Close
Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 540
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...jo ne Kosove jan ma shum serialet turkolatinogreke te percjellura ne keto Tv....
    edhe ti mos ja fut kot...se edhe nuk jan ma te percjellura , po edhe te ishin , askush spo i merr per te vertet ato ifnormacioni qe dalin nga ajo TV.
    Po kush e rruan a i merr ti si te verteta a jo,po bile ti qka merr vesh ne keto pun,jan pune te rana per ty o legen.
    Ktv eshte tv me e shiquara sepse e gjith politika e kosove zhvillohet aty,as ne parlament nuk ka me shume politik.
    te gjith politikajt tu fillu nga hashimi e teposht per qdo dit kesaj tv i jepin intervista e ti del e munohesh me than diqka e po bosh e kishe koken.
    Perdore trurin se findak te ri e paske,nuk e paske perdor asnjeher

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga qlirimtari Lexo Postimin
    dil o L7 dhe trego mor burr me emer e mbiemer se kush je qjerre masken e udbashit qe e ke , kush je ti dhe ku e merr ate guxim te fyesh dhe te denigrosh azem sylem e fatmir limen dhe fahredin gashin keta njerez qe sakrifikuan jeten e tyre qe ti o bir kurve te jetosh i lir se bashku me pjellen tende te felliqur , ky soj i yti dhe kjo far e felliqur jan duke e kalbur kosoven dhe po e katandisin ti hiq nuk je me i mir se ky nazim krimineli dhe udbashi , dil or burr trego ne ket forum se kush ej nese ta man ***** e pederit qe e ke ose shko jeto ne veri se vetem atje mund te gjesh vend , mos je ndonje agent i veton surroviqit sikurse aj vehbi kajtazi , a e mendon ti qe nje dit do te zbulohesh se kush je dhe do te paguash per te gjitha keto shpifje dhe fyerje qe ben ndaj njerzve te uqk-se dhe qlirimtarve .
    Kadal he lum qlirimtari mos shit trimni ketu ne forum,secili e ka te drejten ta thot ate qka mendon,ketu nuk po ngulim gurin,ketu po flitet per nje tem dhe nuk ke nevoj me kercy si plaka ne k... sepse ka kalu koha e friges.
    Sigurisht qe ai qe fol mban edhe pergjegjesin e fjales por ne nuk kemi asnje te drejt ti kercnoim te tjeret sepse po mendojn ndryshe.
    Nuk ka njeri ne kosove qe eshte i pa prekeshme,te gjith njerz jemi,te gjith bejm edhe gabime,por te kercnosh njerz ne forum me duket dobesi dhe injoranc.
    Pra merre vehten me te mire,mos shtin veti te keq se i ri tek kokeshe po me duket ne baz te shkrimt tend.
    Per ty dikush mund te jet i mire,kurse per mua mund te jet i keq,ti mund ta quash qlirimtar kurse per mua mund te jet tradhetar dhe as ti e as une nuk i vem vul dot kesaj pune ne vetem mund te fyhemi ne mes veti,mos u frigo nga e verteta,keto nuk jan asgje qfare kem me ndegju ne te ardhmen
    Jo na kini nimu perzete............ e ke ni plaken nashta qysh ju pat drejtu bajram regjepit,e shkreta plak po e meqme ish kan

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Para 30 nëntorit ngrihet aktakuza në “rastin Bllaca”
    27 tetor 2010

Prishtinë, 27 tetor – Nazim Bllaca do të mbahet në arrest shtëpiak vetëm deri më 30 nëntor, kur mbushet fiks një vit nga nisja e hetimeve ndaj tij.
    Gjykata e Qarkut në Prishtinë ia ka vazhduar edhe për një muaj arrestin shtëpiak, deri më 30 nëntor, Bllacës, i cili për të paktën një vepër penale është shpallur dëshmitar bashkëpunues, njofton sot “
    Koha Ditorew”.

Gjykata ka vendosur për një muaj arrest shtëpiak e jo për dy, siç kishte propozuar prokurori special, Maurizio Salustro. Arsyeja pse gjykata ka vendosur kështu është se më 30 nëntor mbushet një vit nga nisja e hetimeve dhe, sipas nenit 248, paragrafi 3, nënparagrafi 2 i Kodit të Procedurës Penale të Kosovës, masa e caktuar ndaj një personi nuk mund të kalojë më shumë se një vit nga dita e nisjes së hetimeve.

Mirëpo burime nga Prokuroria Speciale e Kosovës kanë bërë të ditur se deri më 30 nëntor aktakuza për “rastin Bllaca” do të jetë gati, me ç’gjë do të mundësojë nisjen e proceduarve të tjera, siç është konfirmimi i aktakuzës dhe nisja e gjykimit.

Burimet kanë thënë se të gjithë ata persona që janë akuzuar nga Bllaca do të akuzohen edhe nga Prokuroria, sepse, sipas burimeve, dëshmitë dhe provat që ka ofruar ish-agjenti i SHIK-ut i vetakuzuar për “vrasje, plagosje, rrahje brutale, shantazhe” e vepra të tjera janë të mjaftueshme për të ngritur aktakuzë.
    Faza finale e hartimit të aktakuzës konfirmohet edhe në vendimin e gjykatës për vazhdimin e arrestit shtëpiak për Nazim Bllacën, një kopje të të cilit e ka konfirmuar “Koha Ditore”.
    “Zyrat e prokurorisë tanimë janë duke konfirmuar se hetimi është duke përfunduar me intervistat e fundit të dëshmitarëve dhe mbledhja e provave është duke përfunduar”, ka thënë trupi gjykues në vendimin për vazhdimin e arrestit shtëpiak.

Në vendimin e gjykatës saktësohet se Nazim Bllaca është nën hetime për veprat penale të vrasjes së rëndë dhe për pjesëmarrjen në aktivitetet e organizatës kriminale SHIK, e cila supozohet të ketë qenë e mandatar i vrasjeve dhe kërcënimeve kundër “tradhtarëve” dhe bashkëpunëtorëve të regjimit serb dhe kundërshtarëve politikë pas luftës në Kosovë.
    “Hetimet janë duke zgjatur qe 11 muaj dhe gjatë kësaj periudhe janë mbledhur prova edhe kundër disa të pandehurve të tjerë, megjithëse disa elemente përfundimtare, si provat balistike, nuk janë akoma në dispozicion të prokurorit”, thuhet në vendimin e gjykatës.

Në arsyetim për vazhdimin e arrestit gjykata ka konstatuar se ka elemente konkrete që tregojnë se i pandehuri do të arratisej nëse do t’i hiqej masa.
    “Interesimi për deklaratat publike të të dyshuarit, numri dhe natyra serioze e veprave penale të pretenduara kundër tij, si dhe të përmendurit me emra haptas të të tjerëve si bashkëkryerës të cilët mund të hakmerren, paraqesin motivin e qartë për të dyshuarin që të ikë nga Kosova me qëllim të shmangies së ndjekjes dhe hakmarrjes personale, posaçërisht duke pasur parasysh kërcënimet e shumta drejtuar z. Bllaca që nga fillimi i hetimeve”, ka thënë gjykata.
    Gjykata e Qarkut ka vërtetuar dhe verifikuar ekzistimin e dyshimit të bazuar se i dyshuari ka kryer vepër penale. Kjo gjykatë ka thënë se besueshmëria e Nazim Bllacës është forcuar gjatë këtyre 11 muajve të fundit nga mbledhja e provave të tërthorta dhe direkte që mbështesin deklaratat e tij.

Burime të “Kohës Ditore” brenda Prokurorisë Speciale të Kosovës kanë bërë të ditur së më 25 shtator ka filluar hartimi i aktakuzës bazuar në dëshmitë dhe provat materiale të ofruara nga Nazim Bllaca dhe në veprimet hetimore të gjetjes së provave shtesë pas daljes publike të Bllacës.

Sipas këtyre burimeve, të gjithë njerëzit e përmendur si të përfshirë në vepra kriminale, që nga Azem Syla, do të jenë të akuzuar kush më lehtë e kush më rëndë, varësisht nga roli që kanë pasur në krimet e kryera nga viti 1999 deri në vitin 2007.

EULEX-i ndërkaq në shumë raste nuk ka dashur të fliste për procedurat hetimore, ndërkaq avokati i Azem Sylës, Tomë Gashi, ka thënë të martën se nuk ka asnjë njoftim nga gjykata për procedurat hetimore deri ku kanë arritur.
    “Pas dhënies së deklaratës nga Azem Syla nuk është ndërmarrë asnjë veprim juridik apo së paku ne nuk jemi njoftuar. Ndërsa kërkesa ime ka qenë që për çdo veprim juridik prokurori të na njoftojë, sepse një gjë e tillë është ligjore dhe kemi të drejtë të marrim pjesë në çdo gjë që do t’i ndihmonte edhe Prokurorisë në sqarimin e rastit”, ka thënë Gashi.

Ditë më parë gazeta ka raportuar se një panel gjyqësor i Gjykatës së Qarkut të Prishtinës i kryesuar nga gjyqtari italian, Françesko Florit, e ka aprovuar më 2 shtator të këtij viti kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës që Nazim Bllaca të shpallet dëshmitar bashkëpunues në lidhje me vrasjen e Salih Gashit në qershor të vitit 1999, dhe të mos akuzohet për këtë vrasje.

Gjykata ka urdhëruar që fillimi dhe vazhdimi i procedurave penale dhe shqiptimi i dënimit kundër Nazim Bllacës është i ndaluar për akuzat e përshkruara më lart.
    Më 23 korrik të këtij viti prokurori special kishte ngritur kërkesën që të deklarojë Nazim Bllacën dëshmitar bashkëpunues vetëm sa i përket vrasjes së Salih Gashit, e cila është njëra nga disa akuzat e aktvendimit për fillimin e hetimeve.
    Trupi gjykues është bindur se edhe në lidhje me vrasjen e Salih Gashit dhe të kontributit, siç cilësohet, thelbësor të Fahredin Gashit në të, nuk ka dyshim se fjalët e Bllacës janë vendimtare në procesin e ndërtimit të rastit kur ato mbështeten nga të gjitha provat.
    Gjykata i beson Nazim Bllacës bazuar

në deklaratat e tij të dhëna autoriteteve hetimore dhe medieve, i cili kurrë nuk është përpjekur që ta fshehë apo ta zvogëlojë përgjegjësinë e tij për kryerjen e vrasjeve dhe sulmeve të përshkuara nga ai dhe kurrë nuk është munduar që të gjejë arsyetime për krimet e tij.

LLAP ME NJOFTO MBI EPILOGUN E HETIMEVE
    Perseri KOHA DITORE
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Interisti Maska e beratii
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....bekak , edhe une thash jan me te percjellura , por sa jan te besushme ....asnji informacion qe kan dhan KTV dhe Koha ditore nuk jan te verteta , te gjitha jan rrena trillime infomracione me burime nga Beogradi ...
    hajtt Qyyyypppp tash ....te veni....
    o klloshar kqyr qka po fol leht e ki i mshefun mas nje username
    Dont steal, the government hates competition

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Bllaca: Fahredini po e mbron Azem Sylën por kot e ka!

E kuptoj që i pandehuri po mundohet ta mbrojë Azem SYlen, por unë kam argumente dhe fakte për të gjitha këto që i them, tha dëshmitari bashkëpunues Nazim Bllaca.

Nazim Bllaca nuk e kishte edhe aq lehtë ditën e martë gjatë marrjes në pyetje nga ish shoku i tij, Fahredin Gashi. Ai në cilësinë e dëshmitarit bashkëpunues të gjykatës, ka vazhduar të merret në pyetje në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, nga i akuzuari Fahredin Gashi, i cili po gjykohet bashkë me Hysri Ramën lidhur me vrasjen e Salih Gashit natën e 15 qershorit 1999. Gashi i ka drejtuar një seri pyetjesh prej kohës kur Bllaca kishte qenë pjesëtar i UÇK-së gjatë luftës në vitin 1998, ku kishte qëndruar, çfarë pozite kishte pasur në batalionin e përmendur, kush kishin qenë komandant, zëvendëskomandant të këtij batalioni etj. Mirëpo kur është pyetur për pozitën e tij në këtë batalion.

Bllaca ka hezituar të përgjigjet duke i thënë Gashit se në atë kohë kishte qenë i obliguar t’i kontrollonte pikat e ushtarëve. I pyetur se cila ishte detyra e tij, Bllaca tha se në këtë kohë ishte nën komandën e Elez Durmishit dhe nën urdhrat e tij. “Unë bashkë me dëshmorin Azem Kastrati dhe Gafurr Dugollin vizitonim zakonisht pikat e ushtarëve”, ka ritheksuar Bllaca. Mirëpo Gashi ka insistuar përsëri me pyetjen e tij, se cila ishte pozita konkrete e Bllacës në këtë batalion. Bllaca përsëriti se në atë kishte qenë i obliguar t’i kontrollonte pikat e ushtarëve.

“Ndoshta më kanë bërë gjeneral-major por unë ketë se di”, u shpreh ai. Gashi e ka pyetur Bllacën se si është e mundur që ka qenë pjesë e Batalionit dhe nuk e di kush çfarë detyrash i ka pasur aty. “Ky thjesht po rren”, ka thënë ai. Gashi e ka pyetur Bllacën edhe se a kishte shtab lokal të UÇK-së në fshatin Varigovc. Bllaca ka thënë se aty kanë qenë disa ushtarë, nëse kjo mund të quhej shtab lokal.

Pika e Varigovcit sipas tij i ka raportuar komandantit të Batalionit Ruzhdi Sadikut. Faruk Gashi i ka bërë disa pyetje Bllacës rreth disa datave që ai i ka konsideruar si shumë të rëndësishme për jetën e tij e të cilat Bllaca sipas tij do të duhej t’i dinte pasi po paraqitet që kanë qenë shokë intim.

Mirëpo Bllaca nuk ishte në gjendje që t’i kujtojë këto data, duke shtuar se i kujtoheshin vetëm dy gjëra të rëndësishme për Fahredinin. “Për shokun tim më kanë interesuar dy ngjarje shumë me rëndësi të madhe: për Tribunalin e Hagës dhe a ka qenë si kolaboracionist në burgun e Llapushnikut. Këto dy ngjarje për 10 vjet më kanë interesuar dhe më interesojnë ende. Përveç këtyre dyjave diçka tjetër me rëndësi nuk ka pasur”, u shpreh Bllaca./bota sot/

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un se di si dote rrjedh puna me ket bllacen por nje esht e sigurt se ramushin e derguan ne hag me ndihmen e pdk-s kjo esht e sigurt te gjitha jan fakte dhe dote zbulohen po nga disa politikan te PDK-S

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    o ti L7 a je zedhendes i serbis apo i kujt o br shkine o bir udbashi mosje far e nazim bllaces po del najkush dhe po ta qi at nanen kurv qe e ke .
    Po nazimi eshte helmi i juaj,e kam fjalen i krimineleve,pasi nji fjal popullore thot,vetem me helm e prish helmin.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Talking

dil o L7 dhe trego mor burr me emer e mbiemer se kush je qjerre masken e udbashit qe e ke , kush je ti dhe ku e merr ate guxim te fyesh dhe te denigrosh azem sylem e fatmir limen dhe fahredin gashin keta njerez qe sakrifikuan jeten e tyre qe ti o bir kurve te jetosh i lir se bashku me pjellen tende te felliqur , ky soj i yti dhe kjo far e felliqur jan duke e kalbur kosoven dhe po e katandisin ti hiq nuk je me i mir se ky nazim krimineli dhe udbashi , dil or burr trego ne ket forum se kush ej nese ta man ***** e pederit qe e ke ose shko jeto ne veri se vetem atje mund te gjesh vend , mos je ndonje agent i veton surroviqit sikurse aj vehbi kajtazi , a e mendon ti qe nje dit do te zbulohesh se kush je dhe do te paguash per te gjitha keto shpifje dhe fyerje qe ben ndaj njerzve te uqk-se dhe qlirimtarve .
    Ju jení msu pas maskave te beni krime,por vet shoket tuaj po ua zbulojn krimet,e tash baje,se me ta rras i huaji,ish mundu dikush me ta nxjerr,po ua ka rras i juaji,e per at nuk ua nxjerr askush,po nxjerrne vet,sa i perket identifikimit,mir te tha njeni identifikou vet nji her pastaj tjeret,

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Qjau paska shti frigen ne bark Kryeçlirimtari
    edhe Zoti i don trimat more
    llapiqk a hala nuk te kan lidh a?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    llapiqk a hala nuk te kan lidh a?
    ALBO zgjedhjet kan peefundue
    tash ke koh ma shum
    e kqyri keta zagart e serbis jan qart po shajn e ofendoin serbisht
    lidhe ket zagar te kudres shkin plak se ta flliqi forumin
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •