në description e ke nje link
shkarkoje ate
mbrenda ka 1 fajll nga regjistrat
hape ate pastaj kliko yes dhe ... mbaron
pac fat
// Dj PiRoMaN
në description e ke nje link
shkarkoje ate
mbrenda ka 1 fajll nga regjistrat
hape ate pastaj kliko yes dhe ... mbaron
pac fat
// Dj PiRoMaN
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Të nderuar, iktuus, Mexhi dhe Dj PiRoMaN, problemi tashmë u evitua, falë asistencës tuaj.
Pas disa orvatjeve të pandërprera, linkun që më këshilluat, iktuus, e ndjeka me vëmendje. Një metodë e shkurtër dhe efektive, por që mua më mori kohë dhe më në fund mbaroi.
Mexhi, e pranova mesazhin tuaj dhe do ta ruaj atë në eventualitet. Po ashtu, Dj PiRoMaN, me gjasë që edhe kjo porosi e juaja do të kryente punë.
U jam shumë mirënjohës!
Gjithë të mirat!
Dar_di
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
pershendetje te gjitheve
kush mund te me ndihmoje per te aktivizuar Windows 7-ten.
ketu ne forum kam gjetur nje teme ne te cilen thuhej se aktivizimi mund te behej duke shkarkuar nje program me emrin Windows Loader v1.9.3
problemi qendron pasi nuk mund ta gjej kete program, keshtu qe mund te me ndihmoje njeri per te gjetur kete program ose te me ndihmoje te beje aktivizimin e windows-it?
faleminderit.
http://forums.mydigitallife.info/thr...se-information
Shpresoj te kem ndihmuar
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Kur bene instalimin e windows te pyet nese deshirone ta aktivizosh online, dhe i jep ok.
Nese ti nuk ke internet atehere kur hapet dritarje per aktivizim zgjedh menyren e aktivizimit nepermjet telefonit, zgjiedh shtetin 9ose gjuhen qe ti di) dhe te tregone numerin e telefonit gjithashtu dhe kodin qe duhet te japesh kur te maresh ne telefone, ose nese e ke windows 7 ke mundesi qe ta aktivizosh dhe duke derguar sms (mesazh) nga telefoni celular numerin qe te jepet.
Nuk e di se sa me i qarte duhet te jem.
hahahaha po nuk do e ket origjinal ai mo, se ta kishte origjinal nuk do pyeste ketu ne forum!![]()
Kam nje PC Acer M 264 me te dhena te mira.
Kam instaluar OS Windows 7, por siq duket, duke marre Update, me eshte kthyer Desktopi ne ngjyre te zeze dhe "Windows 7 no Genius" shkruhet.
Kam pasur nje rast te tille dhe jam detyruar ta formatoj PC.
Lutem a ka ndonje mundesi tjeter pervec formatimit.
Theksoj se pas formatimit pata instaluar Windows Loader v1.9.3.
Faleminderit.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
pershendetje
shume flm te gjitheve per mundimin por nje gje eshte e vertete,Windows nuk eshte origjinal pasi me nxjerr nje mesazh ku me thote se kjo eshte nje kopje e windowsit (gje te cilen kur e bleva komp ata te dyqanit nuk ma thane qe kjo eshte vetem kopje dhe jo origjinali).
deri me tani Windows ka bere vazhdimisht update pa me kerkuar ndonje gje te vecante ndersa tani me thote qe eshte nje kopje.
pra ne kete rast a mund te beje aktivizimin e windows-it?
flm
Krijoni Kontakt