do ta kesh pas emrin ne nai list spiunash ti witt se ska munsi me tu qep i kshu.
ose ke qen para shemjes se murit te berlinit
no glove no love
jo, arsyja sepse 1) sme pelqen te kercej 2) ke "weird" meshkuj qe mundohen te kercejn me ty, ose te komentojn sadoqe qe je me te dashurin tend 3) sme pelqen kur ka grumbull njerez...a little bit of space would be bette
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
smoky air? cigare nuk pi por i ndez nja dy cope, puf puf disahere opa, u be dhe tymi, ka shume menura, e rendesishmja eshte mos te besh ndonje budallallek
e zem se nuk lejohet cigarja, une perseri e thith nje qe te dukem i rendesishem dhe gjoja ja se caj shume per ato rregullat....kapo
Te shkuara
hmmm, 3 here jam munduar ta hedh ne shkrimet e meparshme, tre here e kam harruar :-(
me too, vetem me nje sip and i am full lol, never got drunk in my life...un jetoja me shoqen dhe nje roommate ne college at the dorm, dhe meqe mbarroj simestri ato deshnim te benim dicka te treja for fun...un e gezuar direkt i thash "oh mund te shkojm ne nje restorant buze detit, apo ne plazh"... "hmm dicka me fun, how about a club"...ndejnta dy ore duke i then "jo smundem, do rri kote aty ne vend sepse nuk kercej" but i went along se me luten...and it was hell!!!
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt