hahahaahha eshte SO Fallco
Ribeje nga fillimi ose merr nje tjeter loader.Loader eshte ai qe lejon nje licens te kodifikuar ne menyr pirate. Tek tema tjeter e kam vene adresen e nje tjeter loader (crack) per te aktivizuar versionin tend. Te keshilloj qe te disaktivosh azhiornimet automatike pasi vet Microsoft bene update ku lejon te shikoj numrin serial te licenses dhe te vlersoj ne eshte legal ose ilegal
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nqs e ke blere ne dyqan disku vjen me serial,provo futi serialin,shikoji shkronjat mire
pasi C ja mund te lexohet gabim si G
G ja mund te ngaterrohet me numer 6.
B-ja mund te lexohet si 8 ose 8-a te lexohet si B
D-ja te lexohet gabim si O
O-ja te lexohet gabim si 0(zero)
zeroja 0 te lexohet si O
Ne windows klik start dhe te kuria bosh mbi start fut activate windows
Klik lart ne linkun blu activate windows.
Do marresh mesazh activation succsesful.
Nqs akoma nuk eshte aktivizuar ke opsion dhe klik ne activate by phone
Aty te del nje dritare me serial dhe nje numer telefoni i aktivizimit te windowsit nga mkrosofti. 1-800-936-5700
merr ne telefon numrin 1-800 dhe i jep numrat e serialit ne grup 1 grup 2 grup..9 qe sheh te dritarja,
sistemit te automatizuar ne telefon ose operatorit te mikrosoftit.
Pastaj ai te jep numrat e serialit te windowsit.I fut ato numra ne kutine bosh te serialit dhe windowsi do aktivizohet.
Mund te perdoresh edhe crack por problemi eshte qe kodi qe gjeneron kraku apo skedari dll qe ben modifikim dhe futet
ne sistem 32 mund te diktohet nga programet antivirus/antispyware kur keto programe bejne skanim dhe ato do ta heqin.
Nqs skedari dll krak do hiqet,windowsi do kthehet menjehere nga gjendja e aktivizuar,ne gjendje pa licence-not genuine- sikur te ishte nje kopje pirate.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 16-05-2011 më 16:36
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ju faleminderit te gjitheve per ndihmen qe me ofruat (programi i Mexhit me beri vertete pune).
kalofshi mire.
Kam te instaluar windows ultimate 7 Build 7260 (x86),si mund ta licensoi pasi nuk mund te aktivizohet me aktivizuesit normal qe jane ne qarkullim
versioni qe ke ti eshte beta, pra build 7260. nuk besoj te ket ndonje sistem aktivizime full per versionet beta.
duhet te gjesh te pakten nje version me build 7600 e siper pra ajo RTM finale
Evalt T
e kam kete program se eshte multi windows, er ashtu me duhet edhe licensimi
Krijoni Kontakt