Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 119
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Eshte per tu gezuar, apo per tu cuditur, nuk e di. Por sot kur dola nga shtepia per shetitjen e mengjesit ndjeva nje kenaqsi te vecante.
    Qe nga Shkembi i Kavajes e deri tek Rezidenca Xhardino, plazhi po pastrohej nga puntoret e komunes dhe mund te them se me dukej si luks kur e shihja ashtu pa asnje papasterti..
    Njerezit shetisnin duke thithur ajrin e jodizuar te bregdetit, te tjere me te rinj vraponin , kishte me te guximshem qe kishin hyre ne det qe ne 06:30 .
    Takoje miq te vjeter ne xhiron e mengjesit, shkembeje pershendetjet dhe ecje me tutje.
    Gra ne moshe apo vajza te reja qe i kishin shpallur lufte celulitit, vraponin kilometra te tera, nena me femijet ne karoce qe i ushqenin nen ajrin e paster.
    E mbi te gjitha asgje nga keto nuk te terhiqte vemendjen sot ne mengjes, me teper se pastertia e bregdetit te Duresit.
    Ne mundemi te bejme shume me teper, ne kemi ende shume per te bere, por sot une pash nje plazh ndryshe, aq me teper edhe cadrat e vendosura me kuadrate te rregullta si dhe CADRAT E SUITAVE, si cadra sulltanesh me dysheket latice , me krijuan sot qe ne mengjes nje ndjesi te kendshme e te bukur.
    Ne e meritojme te jemi destinacioni turistik i Planetit.
    Duke i njoft mir kulturen shqiptare,une jam shume skeptik ne sinqeritetin e keti shkrimi,ne te kunderten koha do ta vertetoi,une isha ne vitin e kaluar dhe nuk gjej fjal se si ta pershkruaj situaten kaotike ne bregdetin shqipetar sidomos ne durres,ku me dhjetra qytetar jan infektuar nga ujrat e zeza qe derdhen ne det.
    Ti mund te jesh ndonje politikan qe ben propagand qe sa me shume te vin qytetar dhe te derdhin mjetet financiare.
    Une nuk i quaj pushime aty ku ne ter bregdetin e durresit nuk i gjen 3-4 wc publike dhe ne kete plazh ka me mijra pushues.
    Ajo qe pak kush po e potencon eshte siguria e qytetarve ne plazh,vetem ne vitin e kaluar ka pas sulme vjedhje prej me te rendave dhe askush nuk ka marr pergjegjesi,prandaj zotri ne vend qe te genjesh duhet te jesh kritik dhe te punoni me shume,deri ateher une po e thej qafen ne antali te turqis ku njeriu mund te llogaris pushime te verteta,kur te ju del gjumi juve na e beni nje thirrje deri ateher gjume te embel

doktor,rrena yte se pat jeten e gjate :P

une sa po pashe lajmet ne tv klan,dhe aty u dha nje kronike,me temen ujrat e zeza po vazhdojne te derdhen ne det.

ti thae qe tre muaj qenkan heq,une isha ne fillim te muajit maj ne plazhe te durresit,per nja 1 ore sa heca bregut,me rane ne sy nja tre a kater kanale ku derdheshin fekalet :P

por gjithesesi,shpresoje qe sa me pare ta kuptoni te gjithe ,se cfare rendesie e te mire sjell turizmi.

vet i dyti me te ngren e me te fjetur plus benzoli i makines,per nje jave kam shpenzuar rreth 1000 euro neto...bej llogarite vet tashti,se sa para netto mbrenda nje viti,munde ti hyjne vendit nga vizitoret qe nuk jetojne atje ?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    I bukur eshte Durresi gjithnje dhe behet akoma me i bukur kur mbushet me njerez . Me gjerat e mira dhe te keqia bashke.
    AUTOCHTHONOUS

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    I bukur eshte Durresi gjithnje dhe behet akoma me i bukur kur mbushet me njerez . Me gjerat e mira dhe te keqia bashke.
    te lumt goja .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    te lumt goja .....
    Dhe do te behet edhe me i bukur ne gusht o fashion.
    AUTOCHTHONOUS

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    shpresojm!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    po sikur te na sillnit ca foto te fresketa nga Durresi??

Nje lutje te durrsaket

klik http://tvklan.tv/lajme_edicioni.php e shifi lajmet e fresketa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Duke i njoft mir kulturen shqiptare,une jam shume skeptik ne sinqeritetin e keti shkrimi,ne te kunderten koha do ta vertetoi,une isha ne vitin e kaluar dhe nuk gjej fjal se si ta pershkruaj situaten kaotike ne bregdetin shqipetar sidomos ne durres,ku me dhjetra qytetar jan infektuar nga ujrat e zeza qe derdhen ne det.
    Ti mund te jesh ndonje politikan qe ben propagand qe sa me shume te vin qytetar dhe te derdhin mjetet financiare.
    Une nuk i quaj pushime aty ku ne ter bregdetin e durresit nuk i gjen 3-4 wc publike dhe ne kete plazh ka me mijra pushues.
    Ajo qe pak kush po e potencon eshte siguria e qytetarve ne plazh,vetem ne vitin e kaluar ka pas sulme vjedhje prej me te rendave dhe askush nuk ka marr pergjegjesi,prandaj zotri ne vend qe te genjesh duhet te jesh kritik dhe te punoni me shume,deri ateher une po e thej qafen ne antali te turqis ku njeriu mund te llogaris pushime te verteta,kur te ju del gjumi juve na e beni nje thirrje deri ateher gjume te embel
    Ti qafen e thefsh e nuk i prish pune kujt nese nuk vjen.
    Une po flas per duresin sivjet e ti me thua per ate qe pe vjet.
    Nuk jam politikan, jam qytetar i Tiranes qe ka nje shtepi ne plazh.
    Nese e ke lexuar shkrimin , aty nuk ka nota propagande, por eshte pershkrim i asaj qe pashe sot.
    Nese perparimet e Shqiperise ju bejne me dhimbje koke, ecni e pini aspirina ne Antalia, por mos guxoni te shani vendin tuaj e te shpifni per vendin tuaj se do ju vije turp nje dite nga vetja juaj.
    Kurfare vjedhje nuk ka pasur vjet midis turistave, mos shpif.
    Nuk ka nevoje te te therrese kush qe te vizitosh dheun ame.
    Nuk e di se sa e bukur eshte nena jote, por jam i sigurt qe ti e do shume.
    Edhe Atdheu duhet pare me kete sy e te mos i kthehet shpina se nuk eshte i persosur.
    tung
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Amon mer se ska si ai ven! Mezi po pres gushtin!

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •