aaaaaaaaaaaaaa.....kete vit nuk do iki ne miami ...kemi durrsin
miami ????? no thnx durres
me duket se autori ka qen shum romantik e ne ate ore te mengjesit me duket se ska DAL DIELLI AKOMA E DRITA SDO KISHTE .....
nje 2 oresh kam vajt ne durres ( d.mth ne plazh ...se qytetin e vizitoj shpesh)....u nuk i uroj as armikut me pushu aty
te them te drejten edhe lek te me jepnin ne ate3 det te qelbur nuk do futesha ....mgjt doc....korriku erdhi e do i hedh nje sy ...shpresoj te kishte diell ate mengjes qe kalove ti ...
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Mos ja fut kot se esnje shkarkim ne det seshte hequr.
Ja prishen vjet vetem 10 objeketeve te nesermen i vune prap.
Jane 10 000 godina qe operojne ne plazh te Durresit dhe ku te medhate kan tub direkt ne det te tjerat gropa spetike ne rere ku mbeturinat kullojne poshte reres.
Ku ka kanal kullues per shkarkimet ne plazh?
Edhe ai kanal qe ka qene anes rruges qe i cinte ujrat ne kenete seshte me. Mbi te ne gjithe gjatesine jane ndertuar objkete shumekateshe.
Plazhi i Durresit eshte si bebet qe rri me uturak te suma dhe ha e pi e lahet pa zbrit nga uturaku.
Albania Uber Alles
Si ka mundesi qe nuk me ka gjet gjo mu qe shkoj cdo vit?![]()
Durrsin e ka qelb politikarucat se pari,pastaj kultura e ult e shqiptarve te lloit tend.
Ka edhe tjer faktor,por te jesh i bindur qe kerkun ne bot me pisllek se ne durres nuk e ke,kam kalu shume vende te botes,por nuk kam has ne nje gjendje te mjerushme se sa ne durres,me ket nuk dua qe ta mveshi me politik por shifet hapur se korrupcioni nuk lejon zhvillim .
Une jam katunar dhe krenohem per kete gje,siq do te duhej edhe ti te krenoheshe qe je katunar sepse te till e njoh ter ballkanin,por nese llogarit qe ti je qytetar(zorragji)ateher vetknaqu me nje genjeshter te till.
Durrsin duhet te privatizohet mundesisht te shitet tek te huajt te ngriten qmimet te rregullohet infrastruktura dhe kush ka lek le te shkoi kush nuk ka le ti fut kembet ne legen dhe ta ngris nje qader,perpara ta qes nje karolin me pamje nga deti dhe te shijon virtualisht detin.
Rrug tjeter nuk ka,por politikajt nuk e bejn sepse ne ter kete rremuj ata fitoin lek.
Une nuk e di qka te preku ty aq shume fakti qe ne durres eshte katastrof,apo ndoshta ti nuk ke dal me larg se durresi dhe te duket mir ty,pasi edhe qenke qytetar ops zorragji
Krijoni Kontakt