Ti mire e ke po ca ti bojm pangos qe e kane bo drejtor tashi i rrethum me 10 sekretarePostuar më parë nga EDVIN83
![]()
Ti mire e ke po ca ti bojm pangos qe e kane bo drejtor tashi i rrethum me 10 sekretarePostuar më parë nga EDVIN83
![]()
Në gazetat e grekut sot shkruante se nje grua e fundosi ndihmen qe duhej ta mirrte greku pasi u burgos Strauss-Kahn ,më vjen keq por i deshiroj rehabilitim në Burgun më te madh në SHBA dhe në mesin e Mafiozeve dhe Krimineleve më të njohur në SHBA.
P.S--nje gazetë Franqeze shkruante se nëse largohet nga ky vendë pune ai do të mirrte 60% të pagës vjetore (afro 500 mijë€) nga kjo shihet se nuk paguhej mirë!!!!!!dhe Avokatet(2) s'kan pse te ndalen per ta nxjerr nga burgu.
Gruaja e dhunuar ende se ka bërë padinë ,pra ka mundësi për spakulime!!!!!!!!!!!
eh mer kalamoja pse si kujtoni ju se i person i fuqishem si ky do funosej ka i maid in manhattan hahahahahahahahahaha. ne boten e prallave posi
kushedi kujt mafie apo vip i ka shkel ne kallo
no glove no love
po keta kokat kaq te zgjuar pse bjen preh e ketyre femrave te ulta??? sa raste kemi pare si kjo e ketij ose si ajo e arnoldit, e edwards edhe shume te tjere qe si mbaj mend ti permend. men are dog mendojne se cdo gje blihet me para. pse eshte kaq i rendesishem edhe cfare duhet te jete i pafajshem please. nuk ka dale ndonjeher ndonje grua qe ka perdhunuar burra por eshte e kunderta. edhe ndoshta ka qellime politike ketu nuk e di por qe ky duhet denuar as e ve ne dyshim. ky eshte vetem the tip of iceberg.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 17-05-2011 më 14:15
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt