Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 40 prej 50 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 497
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    un tju pergjigja pyetjes,,kurse ti jo,,

por ti vjen ne tem,,,me disa kuadrata e mi disa formate qe sdi as ku tja nisesh leximin e tyre as ku ta lesh,,

prandaj te pyeta se c´far do te thuash ti personalisht ne lidhje me ato copit,,,por ti su pergjigje,,

por at idiotishten se kuptova,,,c´far do te thot kjo??

qe un jam idiot,,,dhe ti je i zgjuar??

Forumit ka disa kohë që i ësht hedhur bomba atomike, nuk të vej dhe aq faj. Lexoji me kujdes se cfarë ka sjellur, pa u fshirë akoma, sic e kanë zakon ata që e udhëheqin këtë forum duke lejuar sasinë në dëm të cilësisë. Edhe pse duhen njohuri të konsiderueshme të kuptosh se sa e rëndësishme është ajo pjesë, prap mund të kuptohet thelbi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 27-05-2011 më 20:49
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....leni more k'to pun mo , skenderbeu q'skenderbeu ....
    skenderbeu ka lufutu luftoj luftoi dhe qka , pas skenderbeut ishin serish torjet shqiptare te poshtuara nga armiqt , siq ishin Turqit dhe Serbet....e deri frik ato ishin te pushtuara ....tani se kuptoj skenderbeu qka ??????

...por nese nalemi tek Adem Jashari ....duhet mendojm ndryshe pushka Ademit ishte ajo qe perfundimisht e largoi pushtusin Serb nga Kosova...
    Po te ishin te gjalle keto heroje te lartepermendur me siguri se di ti kishim perbuzur .

Krenohu me te vdekurin ,pore jepi pergjegjesi te gjallit per atedheun dhe vendin .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Forumit ka disa kohë që i ësht hedhur bomba atomike, nuk të vej dhe aq faj. Lexoji me kujdes se cfarë ka sjellur, pa u fshirë akoma, sic e kanë zakon ata që e udhëheqin këtë forum duke lejuar sasinë në dëm të cilësisë. Edhe pse duhen njohuri të konsiderueshme të kuptosh se sa e rëndësishme është ajo pjesë, prap mund të kuptohet thelbi.
    ju kerkoj ndjes vlla ati jovanit qe ka desht me than se Vojsava ska qen serbe,,por shqiptare,,

Kjo asht e vertet!!

vi nga nje luft e pergjakshme!! qe e kam filluar para 3 vjetesh,,ne nje tjeter vend,,
    dhe nuk po mundem akoma te ambjentohem dhe te dalloj Armiqt,,,dhe me Miqt e Skenderbeut,,

kjo esht e vetmja arsye,, por nuk esht se ty Hyllien ste kam kapur!!!

ti je mik i Skenderbeut
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 28-05-2011 më 00:00

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Te ka ngaterruar Miklosic , sapo lexove nje mbiemer qe mbaron me ic , jep perfundimin paragjykues pa lexuar c'thote teksti , ja qe nganjehere dhe atyre qe u mbarojne mbiemrat me ic dhe vic thone te verteten...ka te tjere , psh Stipcevic
    Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 28-05-2011 më 03:36
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990

...por nese nalemi tek Adem Jashari ....duhet mendojm ndryshe pushka Ademit ishte ajo qe perfundimisht e largoi pushtusin Serb nga Kosova...
    Ke haruar Clinton , dhe Blair , sa shpejt harrojme ne ! Ka rendesi qe kalojme lumin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 28-05-2011 më 03:35
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Viola.V Lexo Postimin
    Ke haruar Clinton , dhe Blair , sa shpejt harrojme ne ! Ka rendesi qe kalojme lumin
    Po Bujanvcin, Presheven dhe Medvegjen qe e lame jashte kufijve kujt do ia dime per nder?Po Mitrovicen qe kerkojne tia lene serbeve kujt do ia dime per nder violina?
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Po Bujanvcin, Presheven dhe Medvegjen qe e lame jashte kufijve kujt do ia dime per nder?Po Mitrovicen qe kerkojne tia lene serbeve kujt do ia dime per nder violina?
    a di si esht puna,,,ne si komb jemi te ndar ne "dy" shtete qe veprojn ne nje korrniz ligjore nderkombtare,,

dhe si e till kjo korrniz,,esht edhe per serbet dhe per greket e per te gjith njelloj,,

dhe ajo qe shteteve u mbetet te bejn,,esht te "luftojn" brenda ksaj korrnize ligjore,,

c´far dua te them,,,

dua te them se ne duhet te jemi shum te vemendshem,,,dhe mos te humbim asnje centimeter tok nga kufit e shqiperis natyrale,,sepse ne rast te till nuk do mund ta korrigjonim kurr me gabimin,,

degjoj Albin Kurtin psh,,,qe tho Bashkim Kombtar Bashkim Kombtar,,,un e rrespektoj Albinin,,sepse esht i sakt dhe i qart ne kerkesat e tij,,,por jo c´do her e drejta duhet te vi duke u nxituar,,sepse kur nxitohesh,,at´her nuk e merr te plot te drejten,

se ja psh,,,zem shembull qe aktualisht,,Albin Kurti esht kryeminister i Kosoves,,dhe Shpetim Idrizi,,,kryeminister i Shqiperis,,

dhe te shpallin deshiren e dy shteteve per bashkimin kombtar,,

c´far do te bejn Serbet dhe Greket?? do te thon se tani duhet te levizin kufit,,sepse Shqiptaret po bashkohen ne nje komb,,,pse ne mos te bashkohemi??

dhe kshtu edhe greket dhe serbet bejn te njejtat kerkesa,,

"ne rastin me te mir per ne!",,ligji nderkombtar qe ju jep kombeve te drejt te barabart,,do te thoshte,,,se kufit mes kombeve i percakton shtrirja popullore,,dhe ne kte rast ne do te dilnim shum me humbje,,

prandaj per kto vendet qe ke permendur ti,,,ne duhet te jemi si dreqi ne kte rast,,,me jau fut shum me zgjuarsi,,perndryshe do te na e fusin ata neve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 28-05-2011 më 09:11

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Viola.V Lexo Postimin
    ...Clintoni dhe Hillari , cilt pjuestar te familjes humben ne luften e Kosoves....???? ose qka humben ata ???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    ...Clintoni dhe Hillari , cilt pjuestar te familjes humben ne luften e Kosoves....???? ose qka humben ata ???
    Ashtu matet? Po George Washingtoni Kosoves cfare humbi gjate luftes?
    (Nuk po pyes cfare fitoi.)

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Ashtu matet? Po George Washingtoni Kosoves cfare humbi gjate luftes?
    (Nuk po pyes cfare fitoi.)
    Humbi kohe dhe energji per ta cliruar Kosoven. Ishte i vendosur, e jo kameleon si Rugova.
    Perndryshe pse do t'ia linte Olbrajt nenshkrimin perfundimtar ne dore te tij, e jo ne dore te Rugoves.
    Dhe mos haro, ishte vetem 29 vjec ate kohe.
    I feel Kosovereign!

Faqja 40 prej 50 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •