Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 209
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin

Nuk e di pse nuk komenton taksat por komenton cilesite tona si turista, duke shkuar aq larg sa ben anketa gjere e gjate ne Mal te Zi e ne Maqedoni mbi ate se cfare mendojne per "turistat" nga Kosova, e pandeh ketu se ke shtruar para argument.

Mbase ju nuk mund ta shihni, por para cdo sezone vijne emisaret e derguar nga Mal i Zi per te bere ftesa e joshur "turistet" Kosovare. Ti mbase ke qene ne ndonje vend te frekuentuar nga Serbet dhe ke fituar kete bindje. Ne Oher ngarendin Maqedonet te na ofrojne apartmane.

Cfare taksash more zoteri, sa here duhet me e shkujt qe nuk eshte faji i Shqiperise ne kete mes?

Te ishte se Shqiperia i do te keqen (hajde mere vesh kte muhabet) Kosoves, do te ndodhte dicka e tille: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=135073

???

Une ne Ulqin kam qene, nuk kam shkuar me siper se nuk me pelqejne rracat e tjera te ballkanit...

Po e perseris edhe nje here e nuk merem me me ket muhabet se u lodha.Te gjithme jemi ne shtepine tone dhe levizim kur e si te ne teket. Ti shkon ne Sarande, une shkoj ne Prishtine etj etj e nuk eshte nevoja te shkruhen budalliqe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Pajtohem me ty gjema , Kosovaret duhet ti kthehen Malit te Zi me cka do ti ndihmonin edhe Shqiptaret atje.Ndersa Shqiperia te pres deri sa ti vine Turistet Elitare e pastaje ta shofim se si tallen e`i ofendojne Turistet Kosovare keta brek grisur. Ne disa rajone edhe duke i provokuar me muzik Serbe
    Me shume njerez qe kam biseduar kane thene qe me kurre sdo shkojne per pushime ne Shqiperi per shkak te sjelljeve te keqija te nikoqireve dhe mire bejne qe nuk shkojne.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    mesa po kuptoj, eshte fjala per taksat doganore, pra per lehtesimin e qarkullimit te produkteve brenda ketij rajoni. Kosova dhe Bosnja nuk e nenshkruan protokollin, por nuk na thuhet perse...A ka Shqiperia ndonje faj ketu?? me duket se jo. Nderkaq mendoj se duhet te nenshkruhen marreveshje bilaterale me Kosoven per taksat doganore...nuk e di nese jane nenshkruar te tilla marreveshje..., por te bojkotohet bregdeti shqiptar..kjo me kujton fjalen e urte "per inat te sime vjehrre, do te fle me mullixhine".
    Duaje te afermin tend si veten

Prishtina C eshte me shume se sa e kujtoja patriot dhe me sa kuptoj une nga shkrimet e tije, i vetmi problem qe ka eshte mardhenja reciproke, pra sic ata harxhojne parat e tyre ne shqiperi te njejten gje duhet te bejne dhe shqiptaret. Ne fakt keshtu eshte, nuk e di sa je ne brendi te udhetimeve shqiptare drejt Kosoves, por po te rrish cdo te shtune dhe te djele ne kufirin e morines do shohesh te pakten 2 deri ne 3 autobuze me shqiptar qe vizitojn Kosoven. ( Jo ne vere, por cdo te shtune dhe te djele gjat gjith vitit pothuajse)

Po ashtu ne durres une shoh qe qe cdo jave kalojne autobuze me vizitor Kosovare gjat gjith vitit. Pra nuk eshte vetem sezoni veror qe ne (dy shteteve dhe nje popull) na lidh por eshte gjith viti qe ne vizitojme njeri tjetrin sic edhe vizitojme vendet tona brenda per brenda. Pra kjo tregon qe jo vetem plazhi na afron me njeri-tjetrin.

Per sa i perket taksave, keto jan politika dhe nuk ka pse te jete ne diskutim e gjith popullata shqiptare ane e mbane. Shpesh politikat nuk na pelqejn as neve dhe as juve, por per keto ne nuk duhet te shahemi dhe te vritemi , sepse nuk jemi ne qe vendosim "populli i thjeshte" Ne gezohemi kur vijne Kosovaret sepse shtohet ekonomija, ashtu sic gezoheni edhe ju kur vijne shqiptaret apo kush do tjeter, sepse shtohet ekonomija duke blere qofte edhe nje shishe uje.

Ambjentalistet ne shqiperi kan fajin me te madh per ndtjen e bregdetit tone. Ata nuk kan mare as edhe masen me te vogel per ti ber presion qeverise per pastrimin dhe mirmbajtjen e zonave turistike dhe bregdetare. I ve para pergjesis ata , sepse qeveria nuk can koken dhe atyre u takon qe ti terheqin vemendjen qeverise me cdo kusht.

Pershendetje
    Revolution 1848

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash nė "kullėn e fildisht".
    Postime
    623
    Mir demokracia, shprehja e lir e mendimeve, por, kur eshte teper eshte teper.

Nje tem e till eshte plotsisht pa lidhje, antikombetare.

Nuk meriton te diskutohet ky mendim.
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ne fakt keshtu eshte, nuk e di sa je ne brendi te udhetimeve shqiptare drejt Kosoves, por po te rrish cdo te shtune dhe te djele ne kufirin e morines do shohesh te pakten 2 deri ne 3 autobuze me shqiptar qe vizitojn Kosoven. ( Jo ne vere, por cdo te shtune dhe te djele gjat gjith vitit pothuajse)

Po ashtu ne durres une shoh qe qe cdo jave kalojne autobuze me vizitor Kosovare gjat gjith vitit. Pra nuk eshte vetem sezoni veror qe ne (dy shteteve dhe nje popull) na lidh por eshte gjith viti qe ne vizitojme njeri tjetrin sic edhe vizitojme vendet tona brenda per brenda. Pra kjo tregon qe jo vetem plazhi na afron me njeri-tjetrin.
    Pershendetje
    Kjo eshte dhe ideja ime qe po perpiqem te shpjegoj...bravo!

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Me shume njerez qe kam biseduar kane thene qe me kurre sdo shkojne per pushime ne Shqiperi per shkak te sjelljeve te keqija te nikoqireve dhe mire bejne qe nuk shkojne.
    Nuk dua te mbroj ato nikoqiret qe ke permendur ti, pasi jam dakord qe shpesh sillen vertete keq... por me ler te permend edhe faktin, qe kosovaret nganjehere e meritojne me te vertete.
    Kam rastisur plot raste qe shites dyqanesh apo pronar te shtepive te pushimeve, apo thjesht kamarieret e klubeve qe ankoheshin nga sjella e kosovareve.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ka disa vjet qe nuk ekziston me kjo kartmonedhe... lere mos e ngaterro me shume ate, se po ia hedhin edhe me keq heren tjeter....... lol!
    ke te drejte, ka kohe qe 100 lek i letres ka ikur nga perdorimi e tashme qarkullon vetem monedha. Ne mos gaboj eshte marre ky vendim po ate vit qe doli ne qarkullim 20,000 te vjeter.

Diskutohet qe do iki dhe 200 lek nga qarkullim e ta zevendosojne me monedhe per t'a bere si euro- dmth 100 lek si 1 euro e 200 lek si 2 euro. (jo si vlere por si monedhe)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ka disa vjet qe nuk ekziston me kjo kartmonedhe... lere mos e ngaterro me shume ate, se po ia hedhin edhe me keq heren tjeter....... lol!
    nuk mund te besoj se si mund te jeni kaq te trash quditem. nuk eshte problemi te gjema a eshte vjedhur apo jo problemi eshte tendenca per ti vjedhur te huajt. pra nese un nuk e kam te kjarte se sa eshte vlera e lekut te ri dhe te vjeter asaj qe manipulohet pra nese un nuk isha ne gjendje ta kuptoja gjat vizites sime ne al atehere un do paguaja dhe do ikja dhe edhe sot e kesaj dite un nuk do e kisha ditur se jam vjedhur ose tentuar te vjedhesha, te shpresoj se tash e keni kuptuar,

Citim Postuar mė parė nga gjema Lexo Postimin
    nuk mund te besoj se si mund te jeni kaq te trash quditem. nuk eshte problemi te gjema a eshte vjedhur apo jo problemi eshte tendenca per ti vjedhur te huajt. pra nese un nuk e kam te kjarte se sa eshte vlera e lekut te ri dhe te vjeter asaj qe manipulohet pra nese un nuk isha ne gjendje ta kuptoja gjat vizites sime ne al atehere un do paguaja dhe do ikja dhe edhe sot e kesaj dite un nuk do e kisha ditur se jam vjedhur ose tentuar te vjedhesha, te shpresoj se tash e keni kuptuar,
    Nuk ndodh vetem me ju nje gje e tille. Para pak vitesh, daja im - shqiptar por shume vite qe jeton jashte shqiperie, ne nje bar merr nje kafe dhe nje shishe uje. Kamarieri i thote 1300 (nje mije e treqind lek) e ky kujton se behej fjale per lek te reja e i jep 13 mije lek e ai kamarieri "i zgjuar" i merr e nuk i thote asgje.

Shyqyr qe i kishte lindur dyshimi sapo kishte dal nga klubi e ishte kthyer per ti marre.... ka njerez lloj lloj!

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •