Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 127
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    kadal mo ti... edhe ca pastaj qe mashkulli eshte mashkull?? apo, po nuk tradhetoj nuk quhet mashkull??
    I vjen inat pse i shajme....ca te themi ne tjeter, per te share e kane bere veten keto meshkuj qe tradhtojne dhe shkatarrojne familjen.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    e di kujt i thon 25 vjet me i gru mjes drek dark. un kur e menoj me zejn te dridhmet hahahahahahahahahahaha
    no glove no love

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    I vjen inat pse i shajme....ca te themi ne tjeter, per te share e kane bere veten keto meshkuj qe tradhtojne dhe shkatarrojne familjen.
    per te tille meshkuj as e shara nuk vlen duhet te bejme ndonje ligj specifik hahahahaha

Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    e di kujt i thon 25 vjet me i gru mjes drek dark. un kur e menoj me zejn te dridhmet hahahahahahahahahahaha
    kjo teoria tiktak eshte e vjeter... po aq e vjeter sa edhe ajo batuta: e njejta gjelle nuk hahet per dite!
    Po te jesh ne pune ti e gruaja jote, do takoheni vetem ne darke, kshuqe mjesi e dreka ikin

p.s 25 vjet nuk jane gje hic, te kapesh 50 eshte objektiv me rendesi hahaha

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ore un kap ene 75 po jo me i gru. naaaaaaaaaaaaaaa se do me bi nai heart attac hahahahaha

njoni qi kishte 15 vjet me i gru tha: se mur vesh ma. kap ass e grus sikur kap timen hahahahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga TikTak : 18-05-2011 më 16:08
    no glove no love

ore un kam ene 75 po jo me i gru. naaaaaaaaaaaaaaa se do me bi nai heart attac hahahahaha

njoni qi kishte 15 me ik gru tha: se mur vesh ma. kap ass e grus sikur ka timen hahahahahaha
    Jo me jo se jemi zemer forte ne shqiptaret, nuk na gjen gje

Kush ishte ky njoni qe tha kete aman?? Sa inat i kam keto meshkuj qe flasin ne kete menyre per femrat e tyre ....

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    po kot skon thon martesa osht luft. luft per ti rezistu tundimit.

sa gjynof me vje per te martumit
    no glove no love

po kot skon thon martesa osht luft. luft per ti rezistu tundimit.

sa gjynof me vje per te martumit
    hahaha, se njeh ti njerez qe jane bere per gjynah, s'kemi c'te te bejme

ti mos u marto! jo se me vjen keq per ty, por do me vinte keq per ate nusen tende hahahahaha

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    I've just discovered the alleged victim is African. Do you have any idea what a political and social nightmare it would be if the New York District Attorney failed to protect the rights of a black woman by sweeping this under the carpet. Not only is the victim black but she is MUSLIM !! We just murdered a Muslim leader and now we' let a Muslim woman be raped without trying to find justice for the innocent helpless victim?

If the authorities let a rich white man get away with a sex crime against a black Muslim woman the shit will hit the fan like you have never seen.

Unë e kam zbuluar vetëm viktimë e supozuar është e Afrikës. A keni ndonjë ide se çfarë një makth politik dhe social do të ishte në qoftë se New York Prokurorit të Qarkut dështuar në mbrojtjen e të drejtave të një grua e zezë nga gjithëpërfshirës këtë nën qilim. Jo vetëm që është viktimë e zezë, por ajo është e MUSLIMAN! Ne vrarë vetëm një lider musliman dhe tani ne 'le një grua muslimane të përdhunuar pa u përpjekur për të gjetur drejtësi për viktima të pafajshëm të pafuqishëm?

Nëse autoritetet lejojnë një njeri i pasur të bardhë të largohem me një krim seksuale kundër një grua e zezë muslimane *** do goditi tifoz si ju kurrë nuk kanë parë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 18-05-2011 më 17:36
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    E keputen DSK. Po e braktisin te gjithe. Vetem Juncker po e mbronte deri sot. Po me duket sikur mban pak ere "komploti" ... Material per Darius.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Ta kalbin ne burg plakun maniak
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 18-05-2011 më 19:53

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •