Ne Shqiperi nuk e di po ketu ne disko dhe klube nuk e gjen te verteten.
Ne Shqiperi nuk e di po ketu ne disko dhe klube nuk e gjen te verteten.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Haha
Po ne Clube nuk shkohet me gjet nuse o alem lol.
Ne Clube shkohet per qef ,por qe ky qef kur je singel mundohesh ta shoqerosh me njohje te reja qe mund te jete ose 1 night stand lol ose 6 muj lidhje ,pastaj ku i dihet edhe martohesh me te. Por me laps e leter n'dore nuk niset askush![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Tashi varet , kur jemi ne memedhe co ku na lezetojn te dalmet neper clube , po ktej uff mo clubet jan pa pik lezeti ste vjen me dal ka shpia ..
well shkoja kur isha beqar cdo fund jave atije me kishe me shoqerin edhe [ kuptohet] per 1 nightstand cfar tjeter mund te gjesh ne club nate ??
tani vete shpesh ne lokale si texas de brazil tgfridays te tilla dmth qe dal me nusen time
Partizoni
shkoj tek kjo video, si edhe video te ngjajshme me kete
marre nje gote te vogel, i hell copa akulli, e mbush me uje, nje cope limoni te gjelber dhe bej gjoja jam ne klub nate dhe po pi tekila
I pelqej shume![]()
mua nje night stand nuk me ka bere vaki asnjehere. e shumta qe kam ber eshte te kem kercyer me nje femer dhe diten tjeter nuk ta hap as telefonin,
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
ahahaha sa kam qeshur ahahahaahhaha. harrove te thuash qe you dim the lights. btw nuk shkohet ne cdo club per te gjuajtur. ka club ketu ne usa edhe shqiperi qe nuk te le njeri te futesh po nuk ke partner/e. me ka rene rasti te shkoj si e ftuar ne events te ndryshem dmth si pa deshire. too much mayhem.
I LOVE GOD
j&g
Ne Shqiperi para 90-s nuk kishim klube nate.
Kur erdha ne kete qytet ku jam vajta disa here neper diskoteka,por sa here qe shkoja atje si student me vinin nga mbrapa oficere gjerman te veshur me kostume e me kollaro,me binin te supet e me flisnin ne emer:Ne do te jemi ketu ne salle gjithe kohes!!!
Kjo ndodhte kur shkoja ne mbremjet e studenteve tek mensa universitare,kjo ndodhte kur shkoja neper diskotekat e qytetit,kjo ndodhte neper sallat e leksioneve.Kudo.Derisa u largova per kete shkak nga fakulteti i drejtesise ku desha te studioja.
Edhe me vone kur kam vajtur neper diskoteka episode te tilla kam perjetuar.
Ne nje diskoteke ketu ne Heidelberg me perzune nga lokali pse fola shqip me gruan time.
Qe atehere nuk kam shkelur me ne asnje diskoteke.
Tashti kuptohet kam edhe arsye te tjera qe nuk me shkon ndermend te shkel ne nje diskoteke.
Gjermani moj e pabese,
Te shkela se me bere ftese,
Ta dija c'ke nden lekure(5+6???)
Nuk do te kisha shkelur kurre!!!
http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 17-06-2011 mė 14:45
i fik dritat, le vetem ekranin![]()
the kur thot "put your hands up, put your hands up" une i coj duart lart
whe they say "put your drinks up, your your soda up, put your up, put....up, put your mf-ing drinks up" "f the bartender, i ain't tipping u"![]()
del lil xhoni edhe une bashke me ate "yeah. what, ok" hahhahah ndonjere kendoj ndonje cope te vogel tek tu ::P
Krijoni Kontakt