Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 37 prej 50 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 497
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...ej Jakup , nuk po t'bojka.,.....

hahahahaha i papare je........
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    C'ka pelcit me te madhe budallalleku te kjo tema.....po edhe vet tema eshte budallallek...
    AUTOCHTHONOUS

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    C'ka pelcit me te madhe budallalleku te kjo tema.....po edhe vet tema eshte budallallek...
    dakord me ty

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    edhe vet ky antari Illyrian_King qe ka hapur kete teme eshte budalla ne damar i prjedhur nga mend e kokes !

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin

a e dini si me ngjani kur me citoni???

sikur disa femij qe citojn nje te rritur,,,nga PC,,dhe mendoj se po tallin loqet me te

por nuk kan arritur akoma ta kuptojn,,,se c´far esht ky bricjapi,,

ju pershendes te gjith juve qe asht ka ju kruhet shpina me ket versin e par te ksaj kenges.

http://www.youtube.com/watch?v=5qIRHcoIVu0
    eeeee me dit ju se cfare eshte ky bricjapi sdo tallni loqet me te.
    ... hahahahahaha oo hiq mos ta nin se qka t'thojn se ma i forti qetu niher per niher je , kta tjert veq pot gjelozojn ty

Une per lavdat e pata edhe ti mos i merr senet me bisht...

Bricjapi UniKKatil in this shit
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    ti zotria 420 ngatarron kekun me byrekun.Plani serb ishte te mbante ne zoterim Kosoven qe donte te shkeputej prej ish Jugosllavise.Ku e lexove qe milloshevici kishte ndermend te pushtonte shqiperine?Nga e nxorre kete ide?Milloshevici sulmonte kufirin shqiptar se aty sterviteshin forcat e Uck dhe transportohej arme.E ke idene se nese sulmonte Miloshevici Shqiperine plaste lufta e trete boterore.nese kane hyre forca serbe ne kufi ose eshte sulmuar kufiri kane qene te shtena sporadike.Lere qe skishte by-the Milloshevici me pushtu Shqiperine se sikur tha dhe Mehmet Shehu ne ate kohe per 20 minuta i pushtonim Beogradin.Ku te lente Natoja te zgjerohej konflikti.Boshnjaket vetem pse i vune serbet para vendosen shpejt e shpejt marreveshjen e Dejtonit.Cfare mendon ti se disa te droguar te Arkanit do te kishin guxim te luftonin me shqiptaret?E kishim bere Beogradin bordello u lum miku.

Fole ti mo qe ben seks me triko Leshi. Shko hiq trikon e Leshit pastaj hajde ne permend celesat e "braves" tende ketu . maniake seksuale e Opus Deit lollllllll
    Po kush do e bënte luftën e tretë botërore ore sensacionalist ? Shqipëria pa ushtri ? Apo do vijshin vëllezërit e tu arabë që as brekët nuk lidhin dot e janë prej shekujsh edhe më t'përca se ne ? As Muhamedi nuk arriti dot me i bo njerëz. Jo për gjë se sipas narrativit tuaj Amerika ska bo gjë, atëher kush do futej ? Turku ? Po Turkun prej zhelesh e marin fuqi më të mëdha që ja kanë dhonë ato armë. Plani Milloshevic ishte pushtimi i shqipërisë, dhe nuk do ishte cudi nëse bëhej sehir, ose nëse Rusi pozicionohej para kohe për "të shamngur konfliktin" dhe e bënte diplomacinë me termat e veta.

Për rreshtat e fundit, no comment, vec tregoni kulturën që keni.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Plani Milloshevic ishte pushtimi i shqipërisë
    Me sill nje fakt per kete dhe debatin e fiton.
    Fakt zyrtar jo grup diversantesh qe kalojne kufirin.

Sa per arabet dhe Profetin e fundit Muhamed a.s me mire mos fol se eshte molle e ndaluar dhe e panjohur per ty.

Sa per turkun ti smerr vesh se vetem pushken prej druni njef ne jeten tende dhe zborin e Enverit brenda ne bunker.Politika nderkombetare e Natos eshte e lidhur.Nese Serbi sulmonte shqiperine do nderhynte Turku, nese nderhynte turku do futej ne bllock Natoja.Gjerat jane te lidhura ligjerisht qe ti sia ke idene fare ligjeve dhe marreveshjeve nderkombetare.Apo mendon se Rusia do frenonte Naton?

Ish kryeministrja turke T.Ciler gjate krizes sone ne 1997 deklaroi se Turqia do te nderhynte nese territori shqiptare do te shkeleshin nga trupa ushtarake te huaja.Ketu aludohet per Greqine.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    ti zotria 420 ngatarron kekun me byrekun.Plani serb ishte te mbante ne zoterim Kosoven qe donte te shkeputej prej ish Jugosllavise.Ku e lexove qe milloshevici kishte ndermend te pushtonte shqiperine?Nga e nxorre kete ide?Milloshevici sulmonte kufirin shqiptar se aty sterviteshin forcat e Uck dhe transportohej arme.E ke idene se nese sulmonte Miloshevici Shqiperine plaste lufta e trete boterore.nese kane hyre forca serbe ne kufi ose eshte sulmuar kufiri kane qene te shtena sporadike.Lere qe skishte by-the Milloshevici me pushtu Shqiperine se sikur tha dhe Mehmet Shehu ne ate kohe per 20 minuta i pushtonim Beogradin.Ku te lente Natoja te zgjerohej konflikti.Boshnjaket vetem pse i vune serbet para vendosen shpejt e shpejt marreveshjen e Dejtonit.Cfare mendon ti se disa te droguar te Arkanit do te kishin guxim te luftonin me shqiptaret?E kishim bere Beogradin bordello u lum miku.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899

Sa per arabet dhe Profetin e fundit Muhamed a.s me mire mos fol se eshte molle e ndaluar dhe e panjohur per ty.

Sa per turkun ti smerr vesh se vetem pushken prej druni njef ne jeten tende dhe zborin e Enverit brenda ne bunker.Politika nderkombetare e Natos eshte e lidhur.Nese Serbi sulmonte shqiperine do nderhynte Turku, nese nderhynte turku do futej ne bllock Natoja.Gjerat jane te lidhura ligjerisht qe ti sia ke idene fare ligjeve dhe marreveshjeve nderkombetare.Apo mendon se Rusia do frenonte Naton?

Ish kryeministrja turke T.Ciler gjate krizes sone ne 1997 deklaroi se Turqia do te nderhynte nese territori shqiptare do te shkeleshin nga trupa ushtarake te huaja.Ketu aludohet per Greqine.
    Aha. Heroi me i madh i kombit qenka Turqia.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

patjeter ti ke qon ne shtabin e pergjithshem te NATOs qe i di tan kto plane lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 37 prej 50 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •