Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)
Gjergj Kastrioti - Skënderbeu
Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)
Zahir Pajaziti
Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi
Ismet Jashari
Tahir Sinani
Mujdin Aliu
Agim Ramadani
Salih Çekaj
Dikush tjetër
C'ka pelcit me te madhe budallalleku te kjo tema.....po edhe vet tema eshte budallallek...
AUTOCHTHONOUS
eeeee me dit ju se cfare eshte ky bricjapi sdo tallni loqet me te.
... hahahahahaha oo hiq mos ta nin se qka t'thojn se ma i forti qetu niher per niher je , kta tjert veq pot gjelozojn ty
Une per lavdat e pata edhe ti mos i merr senet me bisht...
Bricjapi UniKKatil in this shit![]()
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Po kush do e bënte luftën e tretë botërore ore sensacionalist ? Shqipëria pa ushtri ? Apo do vijshin vëllezërit e tu arabë që as brekët nuk lidhin dot e janë prej shekujsh edhe më t'përca se ne ? As Muhamedi nuk arriti dot me i bo njerëz. Jo për gjë se sipas narrativit tuaj Amerika ska bo gjë, atëher kush do futej ? Turku ? Po Turkun prej zhelesh e marin fuqi më të mëdha që ja kanë dhonë ato armë. Plani Milloshevic ishte pushtimi i shqipërisë, dhe nuk do ishte cudi nëse bëhej sehir, ose nëse Rusi pozicionohej para kohe për "të shamngur konfliktin" dhe e bënte diplomacinë me termat e veta.
Për rreshtat e fundit, no comment, vec tregoni kulturën që keni.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Me sill nje fakt per kete dhe debatin e fiton.Plani Milloshevic ishte pushtimi i shqipërisë
Fakt zyrtar jo grup diversantesh qe kalojne kufirin.
Sa per arabet dhe Profetin e fundit Muhamed a.s me mire mos fol se eshte molle e ndaluar dhe e panjohur per ty.
Sa per turkun ti smerr vesh se vetem pushken prej druni njef ne jeten tende dhe zborin e Enverit brenda ne bunker.Politika nderkombetare e Natos eshte e lidhur.Nese Serbi sulmonte shqiperine do nderhynte Turku, nese nderhynte turku do futej ne bllock Natoja.Gjerat jane te lidhura ligjerisht qe ti sia ke idene fare ligjeve dhe marreveshjeve nderkombetare.Apo mendon se Rusia do frenonte Naton?
Ish kryeministrja turke T.Ciler gjate krizes sone ne 1997 deklaroi se Turqia do te nderhynte nese territori shqiptare do te shkeleshin nga trupa ushtarake te huaja.Ketu aludohet per Greqine.
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt