Close
Faqja 78 prej 90 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 891
    ti kapin ti therin....mwahahahah?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    eeeeeeh lunja sokolesha breeeeeeh a masi spo ka kush ju q* nanen me ju pushkatu lindni pse jo!
    Kombi mbi të gjitha

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    data 26 Maj 2011, u ngrit tjetri dhe e pa shume te nevojshme te hap nje teme te thelle...
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Analizë hipotetike:

1. Femra shqiptare martohet me sllav
    2. Ajo lind foshnje sllavit
    3. Foshnja pagëzohet në Kishë Ortodokse ku merr emër dhe mbiemër jo-shqiptar
    4. Foshnja rritet në një rreth joshqiptarësh ku mëson gjuhën dhe historinë e atij populli (joshqiptar)
    5. Ky fëmijë ngritet në nivel intelektual që t'i sfidoj popujt tjerë, këtë frymëzim e merr nga historia që ka mësuar.
    6. Ky person (tashmë në moshë madhore) nuk nguron të luftoj ballë-përballë me shqiptarët në një luftë eventuale ani pse i ka daj shqiptarët.

P.s Betohem se edhe unë sikur t'i kisha daj serbët prapë do t'i urreja siç i urrej sot, e njejta gjë ndodh me atë person që lind nga nëna shqiptare e që trashegohet nga një fis sllav, edhe ai do të na urren ani pse nënën e ka shqiptare.
    Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Analizë hipotetike:

4. Foshnja rritet në një rreth joshqiptarësh ku mëson gjuhën dhe historinë e atij populli (joshqiptar)
    5. Ky fëmijë ngritet në nivel intelektual që t'i sfidoj popujt tjerë, këtë frymëzim e merr nga historia që ka mësuar.
    6. Ky person (tashmë në moshë madhore) nuk nguron të luftoj ballë-përballë me shqiptarët në një luftë eventuale ani pse i ka daj shqiptarët.

P.s Betohem se edhe unë sikur t'i kisha daj serbët prapë do t'i urreja siç i urrej sot, e njejta gjë ndodh me atë person që lind nga nëna shqiptare e që trashegohet nga një fis sllav, edhe ai do të na urren ani pse nënën e ka shqiptare.
    Po nena kure esht gabele qfar thua.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Analizë hipotetike:

Mos haro dicka:Armiqt ma te mdhenj te Shqyptareve jane kopilat dhe vete fara jone e shperfytyrume me fe e identitet ndrysh.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Po ti Renea punon gjo ne maternitet kshu?? Lere o burr keto luftra koti se le nam,
    na rruhet shume se u martun me serbet
    ,
    kush te doje le te iki kush nuk don nuk iken,
    ca do i bejme ne tashi ti vrasim dhe ti bejme presjon me arme
    A do te kishim pas ket mendim sikur vajzat nga shqiprija te martoheshin per arapet,dhe te thonim,kushte doje nete iki kush nuk don nuk iken?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Analizë hipotetike:

Pika 3 vjen nga pika 1. Pse femra muslimane martohet me mashkullin orthodoks serb ? C'me ben hipotetika ti profesor doktorr qe nuk di me lidh as këpucët e tua e që më hap tema përcarëse kudo ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Mos haro dicka:Armiqt ma te mdhenj te Shqyptareve jane kopilat dhe vete fara jone e shperfytyrume me fe e identitet ndrysh.
    Pajtohna plotësisht me ty!
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Pika 3 vjen nga pika 1. Pse femra muslimane martohet me mashkullin orthodoks serb ? C'me ben hipotetika ti profesor doktorr qe nuk di me lidh as këpucët e tua e që më hap tema përcarëse kudo ?
    Ti a ushqehesh me gojë apo si?!

Ajo femer e cila tradhëton gjakun e deshmorëve ajo lere se nuk është shqiptare (muslimane, krishtere, ateiste etj.) po ajo mas pari nuk është qenie njerëzore për mua pikë! E ke të qartë tani?!
    E dyta fatmirësisht krijesa e tillë nuk është prezente në familjen time, sepse moti do të kryhej funerali për të (mbase nuk do të bëja funeral fare).
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 78 prej 90 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •