Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga EDVIN83
    Ishalla kalbet ne burg e te perdhunohet dite per dite nga te burgosurit. Sa me pak monstra si ky te kete rrugeve, aq me bote e sigurte do te jete.
    Ti mire e ke po ca ti bojm pangos qe e kane bo drejtor tashi i rrethum me 10 sekretare

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Në gazetat e grekut sot shkruante se nje grua e fundosi ndihmen qe duhej ta mirrte greku pasi u burgos Strauss-Kahn ,më vjen keq por i deshiroj rehabilitim në Burgun më te madh në SHBA dhe në mesin e Mafiozeve dhe Krimineleve më të njohur në SHBA.
    P.S--nje gazetë Franqeze shkruante se nëse largohet nga ky vendë pune ai do të mirrte 60% të pagës vjetore (afro 500 mijë€) nga kjo shihet se nuk paguhej mirë!!!!!!dhe Avokatet(2) s'kan pse te ndalen per ta nxjerr nga burgu.
    Gruaja e dhunuar ende se ka bërë padinë ,pra ka mundësi për spakulime!!!!!!!!!!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Ti mire e ke po ca ti bojm pangos qe e kane bo drejtor tashi i rrethum me 10 sekretare
    Pangoja nuk ka kryer krim ne SHBA. TE shkoje te kape me zor ndonje vajze atje, se e sheh qafen e pates ne burg!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    eh mer kalamoja pse si kujtoni ju se i person i fuqishem si ky do funosej ka i maid in manhattan hahahahahahahahahaha. ne boten e prallave posi

kushedi kujt mafie apo vip i ka shkel ne kallo
    no glove no love

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Sa raste kemi pa qe femrat (kamariere) . futen ne dhome ,provokojne ...qisin dhe noi shale edhe kur i kerce siper te denoncojne per perdhunim . Dhe si per cudi u ndodh ktyne kokave lol

Nejse ti lejme shakate ...ky mund t'jete dhe sick nga ato qe kane qef pranga edhe te rrifen me kamzhik lol ,por ideja qe ndodhi pikerisht pak para se te shpallte kandidaturen per president te frances te krijo dyshime qe ka qene shantazh. Aq me teper kur ky miku paska pas nje te kalume qe nuk i rezistoka dot joshjeve haha. E ka pas shume t'lehte sarkozy per ta heq qafe
    po keta kokat kaq te zgjuar pse bjen preh e ketyre femrave te ulta??? sa raste kemi pare si kjo e ketij ose si ajo e arnoldit, e edwards edhe shume te tjere qe si mbaj mend ti permend. men are dog mendojne se cdo gje blihet me para. pse eshte kaq i rendesishem edhe cfare duhet te jete i pafajshem please. nuk ka dale ndonjeher ndonje grua qe ka perdhunuar burra por eshte e kunderta. edhe ndoshta ka qellime politike ketu nuk e di por qe ky duhet denuar as e ve ne dyshim. ky eshte vetem the tip of iceberg.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 17-05-2011 më 14:15
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Pangoja nuk ka kryer krim ne SHBA. TE shkoje te kape me zor ndonje vajze atje, se e sheh qafen e pates ne burg!
    po aty mbau sa e ka pare coby edhe arnold edhe shume te tjere. gjithandej njelloj eshte kush ka power & money eshte mbi ligjin sad por e vertet.
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar më parë nga agimbeluli Lexo Postimin
    mos habiti edhe shantazh mund te jete por mund te jete edhe perdhunim i vertete ,sepse per keta nuk eshte jo normale nje gje e tille,

evropa ka legalizuar prostitucionin e nga ana tjeter i denon dhe i furt ne burg vetem e vetem qe sarkozy te fitoje zgjedhjet
    Perdhunimi dhe prostitucioni jane gjera te ndryshme. Prostitucioni ka me shekuj te tere qe zhvillohet, qe nga arabet e greket e lashte e deri te europianet e tanishem.

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nga provat e deritanishme nuk duket aspak si "kurth" ndaj ti.
    Pervec kesaj qe e ka denoncuar, eshte edhe nje grua tjeter, gazetare, e cila kishte folur shume per kete gje neper TV por kishte vendosur te mos e denonconte.

Gjithashtu, thuhej qe ne nje diskutim ky i kishte thene personave qe ishin prezent: mund edhe te shpikin per mua sikur kam perdhunuar ndonje. Gje qe ishte perdorur si prove per te treguar qe ky e kishte bere dicka te tille.
    Avokatet kishin kerkuar lirim me pagesen prej 1 milion dollaresh por gjykatesi nuk e kishte pranuar. Tani rrezikon 74 vjet burg!

Eshte vertete per te ardhur turp nga keto njerez me kaq nivel e qe veprojne keshtu. Drejtor i FMI-se.... kulmi!!
    Avokati vet kerkoi gjykim ne liri se nuk kishte rrezik qe ai te ikte, po problemi ishte se u arrestua ne aeroport duke ikur.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    po keta kokat kaq te zgjuar pse bjen preh e ketyre femrave te ulta??? sa raste kemi pare si kjo e ketij ose si ajo e arnoldit, e edwards edhe shume te tjere qe si mbaj mend ti permend. men are dog mendojne se cdo gje blihet me para. pse eshte kaq i rendesishem edhe cfare duhet te jete i pafajshem please. nuk ka dale ndonjeher ndonje grua qe ka perdhunuar burra por eshte e kunderta. edhe ndoshta ka qellime politike ketu nuk e di por qe ky duhet denuar as e ve ne dyshim. ky eshte vetem the tip of iceberg.
    Yeah right ,dhe rrezikon 74 vjet a thu se i kapi grun princ williamit lol

Me lek zakonisht blihen 10 - 15 femra sic ja bo berluskoni lol dhe ske nevoje te rrezikosh me kamariere. Por sic e tha dhe tiktak pale kujt i ka shkel n'kallo edhe o burra ta rrasim mrena.

Yeah right ,dhe rrezikon 74 vjet a thu se i kapi grun e princ williamit lol

Me lek zakonisht blihen 10 - 15 femra sic ja bo berluskoni lol dhe ske nevoje te rrezikosh me kamariere. Por sic e tha dhe tiktak pale kujt i ka shkel n'kallo edhe o burra ta rrasim mrena.
    74 vjet eshte maksimumi qe se merr njeri besoj.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •