Close
Faqja 15 prej 28 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 274
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...hajde bre qka u bo u bo nomi a pse ndertohet nji xhami en mitrovic , kan ndertu Katedralen pa pik nevoje midis Prishtines edhe kush nuk tha kurgjo as nuk u bo nomi , bile bile keni prish shkollen ma te mir ne Prishtin me ndertu nje Katedrale qe nuk eshte e nevojshme aspak , 80 % popullates n'Kosove t'besimit islam, qohen debillat ndertojn Katedralen ma t'madhen n'ballkan...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk dij pse gjithe kjo zhurme,po ajo ishte vetem nje projekt-propozim,ende nuk dihet a do ndertohet a jo!U ndertua kisha ne maje te kalas e kush nje llaf nuk e beri,bile atje as nuk kishte ndojhere kishe!Injoranca nuk ka skaj!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    C'gomerllik ... pse nuk ndertojne nje shkolle gomeret, apo te hapin nje fabrike per tu punesuar!
    Pse mos ka analfabeta ne kosove valle?
    Edhe fabrika te kishte , prape do e gjeje nje shkak se me se mund te perdoreshin ato lek me mire.
    Ajo seshte xhami e ndertuar me taksat e popullit , eshte xhami e ndertuar me leket e nje populli tjeter.
    Nuk mund ti thuash nje personi qe te ben nje dhurate ''hey pse sme bleve armani ne vend te diesel ? '' lol ........ ,se tregohesh mosmirenjohes pastaj .

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk dij pse gjithe kjo zhurme,po ajo ishte vetem nje projekt-propozim,ende nuk dihet a do ndertohet a jo!U ndertua kisha ne maje te kalas e kush nje llaf nuk e beri,bile atje as nuk kishte ndojhere kishe!Injoranca nuk ka skaj!
    Injorancen e krijon injorusi sepse me injoranc esht lind dhe esht eduku,prej injorences esht shkollu sepse vet prindrit at injorusin e kan injoru ,edhe shum njerz mendojn se i juaji te jep pag pa e nbjers koken me dije ,e kisha esht e paprekun ne rraport me xhamin ,prandoj mos u quditeni me injorust se jan injorse.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    qe qe ani I love you xhamia

Oj "ekstremisteee"

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ani de ani u kuptuam.

P.S. Kur te ndertohet ajo xhami kam me shku me pa se dhe mua po me pelqen pamja e saj.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ani de ani u kuptuam.

P.S. Kur te ndertohet ajo xhami kam me shku me pa se dhe mua po me pelqen pamja e saj.
    Ne mitrovice nuk kam qen shpesh,vetem nja dy her te qendra kam pas ndaluar per kafe,e kur te ndertohet xhamia edhe une do te shkoj ta vizitoj...ndoshta shihemi atje...bijoo...

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Xhamia e re ne Tirane

"Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Amerikanët ia falin Bondsteelin Turqisë

Prishtinë, 5 maj - Në kuadër të kthimit të madh në Ballkan, Turqia do të mund të hyjë në bazën ushtarake amerikane afër Ferizajt, Bondsteel, të cilën SHBA-të do ta braktisin së shpejti, merr vesh Frankfurter News, duk u thirr në burime diplomatike.

Ka gjasa që Ministria amerikane e Mbrojtjes ta mbyll këtë kamp në qershor të vitit të ardhshëm.

“Vënia e drurit Bondsteelit do të bëhet me qëllim të uljes së shpenzimeve të buxhetit që është ndarë për armatën e SHBA-s", raportoi televizoni Klan Kosova.

Megjithatë në Bondsteel zyrtarisht thonë se nuk ka plane për mbylljen e kampit në një të ardhme të afërt. Zyrtarja për informim Valerie Palacioska thënë se kampi do të mbetet i hapur gjatë tërë fazës së tranzicionit, që NATO e quan Gate 2.

Lajmi se amerikanët do t’ia lëshojnë këtë kamp ushtrisë së Turqisë, ka shqetësuar analistët ushtarakë në Serbi të cilët e shohin si sinjal të keq për shtetin e tyre.
    Po a u pergenjeshtrua more zoteri qe nuk ishte lajm i vertete?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk jame kunder ndertimit te xhamis(edhe vet i takoj kesaj feje),por jame kunder ngritjes aq te lart te turqve!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 15 prej 28 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •