Pershendetje djema
asnje nga keto te dyja nuk me ben pune![]()
Pershendetje djema
asnje nga keto te dyja nuk me ben pune![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 17-02-2011 më 11:48
Pershendetje a mund te me ndihmoj naj kush per rregullimin e keti problemi
![]()
Kildare shiko nese ke WIN xp ateher ky link te kryen pun shum sepse edhe mua me ka hyr ne pune vetem permbaju linkut ne youtube cdo hap percjelle, dhe windowsi yt eshte genuine mund te besh update nga microsofti etj ...
nese nuk ke kry pune qoma imeellen ne pm edhe ta dergoje e jek per 2 seconda kete faqe zeze ok
E kam te instaluar windows XP-ne, kam dashur ta nderoj versionin e Windows mediaplayerit
po e kam ber punen berllog, kam deinstaluar windows mediaplayer nga addremove
per me instalu versionin 11.0 tani po me del nji far microsoft geniue i cili ma kerkon kredit kartelen
a din dikush qysh me hek qafes ket hajvan se me kopi me duhet pa qare me e formatizu kompjuerin apo hiqet me metod shiptarit ai dmth me zor.
se i lodha ata te artit te programimit duke me derguar ndihma per nji program qe nuk me bojke kurqysh kur e kam verejtur se e kisha problemin te windows mediaplayeri.
// Dj PiRoMaN
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Dua të evitoj këtë problem që më është shfaqur.
You may be a victim of software counterfeiting
This copy of Windows did not pass genuine Windows validation
E fik kompjuterin dhe e ndez prap, por më shfaqet një parlajmërim i tillë:
I kam bërë Turn of Automatic Updates, por ky problem akoma qëndron.
Ka dikush nga ju që njeh ndonjë mënyrë tjetër në largimin e këtij problemi?
Faleminderit për sugjerimet!
Dar_di
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Eshte nje problem i vogel ky per te gjithe ata persona qe ne pc e tyre kan nje SO te crackuar.
Por mqs tema eshte trajtuar njeher ne kete forum nuk po zgjatem se tepermi sepse shkrimi im do ishte i tepert.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106956
Shpresoj te zgjidhesh problemin tend
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Te kam derguar nje link me MP per nje program per te aktivizuar Xp-ne.
Sukses
Krijoni Kontakt