Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 127
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Nuk di se si eshte e verteta por i them bravo ligjeve amerikane qe jane kaq te rrepta me kedo , qofte njeri i thjeshte apo politikan.Ne shq tjetri te vret dhe livadhis i lire.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Nuk di se si eshte e verteta por i them bravo ligjeve amerikane qe jane kaq te rrepta me kedo , qofte njeri i thjeshte apo politikan.Ne shq tjetri te vret dhe livadhis i lire.
    Ne Shqiperi nje person si Strauss-Khan u zgjodh kryetar bashkie. Dhe do te vazhdoje te ngacmoje femra edhe per 4 vjet.

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Ky ishte favori qe Sarkozy i kerkoi Obames si kusht qe Franca te sulmonte Libin. Obama donte me cdo kusht te rrzonte Gadafin por opinioni ne SHBA eshte absolutisht kunder nje lufte tjeter. "I sulmojme ne" i ka thene Sarkozi me kusht me hiq qafe kete DSK se do te me marri pushtetin. Pa problem i thote Obama dergoje ne NY dhe ja rregullojme ne.

Po faj ka dhe ky kellufi DSK qe ka vajt prapa pastrueses sikur nuk ka prostita sa te duash ne NY.
    Sa fantazi qe keni edhe ju, pupupu

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    se si nje multimilioner mund te perdhunojne nje kameriere, nuk arrij ta konceptoj...
    nese e ka bere me te vertete, le te kalbet ne burg se e meriton, por jam mjaft skeptik.
    Keto njerez jane te semure per mendimin tim! Sado milioner te jesh, sado qe te kesh mundesi te shkosh me femra te ndryshme, po ja dha truri nje gje te tille e bejne.

Deri dje e mohonte, sot doli e tha qe ajo ka qene dakord.... hmmm, ka dicka qe nuk shkon ne kete mes!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir ja ben ketij pushtit..

plak qelbanik..
    lundron ne milionat e te tjereve..

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mir ja ben ketij pushtit..

plak qelbanik..
    lundron ne milionat e te tjereve..
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha me ka dal kafja ka hunet
    no glove no love

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Yeah right ,dhe rrezikon 74 vjet a thu se i kapi grun princ williamit lol

Me lek zakonisht blihen 10 - 15 femra sic ja bo berluskoni lol dhe ske nevoje te rrezikosh me kamariere. Por sic e tha dhe tiktak pale kujt i ka shkel n'kallo edhe o burra ta rrasim mrena.
    shife je gabim pse po te kapi gruan e williamit duhet te marri maksimum por kur eshte me te tjerat jo comeon you are being a man :P

btw keta pervert gjithmon shkojne per downgrade e pe ate pastrusen e Arnoldit? jame e sigurt qe kjo ka motive politike as e ve ne dyshim por per mua ky eshte nje pervert edhe e meriton te humbi punen & denohet. kjo e dyta as ka per te ndodhur. ne ket bote askush nuk vuan per drejtesi por vetem per pushtet.
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    btw keta pervert gjithmon shkojne per downgrade e pe ate pastrusen e Arnoldit? j.
    Arnoldi tradhetoi Marian? Uau, kto burrat qe kane pushtet njesoj perfundokan. I duket vetja siper ligjit dhe shkatarrojne familjen pfff

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kadal mi ju sikur osht burri juj. mashkulli osht mashkull
    no glove no love

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    ................
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 18-05-2011 më 15:54

Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    kadal mi ju sikur osht burri juj. mashkulli osht mashkull
    kadal mo ti... edhe ca pastaj qe mashkulli eshte mashkull?? apo, po nuk tradhetoj nuk quhet mashkull??

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •