialekt sic bere tani, ishte e panevojshme kjo.
Kaq, besoj se u sqaruam.
Ti the nuk ka toske qi dun ndryshim. Un t'i gjeta. Nuk thashe qi jan ma shume se geget. Edhe e njejta gja mund te thuhet per idhtaret e standardit.
Njerez qi kan maru per letersi nuk merrkan vesh nga gjuha. Po Cabej?
Kan msu gegnisht e ēa mandej? Apo kan dal prej vijes se partise.
Ma mire per ta se nuk kan mbet gjysmake.
Mos me hape kto tema dmth mos me i dhane mundsi me u shprehe atyne qi e mendojne ndryshe prej enveristave te 72-shit.
Nuk thash nuk mos me dhane mendim. Ti the nuk diskutohet ēa asht vendos. Un thashe paskan harru me te pyet ty ata qe vendosen te kunderten para pak kohesh.
Jane fakte. Ka edhe shume te tjera ku asht vendos njashtu per shkak te mangesive te tosknishtes.I kom sqarue niher kto po ty tpelqen te bajsh lojra fjalsh pafunsisht.
Nuk thu te verteten. Dje e pashe kur po kerkoja ate pjesen e Kadarese. Ishte fjala thjeshte per pasunim, edhe e tha flory80 qi nuk asht kunder kongresit.e kisha fjaln qi te mos ket ndryshime te gramatikes, se ju me pasurim kuptoni ndryshim gramatike.
Se harrova, Bato.
Te vetmet sharje krahinore der tash ne ket teme kane ardhe nga nji krah. Nuk te pashe ty duke i kundershtu, pra mos prit prej te tjerve. Per ma teper qi ti ke fillu me shkru demek gegnisht me tallje. Jo qfare jo Hogja. Boll se edhe nuk te shkon fort humori. Megjithse ky humori kinez pak ma ndryshe.
Kush hyn te ai 70% njehere?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
40% qe akoma s'dine te flasin mire shqip pink![]()
Ka pas qene nje i estrades se Shkodres, Gezim Kruja ja thonin emrin. Sa here dilte ne tv atehere, une as nje fjale nuk i kuptoja. Sado qe mundohesha, ja ngriija zerin, u thoja- mbani qetesi, se po flet ky shkodrani- bah asnje fjale per be.
Gjuha jone, sa e mire
sa e bukur
sa e dlire
...
Eshte shume mire sic na e la Enveri.
P.S. Nese te ai 70% fusni dhe shqiptaret e Kosoves, atehere po behet 70%. Ne Shqiperi, gjuha standarte eshte kjo qe eshte SOT !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 19-06-2011 mė 18:18
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt