Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 66
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    i fik dritat, le vetem ekranin

the kur thot "put your hands up, put your hands up" une i coj duart lart
    whe they say "put your drinks up, your your soda up, put your up, put....up, put your mf-ing drinks up" "f the bartender, i ain't tipping u"

del lil xhoni edhe une bashke me ate "yeah. what, ok" hahhahah ndonjere kendoj ndonje cope te vogel tek tu ::P
    ahahah i can imagine ti me nje glass e dekoruar me bling-bling. thank god qe nuk kam njerez rrotull se po qesh si idiote ahahahahh. po per grill tek dhembet apo aluminum foil ahahahah.
    I LOVE GOD

j&g

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    do ta kesh pas emrin ne nai list spiunash ti witt se ska munsi me tu qep i kshu.
    ose ke qen para shemjes se murit te berlinit
    no glove no love

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    ahahah i can imagine ti me nje glass e dekoruar me bling-bling. thank god qe nuk kam njerez rrotull se po qesh si idiote ahahahahh. po per grill tek dhembet apo aluminum foil ahahahah.
    mire qe spo pin qumesht thuaj, ose ndonje "soda"

ato shkrimet qe duken naten, punojne ne xham ose gota me plastike/porcelani te gjata mund edhe ti vizatoj lol

po, grillz, like nelly

ahahahah, edhe une si ty po qesh lmao

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    mire qe spo pin qumesht thuaj, ose ndonje "soda"

ato shkrimet qe duken naten, punojne ne xham ose gota me plastike/porcelani te gjata mund edhe ti vizatoj lol

po, grillz, like nelly

ahahahah, edhe une si ty po qesh lmao
    lol me ka zene nje grip i keq. edhe tani po qesh kaq shume nuk po marr dot frym po rri me tissue ne dore. harrova po per smoky air si ia ben apo vendos ndonje tenxhere me uje edhe leshon avull ahahah.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    jo, arsyja sepse 1) sme pelqen te kercej 2) ke "weird" meshkuj qe mundohen te kercejn me ty, ose te komentojn sadoqe qe je me te dashurin tend 3) sme pelqen kur ka grumbull njerez...a little bit of space would be bette
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

lol me ka zene nje grip i keq. edhe tani po qesh kaq shume nuk po marr dot frym po rri me tissue ne dore. harrova po per smoky air si ia ben apo vendos ndonje tenxhere me uje edhe leshon avull ahahah.
    smoky air? cigare nuk pi por i ndez nja dy cope, puf puf disahere opa, u be dhe tymi, ka shume menura, e rendesishmja eshte mos te besh ndonje budallallek

e zem se nuk lejohet cigarja, une perseri e thith nje qe te dukem i rendesishem dhe gjoja ja se caj shume per ato rregullat....kapo

Te shkuara

hmmm, 3 here jam munduar ta hedh ne shkrimet e meparshme, tre here e kam harruar :-(

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Per ne Shqiperi nuk e di por ne Amerike ato qe shkojne ne bar/lounge(lokal pijetore)femra/cuna shkojne per te gjujt,nuk shkojne femrat me pa televizorin aty qe jep sport.
    hmm mbase cunat por femrat sbesoj, nje nga shoqet e mia thjesht shkon per te kecyer or have fun, sbesoj se e ka ne "agenda" te gjuaj dike

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    smoky air? cigare nuk pi por i ndez nja dy cope, puf puf disahere opa, u be dhe tymi, ka shume menura, e rendesishmja eshte mos te besh ndonje budallallek

e zem se nuk lejohet cigarja, une perseri e thith nje qe te dukem i rendesishem dhe gjoja ja se caj shume per ato rregullat....kapo

Te shkuara

hmmm, 3 here jam munduar ta hedh ne shkrimet e meparshme, tre here e kam harruar :-(

ahahhah thanks you make me laugh is worth it perjashtimi nga forumi per mua lol. rexh edhe une ashtu si ty nuk i duroj dot plus as qe e pi alokolin.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ahahhah thanks you make me laugh is worth it perjashtimi nga forumi per mua lol. rexh edhe une ashtu si ty nuk i duroj dot plus as qe e pi alokolin.
    me too, vetem me nje sip and i am full lol, never got drunk in my life ...un jetoja me shoqen dhe nje roommate ne college at the dorm, dhe meqe mbarroj simestri ato deshnim te benim dicka te treja for fun...un e gezuar direkt i thash "oh mund te shkojm ne nje restorant buze detit, apo ne plazh"... "hmm dicka me fun, how about a club"...ndejnta dy ore duke i then "jo smundem, do rri kote aty ne vend sepse nuk kercej" but i went along se me luten...and it was hell!!!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •