Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 119
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Eshte per tu gezuar, apo per tu cuditur, nuk e di. Por sot kur dola nga shtepia per shetitjen e mengjesit ndjeva nje kenaqsi te vecante.
    Qe nga Shkembi i Kavajes e deri tek Rezidenca Xhardino, plazhi po pastrohej nga puntoret e komunes dhe mund te them se me dukej si luks kur e shihja ashtu pa asnje papasterti..
    Njerezit shetisnin duke thithur ajrin e jodizuar te bregdetit, te tjere me te rinj vraponin , kishte me te guximshem qe kishin hyre ne det qe ne 06:30 .
    Takoje miq te vjeter ne xhiron e mengjesit, shkembeje pershendetjet dhe ecje me tutje.
    Gra ne moshe apo vajza te reja qe i kishin shpallur lufte celulitit, vraponin kilometra te tera, nena me femijet ne karoce qe i ushqenin nen ajrin e paster.
    E mbi te gjitha asgje nga keto nuk te terhiqte vemendjen sot ne mengjes, me teper se pastertia e bregdetit te Duresit.
    Ne mundemi te bejme shume me teper, ne kemi ende shume per te bere, por sot une pash nje plazh ndryshe, aq me teper edhe cadrat e vendosura me kuadrate te rregullta si dhe CADRAT E SUITAVE, si cadra sulltanesh me dysheket latice , me krijuan sot qe ne mengjes nje ndjesi te kendshme e te bukur.
    Ne e meritojme te jemi destinacioni turistik i Planetit.
    Sa mire!!! Ishalla vazhdojne keshtu gjate gjithe sezonit turistik....

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Vallaj admiral s'i di njeri se keta i qesin shifrat si tu doje qefi.Sala tha sot qe vijne rreth 3.5 milion turista ne vit ne Shqiperi,lol
    ne keto 3.5 milione, mendoj se sala llogarit edhe emigrantet qe kthehen ne shtepite e tyre. turizmi nuk fiton shifra te konsiderueshme nga emigrantet, sepse thuajse te gjithe kane shtepite e tyre.
    gjithashtu llogarite edhe shqiptaret e kosoves (te cilet llogariten te tille, sepse sjellin para nga jashte, edhe pse une i shoh sikur ato qe shkojne ne shtepine e tyre).

nuk besoj se 3.5 milione te huaj vijne aktualisht ne shqiperi. apo jo?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ne keto 3.5 milione, mendoj se sala llogarit edhe emigrantet qe kthehen ne shtepite e tyre. turizmi nuk fiton shifra te konsiderueshme nga emigrantet, sepse thuajse te gjithe kane shtepite e tyre.
    gjithashtu llogarite edhe shqiptaret e kosoves (te cilet llogariten te tille, sepse sjellin para nga jashte, edhe pse une i shoh sikur ato qe shkojne ne shtepine e tyre).

nuk besoj se 3.5 milione te huaj vijne aktualisht ne shqiperi. apo jo?
    Sigurisht qe jo,besoj diku tek 500 mije arrin shifra e te huajve,problemi se kam kaq pak turista te huaj ka te beje se nuk dijme te reklamojme dhe ne akoma mbetemi nje destinacion qe nga pak veta njihet por kjo ka te beje se nuk kemi kulture ne turizem dhe besoj se duam kohe qe te fitojme nje fare reputacioni ne europe dhe me gjere.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Normal që s njihemi kur ka akoma të rritur që hedhin lëkurën e bananes në trotuar dhe bëjnë nevojat personale në det.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    ajde posto ndonje foto ketu,te shohim ato qe thua ishalla jan te verteta.pastertia duhet patjeter por mir kishte qen me pa ndonje foto ne ketu.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    yeah duam foto. Nuk u frymezove te merrje ca foto ti 2043?
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Eshte per tu gezuar, apo per tu cuditur, nuk e di. Por sot kur dola nga shtepia per shetitjen e mengjesit ndjeva nje kenaqsi te vecante.
    Qe nga Shkembi i Kavajes e deri tek Rezidenca Xhardino, plazhi po pastrohej nga puntoret e komunes dhe mund te them se me dukej si luks kur e shihja ashtu pa asnje papasterti..
    Njerezit shetisnin duke thithur ajrin e jodizuar te bregdetit, te tjere me te rinj vraponin , kishte me te guximshem qe kishin hyre ne det qe ne 06:30 .
    Takoje miq te vjeter ne xhiron e mengjesit, shkembeje pershendetjet dhe ecje me tutje.
    Gra ne moshe apo vajza te reja qe i kishin shpallur lufte celulitit, vraponin kilometra te tera, nena me femijet ne karoce qe i ushqenin nen ajrin e paster.
    E mbi te gjitha asgje nga keto nuk te terhiqte vemendjen sot ne mengjes, me teper se pastertia e bregdetit te Duresit.
    Ne mundemi te bejme shume me teper, ne kemi ende shume per te bere, por sot une pash nje plazh ndryshe, aq me teper edhe cadrat e vendosura me kuadrate te rregullta si dhe CADRAT E SUITAVE, si cadra sulltanesh me dysheket latice , me krijuan sot qe ne mengjes nje ndjesi te kendshme e te bukur.
    Heren e fundit qe kam qen ne durres ishte kthyer ne nje kosh plehrash .
    Eshte me te vertet e vajtueshme , qe kemi detin dhe nuk dim ta zhfrytezojm ashtu sic duhet .

Dhe jane njerzit vet ata qe e plenaxhojne te tere bregdetin

Nejse shpresa vdes e fundit , uroje te jete keshtu sic e pershkruan ti 2043 :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

E mo mire. Cfare ka ketu per wow. Pse qenka kaq sensacional ky lajm dhe kaq euforik? Nuk e mendon qe kish ardhur koha, biles ju kishte ikur dhe treni. Arritje e madhe, se pastruat plehrat. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    lum ne per Durresin! V. Dako i paska hy direkt punes , bravo i qoft!

p.s. si hartim e paske bo !te kisha qen zysh gjuhe letersie , 10 do te kisha vendos!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    lum ne per Durresin! V. Dako i paska hy direkt punes , bravo i qoft!

p.s. si hartim e paske bo !te kisha qen zysh gjuhe letersie , 10 do te kisha vendos!

U frymezova nga heqja e plehrave
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •