Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 39 prej 50 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 497
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....leni more k'to pun mo , skenderbeu q'skenderbeu ....
    skenderbeu ka lufutu luftoj luftoi dhe qka , pas skenderbeut ishin serish torjet shqiptare te poshtuara nga armiqt , siq ishin Turqit dhe Serbet....e deri frik ato ishin te pushtuara ....tani se kuptoj skenderbeu qka ??????

...por nese nalemi tek Adem Jashari ....duhet mendojm ndryshe pushka Ademit ishte ajo qe perfundimisht e largoi pushtusin Serb nga Kosova...

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    padiskutim Hamza Kastrioti, edhe se me vone u be aleat me turkun, por varia (kjo e dyta ne fakt eshte tradit e shqiptarit)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    kjo qe thoni per Vojsaven dhe per Shqiponjen me Dy Koka,,

duhet te jet pa tjeter prodhim i ndonje Prifti Ortodoks,,,qe ne at koh,,kishte ndonje funksion,,si puna e Vasil Bollanos qe kishte ne Himar,,,dhe shkruante ne faqen Zyrtare te Bashkis,,Giorgius Kastriotius hahah

dhe kto jan ato shkrimet mbeturina qe mbesin,,,e pas 5 shekujsh ne vitin 2500,,leshohen Greket,,,e thon,,ja ne kemi argumentjus ,,,nga Vasilaqis Bollanis qe ne Himaren e asaj kohe Gjergj Kastrioti shqiptohej Giorgius Kastriotius,,

te njejta jan pretendimet e Serbeve etj etj
    Kush te ka mbushur mendjen qe kupton Shqip?
    Kenget nuk vlejne, sepse mund te kendosh edhe ne Anglisht, pa njohur gjuhen.
    Ik djale i mbare, merru me skenen. Fama e aktoreve sot ja kalon asaj te Shekspirit te cilin e luajne ne skene.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Libérateur Lexo Postimin
    Palidhje, se sa per Skenderbeun, shqiptaret nga Kosova moti do t'i ishin ber kurban sikur te mos ishte i pari i trimave, Ademi dhe Hamza.

Historin e skenderbeut e pikturuan nga prifterinjt, qe e ngjyn me poezi, fantazma e mite.
    Tane dihet qe populli o injorant, si fmija, marak n'prralla.

Un jam realist, nuk ja humbi asnjehere meritat grandioze familjes s'Adem dhe Hamez Jasharajt.
    O fmi i pergazt, sa per Adem Jasharin ( pushoft ne paqe ) dhe te gjithe Jasharet tjere ( pushofshin ne paqe) do beheshe kurban prap, mesa di une as Ademi e asnje tejter nuk i shpetoj dhunes se shakvellav, e si do te shpetonin ty ? , po trus ulu ti e 5 here n dite lutju baces Bill Kllinton e qafirave Amerikan se sa per Shqiptar n'hell ishe pjek .
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Kush te ka mbushur mendjen qe kupton Shqip?
    Kenget nuk vlejne, sepse mund te kendosh edhe ne Anglisht, pa njohur gjuhen.
    Ik djale i mbare, merru me skenen. Fama e aktoreve sot ja kalon asaj te Shekspirit te cilin e luajne ne skene.
    te kutposh Shqip,,do te thot te besosh ne ate se c´far kan shkruar te tjeret per ty??

Copit nuk "vlejne",,

por gjithsesi,,,mos u cuditni,,,nese ata shqipfoles,,,qe riprodhojn prejardhjen e saj sllave,,,te jen ose te besimit ortodoks,,,ose islamik,,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-05-2011
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    O fmi i pergazt, sa per Adem Jasharin ( pushoft ne paqe ) dhe te gjithe Jasharet tjere ( pushofshin ne paqe) do beheshe kurban prap, mesa di une as Ademi e asnje tejter nuk i shpetoj dhunes se shakvellav, e si do te shpetonin ty ? , po trus ulu ti e 5 here n dite lutju baces Bill Kllinton e qafirave Amerikan se sa per Shqiptar n'hell ishe pjek .
    UUUUU !!!!
    Cka m'met hatri, qe mtha fmi i pergazt.
    Ani, ani pun per ty qe i perulesh Billit à là monika i paske borxh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    te kutposh Shqip,,do te thot te besosh ne ate se c´far kan shkruar te tjeret per ty??

Copit nuk "vlejne",,

por gjithsesi,,,mos u cuditni,,,nese ata shqipfoles,,,qe riprodhojn prejardhjen e saj sllave,,,te jen ose te besimit ortodoks,,,ose islamik,,
    Cjapi, ato copat dhe ata te tjeret po thonin qe familja ishte Albaneze. Dhe me sa me kujtohet mua, ne SHQIP. Cilen gjuhe kupton ti mik?

E kuptoj mangesine time qe nuk kam mesuar dot Idiotishten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-05-2011 më 19:25

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Libérateur Lexo Postimin
    UUUUU !!!!
    Cka m'met hatri, qe mtha fmi i pergazt.
    Ani, ani pun per ty qe i perulesh Billit à là monika i paske borxh
    Shiko shiko. Ti i perulesh peshes se zileve po je te truve te burrave te shtetit. Mjere miqte e tu.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin

E kuptoj qe eshte mangesia ime qe nuk kam mesuar dot Idiotishten.
    un tju pergjigja pyetjes,,kurse ti jo,,

por ti vjen ne tem,,,me disa kuadrata e mi disa formate qe sdi as ku tja nisesh leximin e tyre as ku ta lesh,,

prandaj te pyeta se c´far do te thuash ti personalisht ne lidhje me ato copit,,,por ti su pergjigje,,

por at idiotishten se kuptova,,,c´far do te thot kjo??

qe un jam idiot,,,dhe ti je i zgjuar??

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ni nderhyrje, krejt pajtohna me ty ketu, veq ni sen jo. Adem Jashari dhe jasharët per mos me toleru shkaun me ba gjithëçka me ta, ose me nderin e grave, bijave te tyre vendosen te flijohen edhe kur ta kqyrsh kjo osht udhe ma e mire. Per dallim prej neve tjerve qe na nxishin tu ik neper Bllacë ma zi edhe qato pare qe i kishim na i marrshin, ketu pra deshta mu lidh se na shqiptart pernime ishum pjek ne hell qysh the edhe ti ama Adem Jashari kurrë jo se te ai nuk ka pas loje ose fitore ose me vdek pra nuk i ka dhan rast shkaut me lujt me to.
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 39 prej 50 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •