Close
Faqja 80 prej 90 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 891
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Po mbase pranej martohen me serbt. Femna duhet me u rrespektu, jo me u sjell si kafshe e egër.

Pastaj nëse nuk të bëhet vonë, pse më bën skenare ?
    Unë nuk po martohem me serbe
    Pse do të duhej motra ime t'a bëntë një gjë të tillë?!

Shumë e thjeshtë kjo gjë, nëse një serbe nuk u martua me atë serb (të cilin femra shqiptare po e marton) kjo automatikisht jep të kuptohet se ajo e ka ditur se sa i poshtër është X serbi, pa harruar faktin se shumica e tyre janë 40 vjeçar e që u ka dështuar martesa me serbe, tani provojnë fatet e tyre tek shqiptarkat. Fakti se i ka 40 vjet, fakti se i ka deshtuar martesa, fakti se asnjë serbe nuk po e don për burrë duhet të jenë bindëse për një femër shqiptare se nuk bën të martohet me të.
    Personalisht nuk do të isha martuar me serbe për shumë arsye:

1. Do të ofendoja femrat shqiptare (duke i anashkaluar ato dhe duke vënë serbe para shqiptares)
    2. Do të ofendoja personalitetin dhe karakterin tim sepse do të duhej të shkoja në Serbi për vizita tek të afërmit e saj, apo miqtë si i themi ne në Kosovë.
    3. Do të ofendoja fëmijët e mi në të ardhmen, sepse do të më akuzonin pse u martove me serbe sot shokët e mi po më perqeshin dhe po më thonë ke gjak sllavi.

Miliona arsye tregojnë diferencimet tona dhe megjithatë ne ti shkelim keto parime kjo nuk me duket në rregull.
    Kombi mbi të gjitha

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    E njejta gje edhe me shqiptaret...vetem lagjen time kam mbi 20 te tille shqiptar qe jane martuar me gra boshnjake, kroate, serbe...e mos flas per ruse, polake, ceke, sllovake ke sa dush shqiptar qe jane perzier.

Adem Demaci, Agim Ceku, Florim Berisha (te trete "atdhetare" te shquar) e shume figura te njohura i kane grate shkina/sllave.
    Kqyre me fol drejt, jom edhe kunder atyre gjanave qe ti po i permend, mashkulli shqiptar me serbe, e permenda bile ne pergjigjen time drejtuar Hyllien-it, mirepo edhe ti besoj qe pajtohesh se dallon shkina prej hervatkes (kroates), tash keq te dyjat mirpo smundesh mi shti ne thes, sepse ka shume shqiptarë që janë martu me gjermanka e me ku ta di unë, por martesa me serbe osht diçka e papranueshme sipas logjikes teme. Ka bre sa dush femra shqiptare, sdi a ke ndegju ni statistik para pak muajve u kan ne TV, 55% e popullates ne KS jon femra, 45% mashkuj. Ku pot han dreqi e po e merr shkin, duhesh me ba mend kon po ja bon daj djalit ton.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    250 femij per nje vit te vetem , esht shifer skandaloze , per 5 vite , nga keto nena duhet te ken lindur 1250 femij.
    po
    edhe mas 20 viteve 5000
    ti a kujton se i kane me norme a si?
    ka 10 fmi nuk kan me ba....

edhe nqs i bajn, ca ju prish pune ju?
    ata qe po marrin pasaporta serbe jane ma shume po nuk po ju shqetson kjo gja

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Mos haro dicka:Armiqt ma te mdhenj te Shqyptareve jane kopilat dhe vete fara jone e shperfytyrume me fe e identitet ndrysh.
    Shume e vertet kjo qe thua,Jane do shkerdhina shqipfolse qe asgje nuk i bene pershtypje te cilet jane ne gjendje te shkelin mbi çdo parim, kod apo bese,ani pse keto serbet apo greket deri dje vrane e prene dhe masakruan deri dhe foshnja shqiptare!Eshte kjo kategoria me e urryer se vete armiku qe po te na jepej rasti nuk duhet te kemi aspak meshire per ta....,Duhet pastruar ky gjak i ndyre...

Te shkruajme qe te mbajme ne mend
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 27-05-2011 më 10:02

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Kqyre me fol drejt, jom edhe kunder atyre gjanave qe ti po i permend, mashkulli shqiptar me serbe, e permenda bile ne pergjigjen time drejtuar Hyllien-it, mirepo edhe ti besoj qe pajtohesh se dallon shkina prej hervatkes (kroates), tash keq te dyjat mirpo smundesh mi shti ne thes, sepse ka shume shqiptarë që janë martu me gjermanka e me ku ta di unë, por martesa me serbe osht diçka e papranueshme sipas logjikes teme. Ka bre sa dush femra shqiptare, sdi a ke ndegju ni statistik para pak muajve u kan ne TV, 55% e popullates ne KS jon femra, 45% mashkuj. Ku pot han dreqi e po e merr shkin, duhesh me ba mend kon po ja bon daj djalit ton.
    Po gjermankat (sa te bukur ja ke bere llagapin) cfare race jane?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    A do te kishim pas ket mendim sikur vajzat nga shqiprija te martoheshin per arapet,dhe te thonim,kushte doje nete iki kush nuk don nuk iken?
    Jane martuar me jevgj dhe arab dhe askush nuk ka then gje
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Po gjermankat (sa te bukur ja ke bere llagapin) cfare race jane?
    gjermankat kane prejardhjen e tyre,nuk jane as nordik,as anglo-saksone e as sllav,shih pemen gjenalogjike
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    gjermankat kane prejardhjen e tyre,nuk jane as nordik,as anglo-saksone e as sllav,shih pemen gjenalogjike
    Cfare race jane, me qe paske pare pemen gjeneanologjike (?!)" ?

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Cfare race jane, me qe paske pare pemen gjeneanologjike (?!)" ?
    racë gjermanike!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    racë gjermanike!
    Si raca austriake domethenedhe, ose si ajo aziatike.

Faqja 80 prej 90 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •