Weh gjithcka i kam thene HyllenitPo dhe ai mua po me thote gjithcka qy!
![]()
Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)
Gjergj Kastrioti - Skënderbeu
Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)
Zahir Pajaziti
Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi
Ismet Jashari
Tahir Sinani
Mujdin Aliu
Agim Ramadani
Salih Çekaj
Dikush tjetër
Weh gjithcka i kam thene HyllenitPo dhe ai mua po me thote gjithcka qy!
![]()
gjyshi im eshte heroi me i madh i kombit
Po une dora vete![]()
Bricjap,
pse ke citu vec gjysmen e fjalise aty te postimi im me lart? Apo ajo te pelqeu dhe ate e more sa per te thene dicka....Une kuptoj shume mire shqip po ti duhet te thuash dicka ne shqip per ta kuptuar une.... Ti nuk e vlereson Skenderbeun me shume se une keshtuqe mos perdor fraza poetesh te deshtuar se del edhe ti deshtak(gjykuar nga te shkruarit tend edhe je).... Sipas teje Skenderbeu e fitoi luften sepse luftoi per te drejten qe mohohet padrejtesisht . E pse e ka fitu luften Adem Jashari pse luftoi per te drejten qe mohohet me te drejte a?
SKuptova cfare te drejte po u jpete shqiptareve shqiponja e Skenderbeut!Ti flet per shqiponjen e Skenderbeut vetem pse ke nje foto te tille te profili apo per te thene ndonje gje te arsyeshme?
Bere mire qe nuk u fute te shpalosesh idete tua ne te tjera kendceshtrime se pale sdo te kuturisje.
Dhe me mire te mos ishte kjo tema se le qe kjo eshte pa pike vlere po edhe shume nga diskutimet ketu jane si mos me keq..........
AUTOCHTHONOUS
shiko,,, un e konsiderova temen te mbyllur,,
per faktin se,,,ti dhe shum si ju,,,jetoni ne nje akuarjum si peshq,,,dhe c´far do qe te sjell un,,,ti smund ta konceptosh dot,,
prandaj do ja lem kohes dhe temave tjera,,per te shpalosur ato idet e mia,,
dhe nuk esht se po i shpalosi,,,un vetem po i shkund pluhurin qe i ka zen sidomos ne kto 5 shekujt e fundit,,,
hajt tani,,dhe harroje se do te harxhoj koh me ne kte tem,,,pasi esht then aq shum,,sa po te thuhet me,,derdhet ne vende te gabuara,,dhe kshtu lindin keqkuptimet e medha,,
por sido qe te jet,,desha te them edhe dicka per sa i perket luftes se fundit,
Adem Jashari,,thua ti qe e fitoj luften???
Ai e nisi Luften!!! ose u be Shkak per te ardhur Shqiponja,,
Luften e Fituan Shqiptaret,,dhe Shqiponja,,dhe do te vazhdojn te fitojn,,Sa her qe Shqiptaret te luftojn per te drejten e ati Flamuri !!!
persa u perket poeteve te deshtuar,,,e ke shum gabim,,nuk citoj askend pervec vetes time,,
pasta a jam apo sjam i deshtuar,,
e kam nje vitrin te tejdukshme,,ku plot TROFEJA RRIN:
Krijoni Kontakt