Unë nuk po martohem me serbe
Pse do të duhej motra ime t'a bëntë një gjë të tillë?!
Shumë e thjeshtë kjo gjë, nëse një serbe nuk u martua me atë serb (të cilin femra shqiptare po e marton) kjo automatikisht jep të kuptohet se ajo e ka ditur se sa i poshtër është X serbi, pa harruar faktin se shumica e tyre janë 40 vjeçar e që u ka dështuar martesa me serbe, tani provojnë fatet e tyre tek shqiptarkat. Fakti se i ka 40 vjet, fakti se i ka deshtuar martesa, fakti se asnjë serbe nuk po e don për burrë duhet të jenë bindëse për një femër shqiptare se nuk bën të martohet me të.
Personalisht nuk do të isha martuar me serbe për shumë arsye:
1. Do të ofendoja femrat shqiptare (duke i anashkaluar ato dhe duke vënë serbe para shqiptares)
2. Do të ofendoja personalitetin dhe karakterin tim sepse do të duhej të shkoja në Serbi për vizita tek të afërmit e saj, apo miqtë si i themi ne në Kosovë.
3. Do të ofendoja fëmijët e mi në të ardhmen, sepse do të më akuzonin pse u martove me serbe sot shokët e mi po më perqeshin dhe po më thonë ke gjak sllavi.
Miliona arsye tregojnë diferencimet tona dhe megjithatë ne ti shkelim keto parime kjo nuk me duket në rregull.
Krijoni Kontakt