Close
Faqja 25 prej 54 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 540
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    memir esht ta presim fundin o llapush se hashimi dhe qlirimtaret jan si nata me dit hashimi kurr ska qen ne front ne kosove kurse ramushi sa un e di aj ka qen dhe ka dhan edhe deshmor nga familja e ti
    Po llapiqka qlirimtar i konsideron vetem ata qe kan ba krime,ku njeni prej tyre eshte edhe ky llapiqka

Interisti Maska e beratii
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...jo ne Kosove jan ma shum serialet turkolatinogreke te percjellura ne keto Tv....
    edhe ti mos ja fut kot...se edhe nuk jan ma te percjellura , po edhe te ishin , askush spo i merr per te vertet ato ifnormacioni qe dalin nga ajo TV.
    o ti mos fol palidhje un thash qe per nga emisionet informative jane me te percjelluarat ato te ktv-es e mos hi llugave ti me seriale e blla blla blla
    e sa per gazet as qe vihet ndyshim qe koha ditore shitet mas shumti qe shum vite bile po qe je ti me hajnat e thaqit e kritikat nuk ju pelqejn juve nuk ju ka faj kerkush
    Dont steal, the government hates competition

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    jo llapiqk nuk jan shum po vetem je ti ai budalla ma i madhi,je ba si qen i qartun,jo llapiqk nuk munesh ti me i mbrojt kriminelet,ti je vet njani prej tyre,po po shplohet vekshi,ka nis edhe era me i ardh,qe kishte qen i mbushur me qelbesira si ti e shum kriminel, enjerezit mendonin se aty ka ari,m..ut llapiqka tu ka q... p...qka e nanes.tash veq prite se shka po te pjell ndoj qelbesir si ti apo ndoj iriq.Cilen po mendon qe do ta ban??????
    pasiqe keta moderatoret po flein e kot i lajmron nieri per ofendimet tua ne gjihen serbe qe mi ban ne qdo postim
    prite pra nji selam edhe prej meje

e qifsh nanen tane ti ne piqk qe shum here po e permend
    se tu paska ba pa iq se tjeter kush nuk flliqet ne ate shkin-magjupe-plak

edhe sa koh do te toleron ty ALBO keshtu ?
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    pasiqe keta moderatoret po flein e kot i lajmron nieri per ofendimet tua ne gjihen serbe qe mi ban ne qdo postim
    prite pra nji selam edhe prej meje

e qifsh nanen tane ti ne piqk qe shum here po e permend
    se tu paska ba pa iq se tjeter kush nuk flliqet ne ate shkin-magjupe-plak

edhe sa koh do te toleron ty ALBO keshtu ?
    kush po te thot se eshte serbisht,jo more llapiqk,un po ta them nik emnin qe e ke vetem po e perkdheli,dhe e kam ber si emer perkdheles,kurse sa per me sha ti moti me ke sha ne ato format e tuja te gabelit,ti e din mir se ke sha shum forumista me at gjuhen tande te gabelit nje nder ata qe ke ofendu jam dhe un.
    per ket te shamuren qe e ke riperserit,veq po ta kthej mbrapa,se nana me ka vdek motiiiiii.
    PS nuk mu pergjigje ne pyetje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    http://www.botasot.info/img/faruk4.jpg

Shtyhet konfirmimi i aktakuzës kundër Fahredin Gashit
    Gjykata e Qarkut të Prishtinës nuk ka arritur që të bëjë konfirmimin e aktakuzës ndaj Fahredin Gashit të enjten për shkak se mbrojtja e Gashit nuk i ka pasur të gjitha provat e kompletuara të rastit, si dhe vendimin e gjykatës për Nazim Bllacën, si dëshmitar bashkëpunues.

Gashi akuzohet për krime lufte ndaj popullsisë civile në vitin 1999, ndërsa Hysri Rama akuzohet për ndihmën e kryesit për veprën penale për ndihmë pas kryerjes se rastit nga i lartpërmenduri.

Po ashtu Gashi akuzohet për vrasje në bashkëpunim me Nazim Bllacën të Salih Gashit nga fshati Varigoc i Lypjanit, më 15 qershor të vitit 1999.

Ndryshe, procesi gjyqësor kundër Gashit është iniciuar nga gjykata pas deklaratave publike të Nazim Bllacës, i cili pretendon se ka qenë pjesë e ish-SHIK-ut. (Express)
    Eeeeeeee more i nderuari plako,kto qe po dalin po me duket nje ender e keqe,po ama mir qe po dalin ne shesh me koh e jo femijet tan ta kendojn kriminelin si patriot ,e patriotin si kriminel.te pershendes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga beratii Lexo Postimin
    o ti mos fol palidhje un thash qe per nga emisionet informative jane me te percjelluarat ato te ktv-es e mos hi llugave ti me seriale e blla blla blla
    e sa per gazet as qe vihet ndyshim qe koha ditore shitet mas shumti qe shum vite bile po qe je ti me hajnat e thaqit e kritikat nuk ju pelqejn juve nuk ju ka faj kerkush
    ....bekak , edhe une thash jan me te percjellura , por sa jan te besushme ....asnji informacion qe kan dhan KTV dhe Koha ditore nuk jan te verteta , te gjitha jan rrena trillime infomracione me burime nga Beogradi ...
    hajtt Qyyyypppp tash ....te veni....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ja kan nis me i ra gjarprit po ja kan nis ka bishti deri sa te mrrin ne krye shkon bukur gjat megjitheat do mrrin ne krye dhe do ja shtypin kryet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    A e ka ndonjeri prej jush intervisten e Azem SYLES ne Klan Kosova

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Dëshmitari “M”: Takimi me Azem Sylën dhe urdhri i tij për të më liruar nga arresti
    Tetuta Rexhepi Bota sot

Dëshmitari i mbrojtur me kodin “M” të enjten është paraqitur në Gjykatën Supreme të Kosovës për të dhënë dëshminë e tij në gjykimin kundër Sabit Gecit, Rizah Aliajt dhe Haki Hajdarit, i njohur si “Haki Drenica”, Sali Rexhepi dhe Shaban Hotit, të cilët ngarkohen për veprat penale krime lufte kundër popullatës civile gjatë vitit 1999 në kampin e Cahanit, Shqipëri. Dëshmitari “M” i cili deri në vitin 1990 ka punuar polic në Sekretariatin për Punë të Brendshme në Prishtinë gjegjësisht në Shërbimin Publik. Ai ka treguar mënyrën si ishte larguar nga Kosova pas bombardimeve të NATO-s dhe arrestimin e tij në Shqipëri nga ana e Shërbimit Informativë të Kosovës.

Pastaj dëshmitari ka treguar se si ishte takuar me Azem Sylën dhe se si e kishte liruar ky i fundit pas një bisede të shkurt. “Kur arritëm në Krumë në një zyrë në një shtëpi ka ardhur Azem Syla ka bërë një bisedë të shkurtë më pyeti nëse e njihja i thash po shok ministër (e dija se ishte ministër i Mbrojtjes në Qeverinë e Përkohshme) pastaj ai shkoi me një dhomë tjetër”, u shpreh ai. Pas pak kohe ai tha se Azem Syla ishte kthyer në zyrën ku ishte dëshmitari me deklaratën e tij në dorë që e kisha shkuar(emrat e bashkëpunëtorëve të Serbisë). Pas një ore sa kishte qëndruar aty dëshmitari tha se e kishin dërguar në Kukës te Shërbimi Informativ Shqiptar nga ku pas tri ditësh e kishte liruar Azem Syla. “Aty më kanë përgatitur një shtrat në një zyrë dhe aty kam qëndruar tri ditë ku pas tri ditësh ka ardhur Azem Syla së bashku me kryetarin e SHIK-ut të Kukësit. Pas asaj bisede të shkurtër afërsisht një orë Azem Syla më ka thënë je i lirë të shkosh në shtëpi. Unë i kam kërkuar që të më jap një vendim diçka kurse ai më ka thënë s’ka nevojë nëse të ndal kush, thuaju se kam fol me Azem Sylën dhe nuk do të kesh problem. Avokati Millaku i ka drejtuar një mori pyetjesh dëshmitarit në lidhje me deklaratën që dëshmitari kishte dhënë më 11 mars 2010 para prokurorit. I pyetur nëse kishte marr pjesë në arrestimin e ndonjë personaliteti sa ke punuar polic gjatë vitit 1990, dëshmitari është përgjigjur jo asnjëherë. Ndërsa, kur është pyetur nëse kishte marrë pjesë në arrestimin e Smajl Haradinajt dhe të bashkëshortes së tij për veprimet antikushtetuese të Jugosllavisë, dëshmitari tha se kishte marr pjesë në bastisjen e shtëpisë së tij. Seanca e radhës pritet të mbahet më 23 maj ku pritet të dëshmojë dëshmitari “N”.

(Me gjerësisht mund të lexoni në numrin e nesërm të gazetës)

I nerumi Sharri, akoma jan ne forme kriminelet, megjithe qe bllaca ua hoqi perden, masken kriminelve, vrasesve te shqyptarve, akoma populli frigohet! jan ne forme kriminelt i she ku do ne maje pushtetit, kan be cfare kan dashete! kan shpalle trathetar e vra ne baze te qefit tyne, bashkpunimi me shkie i shikut enverist ishte i ngushete, sot nuk ka shtet e ligje qe funkesionon drejtesia. Nuk ka kush i qet ne terezi krimet e hajnit e kriminelve envero-titist, veq ne vrafeshin njeni tjetrin si en kohen e rrafman morines. Pershendetje
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e a.koci
    Anëtarësuar
    17-05-2011
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Haaaaaaaa
    kur e ter Kosova dhe shqiptaret e din mire se SHIK-un e perbenin djemt ma te mire te kombit shqiptar pra e perbenin Çlirimtaret
    e tash del ky far bali e thot ishin kriminelet ata qe e formuan dhe e perbejn
    euu po shum e budalla eshte ne ket tok bre
    une do thoja se me te gjitha keto qe po ndodhin me ne Shqipetaret e kane nje burim. si mendoni ju? a nuk i behet mire botes te fusi ne lufte nj-me tjetrin Shqipetaret e Kosoves pasi keshtu do vriteshin ne mes tyre edhe populli nuk do te kishte me lider qe ti udhehiqte per te realizuar aspiratat e nje populli te lire ne te gjitha pikpamjet, ne krye te ketij populli te vinin nje njeri kukull qe te zbatonte urdherat e tyre pa kundershtuar ne as nje moment, keshtu te dashur vellezer Shqipetare te Kosoves mos gjykoni siperfaqen por duhet gjykuar thelle ,sepse Kosova eshte nje vend i pasur me minerale edhe kush nuk e do nje vend te tille te shfrytezoj pasurit e saj .Dua te them se vrasjet e urdheruara nga" sherbimet informative kosovare"SHIK" jan kerkuar nga nje tjeter qe don eleminimin e njerezve atdhetare qe mbrojne me bindje aspiratat e popullit edhe ate qe drejton e bejne armik me njerezit e vet qe nje dite nje i aferm ta vrasi" duke pas ketu parasysh kanunin" edhe aty te sundojne bota edhe jo shqipetaret. Pse nuk do bota te bashkohemi bashke Kosova me Shqiperine ?sepse keshtu na komandojne me kollaj ,nuk eshte ajo qe ata thone se plasi konflikte etj se kosova eshte pjes e Shqiperise me nje perqindje popullsie Shqiptare prej 90% apo me shume edhe nuk plasin kontradikta por bota me kete kosov ose fuqit e medha plotesojne kerkesat e tyre duke e perdorur si peng per qellimet e tyre.Nuk duhet te harrojme se jemi shqipetare te gjith duhet te jemi te bashkuar e jo te perçare se vetem keshtu do te fitojme te drejten tone , jo duke u ndare e duke u gjykuar se ç'fare partije je ti apo se ç'fare feje je ti . JEMI SHQIPETARE TE GJITHE PA DALLIM FEJE KRAHINE EDHE IDEJE. kemi nje gjak flasim nje gjuhe edhe kjo na bashkon e na ben nje komb. RROFTE SHQIPERIA KOSOVA E TE GJITHE SHQIPETARET KUDO ANEMBANE.

Faqja 25 prej 54 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •