e di kujt i thon 25 vjet me i gru mjes drek dark. un kur e menoj me zejn te dridhmet hahahahahahahahahahaha
no glove no love
per te tille meshkuj as e shara nuk vlenduhet te bejme ndonje ligj specifik hahahahaha
kjo teoria tiktak eshte e vjeter... po aq e vjeter sa edhe ajo batuta: e njejta gjelle nuk hahet per dite!
Po te jesh ne pune ti e gruaja jote, do takoheni vetem ne darke, kshuqe mjesi e dreka ikin
p.s 25 vjet nuk jane gje hic, te kapesh 50 eshte objektiv me rendesi hahaha
La vita non si spiega, si VIVE!
ore un kap ene 75 po jo me i gru. naaaaaaaaaaaaaaa se do me bi nai heart attac hahahahaha
njoni qi kishte 15 vjet me i gru tha: se mur vesh ma. kap ass e grus sikur kap timen hahahahahaha
Ndryshuar për herë të fundit nga TikTak : 18-05-2011 më 16:08
no glove no love
po kot skon thon martesa osht luft. luft per ti rezistu tundimit.
sa gjynof me vje per te martumit
no glove no love
I've just discovered the alleged victim is African. Do you have any idea what a political and social nightmare it would be if the New York District Attorney failed to protect the rights of a black woman by sweeping this under the carpet. Not only is the victim black but she is MUSLIM !! We just murdered a Muslim leader and now we' let a Muslim woman be raped without trying to find justice for the innocent helpless victim?
If the authorities let a rich white man get away with a sex crime against a black Muslim woman the shit will hit the fan like you have never seen.
Unë e kam zbuluar vetëm viktimë e supozuar është e Afrikës. A keni ndonjë ide se çfarë një makth politik dhe social do të ishte në qoftë se New York Prokurorit të Qarkut dështuar në mbrojtjen e të drejtave të një grua e zezë nga gjithëpërfshirës këtë nën qilim. Jo vetëm që është viktimë e zezë, por ajo është e MUSLIMAN! Ne vrarë vetëm një lider musliman dhe tani ne 'le një grua muslimane të përdhunuar pa u përpjekur për të gjetur drejtësi për viktima të pafajshëm të pafuqishëm?
Nëse autoritetet lejojnë një njeri i pasur të bardhë të largohem me një krim seksuale kundër një grua e zezë muslimane *** do goditi tifoz si ju kurrë nuk kanë parë.
Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 18-05-2011 më 17:36
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
E keputen DSK. Po e braktisin te gjithe. Vetem Juncker po e mbronte deri sot. Po me duket sikur mban pak ere "komploti" ... Material per Darius.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Ta kalbin ne burg plakun maniak
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 18-05-2011 më 19:53
Krijoni Kontakt