Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 119
    Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Shqiptari e di mirë ku i bë pushimet, pra ku tjetër pos në dhe të vetin !

Pastërtia këtu ka të bëjë me turizmin ndërkombëtar, dhe është një shanc e madhe pasiqë vendet e ngrhota arabe kësaj vere kan luftëra.
    Ne Shqipet nga Kosova i kemi mbetur besnik bregdetit ton gjithmonë, edhe kur ka qenë më keq, se lëre më sot.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Hajt per ajer. Se une kom nja 10 vjet qe skom bo plazh ne durres qofte edhe i dite.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    I bukur eshte Durresi gjithnje dhe behet akoma me i bukur kur mbushet me njerez . Me gjerat e mira dhe te keqia bashke.
    Oj anit na te drenices nuk guxoim me shku ne durres,se mos po na bjen zhuga,e kemi lekuren e hool shume te ndishme

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti qafen e thefsh e nuk i prish pune kujt nese nuk vjen.
    Une po flas per duresin sivjet e ti me thua per ate qe pe vjet.
    Nuk jam politikan, jam qytetar i Tiranes qe ka nje shtepi ne plazh.
    Nese e ke lexuar shkrimin , aty nuk ka nota propagande, por eshte pershkrim i asaj qe pashe sot.
    Nese perparimet e Shqiperise ju bejne me dhimbje koke, ecni e pini aspirina ne Antalia, por mos guxoni te shani vendin tuaj e te shpifni per vendin tuaj se do ju vije turp nje dite nga vetja juaj.
    Kurfare vjedhje nuk ka pasur vjet midis turistave, mos shpif.
    Nuk ka nevoje te te therrese kush qe te vizitosh dheun ame.
    Nuk e di se sa e bukur eshte nena jote, por jam i sigurt qe ti e do shume.
    Edhe Atdheu duhet pare me kete sy e te mos i kthehet shpina se nuk eshte i persosur.
    tung
    Une qafen do thej diku tjeter e jo ne ujra te zeza te durrsit te jesh i sigurt,se a ka pas dhe sa ka pas vjedhje shko ne stacionin e policis dhe i ke te gjitha rastet.
    Jo perparimet e shqiperis me knaqin edhe me shume se ty,por perparime nuk jan ato ku pushuesit me shume e vizitoin mjekun nga infektimet qe marrin ne pllazh se sa qe rreziten.Une nuk e di qka ti kupton me sharje,por une nuk kam shar asnjeher askend.
    Nena ime eshte aq e byukur sa eshte edhe nana jote,por ka kalu zotri koha e patriotizmit,tani nese doni lek duhet te ndjersiteni,te ofroni kushte e leri ti pollavrat.
    As kush nuk te vjen ne pushime ne nje pazh ku kundermimet nga ujrat e zeza nuk te len as gjumin me ber.
    Une ju kuptoi qe akoma nuk keni tradit te turizmit,por punet e thjeshta mund ti beni,por jeni mesu te fitoni lekun ne rruget e zeza prandaj edhe po vendnumroni,shiqoni shtetet per rreth,edhe pse kan pllazhe me te dobeta kan shku shume me perpara se sa ju.
    Ti ne vend qe te me fyesh mua,me mire eshte ti ndegjosh edhe mjetet e informimit mbrenda shtetit shqipetar qe nje dit pas shkrimit tend,than se situata ne krahasim me vitin e kaluar eshte edhe me e keqe,prandaj te besoj ty apo tv klanit nuk po di

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une qafen do thej diku tjeter e jo ne ujra te zeza te durrsit te jesh i sigurt,se a ka pas dhe sa ka pas vjedhje shko ne stacionin e policis dhe i ke te gjitha rastet.
    Jo perparimet e shqiperis me knaqin edhe me shume se ty,por perparime nuk jan ato ku pushuesit me shume e vizitoin mjekun nga infektimet qe marrin ne pllazh se sa qe rreziten.Une nuk e di qka ti kupton me sharje,por une nuk kam shar asnjeher askend.
    Nena ime eshte aq e byukur sa eshte edhe nana jote,por ka kalu zotri koha e patriotizmit,tani nese doni lek duhet te ndjersiteni,te ofroni kushte e leri ti pollavrat.
    As kush nuk te vjen ne pushime ne nje pazh ku kundermimet nga ujrat e zeza nuk te len as gjumin me ber.
    Une ju kuptoi qe akoma nuk keni tradit te turizmit,por punet e thjeshta mund ti beni,por jeni mesu te fitoni lekun ne rruget e zeza prandaj edhe po vendnumroni,shiqoni shtetet per rreth,edhe pse kan pllazhe me te dobeta kan shku shume me perpara se sa ju.
    Ti ne vend qe te me fyesh mua,me mire eshte ti ndegjosh edhe mjetet e informimit mbrenda shtetit shqipetar qe nje dit pas shkrimit tend,than se situata ne krahasim me vitin e kaluar eshte edhe me e keqe,prandaj te besoj ty apo tv klanit nuk po di
    nese ti nuk beson eshte krejt pune e jotja
    televizionet bejne politiken e atij qe i paguan
    Mua sme paguan kush ketu qe te bej nje politike te caktuar.
    tung
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Oj anit na te drenices nuk guxoim me shku ne durres,se mos po na bjen zhuga,e kemi lekuren e hool shume te ndishme
    Drenicak shume pakurrizor je.
    Prape une ste jam drejtu e ti prape nuk durohesh pa u perzi pak.
    Nuk e kuptoj pse te na thone "si grate e keqia". Do duhej te thonin " si burrat e kqinje se eshte shume me neveritese dhe nencmuese menyra se si pergojojne burrat si cifti yt.
    Sa i perket temes ti nese je me zhuge dmth e ke qu zhugen ne Durres nuk e ke marr atje. Gjithsesi mund te flasesh vetem per veten tende.

Une nuk kam probleme as me lekuren as me Durresin. Dhe ajo me kryesorja une nuk kam probleme me veten time.

Ps Hajde tash reago se smunesh mu duru. Smunesh thjeshte. Burre i keq ma.
    Edhe shtoja nji ë ose te pakten nje e emrit tem. anitë ose anite se po del si emer djali.....
    AUTOCHTHONOUS

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Drenicak shume pakurrizor je.
    Prape une ste jam drejtu e ti prape nuk durohesh pa u perzi pak.
    Nuk e kuptoj pse te na thone "si grate e keqia". Do duhej te thonin " si burrat e kqinje se eshte shume me neveritese dhe nencmuese menyra se si pergojojne burrat si cifti yt.
    Sa i perket temes ti nese je me zhuge dmth e ke qu zhugen ne Durres nuk e ke marr atje. Gjithsesi mund te flasesh vetem per veten tende.

Une nuk kam probleme as me lekuren as me Durresin. Dhe ajo me kryesorja une nuk kam probleme me veten time.

Ps Hajde tash reago se smunesh mu duru. Smunesh thjeshte. Burre i keq ma.
    Edhe shtoja nji ë ose te pakten nje e emrit tem. anitë ose anite se po del si emer djali.....
    Pse po me ngacmon oj anita
    Se pari nuk eshte mire te me quash pa kurrizor,te njejten gje edhe une mund ta mendoi per ty,ketu ne kete forum nuk ka rregull qe thot se duhet apo nuk duhet ti drejtohesh nje forumisti dhe deri ketu besoi jam ne rregull.
    Mua nuk me kujtohet qe diku kam then grua e keqe apo burri i mire dhe anasjelltas.
    Ti e din anita qe ne te gjith drenicaket jemi me zhug,dhe nuk ben perjashtim as ti,te pakten keshtu jemi te etiketuar dhe nuk kemi se si ta mshefim.
    Edhe une bash si ti ndihem mir me vehten,akoma nuk kam ra ne konflikt.
    Jo eshte normale me reagu,dhe jo pa qellim te kam ngacmu sepse e kam dit se sa je e ceket,e per sa burr i keq jam,kjo nuk do thot qe eshte ashtu,e sa i perket drejteshkrimit ne shqiptaret e kosoves ne pergjithesi nuk mund te mburremi,dhe krejt ne fund qfar te keq kan djemt.
    Sigurisht qe nuk eshte mire qe sa her une shkruaj ti me paragjykon,dhe me jep epitete prej me te ndryshmeve,nuk eshte mire,kur dihet qe te dy jemi nga drenica.
    Natyrisht qe ti je nje militante e py dy ky e une i pa parti,por kritik i madh i qeverisjes keto e kan acaru edhe mardhenjet tona ne debatet politike,por nje dit te bukur ke per ta pranu dhe kerku falje se une kisha te drejt e ti jo
    Te te rroj nena parti
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 16-06-2011 më 14:05

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Se pari nuk eshte mire te me quash pa kurrizor,te njejten gje edhe une mund ta mendoi per ty,ketu ne kete forum nuk ka rregull qe thot se duhet apo nuk duhet ti drejtohesh nje forumisti dhe deri ketu besoi jam ne rregull.
    Mua nuk me kujtohet qe diku kam then grua e keqe apo burri i mire dhe anasjelltas.
    Ti e din anita qe ne te gjith drenicaket jemi me zhug,dhe nuk ben perjashtim as ti,te pakten keshtu jemi te etiketuar dhe nuk kemi se si ta mshefim.
    Jo eshte normale me reagu,dhe jo pa qellim te kam ngacmu sepse e kam dit se sa je e ceket,e per sa burr i keq jam,kjo nuk do thot qe eshte ashtu,e sa i perket drejteshkrimit ne shqiptaret e kosoves ne pergjithesi nuk mund te mburremi,dhe krejt ne fund qfar te keq kan djemt.
    Sigurisht qe nuk eshte mire qe sa her une shkruaj ti me paragjykon,dhe me jep epitete prej me te ndryshmeve,nuk eshte mire,kur dihet qe te dy jemi nga drenica.
    Natyrisht qe ti je nje militante e py dy ky e une i pa parti,por kritik i madh i qeverisjes keto e kan acaru edhe mardhenjet tona ne debatet politike,por nje dit te bukur ke per ta pranu dhe kerku falje se une kisha te drejt e ti jo
    Te te rroj nena parti
    cfare lidhje ka politika e PEDY-s me durrsin mer katunar drenice?

se kush e qelbi plazhin e Durrsit e di mire ti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Te te rroj nena parti

Aha,tani une po te ngacmoj ty!!!!!!!!!!!!!
    Une te injoroj ty zotrote. Vec kur fut hundet ne postimet e mia debatoj me ty. Une su bazova ne rregullat e forumit po ne deklarimet e tua (3 gjithsej) se ti nuk do tmerresh me mu,te cilave nuk u permbahesh. Nuk thashe une qe ke thane ti gru e keqe ja burre i keq.Une e thashe ate, duke u bazuar ne keto deklarime te pambajtura.....

Une se di ti a je me zhuge po nuk njoh asnje drenicak me zhuge. Skam si ta di perderisa edhe vet e ke thene qe eshte etiketim. Apo se kupton ti ca eshte etiketim?
    Une jam e ceket,atehere pse merresh me mu ti?
    Edhe per drejteshkrimin fol per vete ,sepse une qendroj kogja mire(jo perfekt natyrisht) ne kete drejtim. A je burre i keq a i mire mu hic ama hic sme intereson. Vec qe smund te rri pa ta kujtu qe ti po lepin ate qe e ke pshty njehere.
    Une nuk te ngacmoj ty kurre. Kur te kam citu une prej kur te kam thene qe smerrem me ty me? Kurre.
    Une kaloj mire me shumicen prej atyre qe shkruaj ketu pa marre parasysh nga vijne a cfare bindje politike a fetare kane...Zotrote ke harru qe ti mke fy ashtu sic bejne pakurrizoret. Ne menyren me banale te mundshme.

Une kam bindjet e mia politike ti e din shume mire. Por skam pase tbej kurre me asnje parti. Je ti ai qe eshte kogja i " madh" ne LDD. Apo tani ke pushu edhe ti aktivitetet politike meqe partia jote pesoi debakel ne zgjidhjet e fundit. Mos harro, une kam pare nje kogja shkrim ketu mbi aktivitetet e tua politike bile edhe nje foto. E drejte e jotja kjo. Vec sa me ta kujtu kush ka parti ketu.

Per cka me tkerku falje,qe mke sha a? Apo se kam pase bindje te gabuara politike duhet te te kerkoje ty falje? Mos u bej qesharak pls.

Ps.Ate qe e nenvizova nuk e kuptova hic. Ku e lexove ti qe kane dicka te keqe djemte?
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 16-06-2011 më 15:13
    AUTOCHTHONOUS

Dakord jam une, po zhuga cfare eshte?

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •