Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 119
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Dakord jam une, po zhuga cfare eshte?

Zhuga eshte nje lloj semundjeje ngjitese e lekures qe shkaktohet nga papastertia.

Prit se mu kujtu mduket. Duhet te jete zgjebja,e ke parasysh pucrra ne lekure...
    AUTOCHTHONOUS

Aaa ok, zgjebe! Ne rregull, faleminderit!

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    aaaaaaaaaaaaaa.....kete vit nuk do iki ne miami ...kemi durrsin

miami ????? no thnx durres

me duket se autori ka qen shum romantik e ne ate ore te mengjesit me duket se ska DAL DIELLI AKOMA E DRITA SDO KISHTE .....
    nje 2 oresh kam vajt ne durres ( d.mth ne plazh ...se qytetin e vizitoj shpesh)....u nuk i uroj as armikut me pushu aty
    te them te drejten edhe lek te me jepnin ne ate3 det te qelbur nuk do futesha ....mgjt doc....korriku erdhi e do i hedh nje sy ...shpresoj te kishte diell ate mengjes qe kalove ti ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Aaa ok, zgjebe! Ne rregull, faleminderit!
    Prit nje moment se edhe une nuk kuptova dicka. Me ke ishe dakord ti? Hahaha hajt tregom tani,kthe borxhin.
    AUTOCHTHONOUS

Une dakord jam me femrat gjithmone!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti qafen e thefsh e nuk i prish pune kujt nese nuk vjen.
    Une po flas per duresin sivjet e ti me thua per ate qe pe vjet.
    Nuk jam politikan, jam qytetar i Tiranes qe ka nje shtepi ne plazh.
    Nese e ke lexuar shkrimin , aty nuk ka nota propagande, por eshte pershkrim i asaj qe pashe sot.
    Nese perparimet e Shqiperise ju bejne me dhimbje koke, ecni e pini aspirina ne Antalia, por mos guxoni te shani vendin tuaj e te shpifni per vendin tuaj se do ju vije turp nje dite nga vetja juaj.
    Kurfare vjedhje nuk ka pasur vjet midis turistave, mos shpif.
    Nuk ka nevoje te te therrese kush qe te vizitosh dheun ame.
    Nuk e di se sa e bukur eshte nena jote, por jam i sigurt qe ti e do shume.
    Edhe Atdheu duhet pare me kete sy e te mos i kthehet shpina se nuk eshte i persosur.
    tung
    Doktor te rrim shtremet e te flasim drejte. Durrsi eshte skandal.
    Te mjafton nga shkomi kavajes deri ne golem qe gjitha ujerat e zeza derdhen ne det. Me uje te pishem rrezikon tet zej kolera dhe me 2 min pllaq plluq rrezikon smundje lekure te perjetcme.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ne ate pjese qe une shetita ne mengjes , nuk kishte asnje tub qe derdhej ne Det.
    Mesa di une jane hequr te gjithe, pas nje raprezalje qe policia beri per kete pune ne bregdet qe para tre muajve.
    Mos ja fut kot se esnje shkarkim ne det seshte hequr.
    Ja prishen vjet vetem 10 objeketeve te nesermen i vune prap.
    Jane 10 000 godina qe operojne ne plazh te Durresit dhe ku te medhate kan tub direkt ne det te tjerat gropa spetike ne rere ku mbeturinat kullojne poshte reres.
    Ku ka kanal kullues per shkarkimet ne plazh?
    Edhe ai kanal qe ka qene anes rruges qe i cinte ujrat ne kenete seshte me. Mbi te ne gjithe gjatesine jane ndertuar objkete shumekateshe.
    Plazhi i Durresit eshte si bebet qe rri me uturak te suma dhe ha e pi e lahet pa zbrit nga uturaku.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Doktor te rrim shtremet e te flasim drejte. Durrsi eshte skandal.
    Te mjafton nga shkomi kavajes deri ne golem qe gjitha ujerat e zeza derdhen ne det. Me uje te pishem rrezikon tet zej kolera dhe me 2 min pllaq plluq rrezikon smundje lekure te perjetcme.
    un fola per duresin qe pashe te djelen,
    e di shume mire si ka qene , prandaj edhe u suprizova nga ndryshimi i dukshem
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Si ka mundesi qe nuk me ka gjet gjo mu qe shkoj cdo vit?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    cfare lidhje ka politika e PEDY-s me durrsin mer katunar drenice?

se kush e qelbi plazhin e Durrsit e di mire ti
    Durrsin e ka qelb politikarucat se pari,pastaj kultura e ult e shqiptarve te lloit tend.
    Ka edhe tjer faktor,por te jesh i bindur qe kerkun ne bot me pisllek se ne durres nuk e ke,kam kalu shume vende te botes,por nuk kam has ne nje gjendje te mjerushme se sa ne durres,me ket nuk dua qe ta mveshi me politik por shifet hapur se korrupcioni nuk lejon zhvillim .
    Une jam katunar dhe krenohem per kete gje,siq do te duhej edhe ti te krenoheshe qe je katunar sepse te till e njoh ter ballkanin,por nese llogarit qe ti je qytetar(zorragji)ateher vetknaqu me nje genjeshter te till.
    Durrsin duhet te privatizohet mundesisht te shitet tek te huajt te ngriten qmimet te rregullohet infrastruktura dhe kush ka lek le te shkoi kush nuk ka le ti fut kembet ne legen dhe ta ngris nje qader,perpara ta qes nje karolin me pamje nga deti dhe te shijon virtualisht detin.
    Rrug tjeter nuk ka,por politikajt nuk e bejn sepse ne ter kete rremuj ata fitoin lek.
    Une nuk e di qka te preku ty aq shume fakti qe ne durres eshte katastrof,apo ndoshta ti nuk ke dal me larg se durresi dhe te duket mir ty,pasi edhe qenke qytetar ops zorragji

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •