Close
Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 209 prej 209
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    Hahahaha

Admiral,
    nuk po ia fus kot dhe ne fakt po flas vec per ato vende ku kam qene. Sipas perceptimit tim te pakten. Ajo cka thashe per Ulqinin eshte e vertete. Apo s'je dakord?
    Dhe Kotorri shume i bukur po plazhet jane shume larg dhe ato qe kemi gjet jo vetem qe s'kane qene gje po kemi pas dhe probleme sic thashe. Ndoshta te tjeret kane pase pat eksperience te tjera...s'e di, ka mundesi. Megjithate prape Kotorri eshte shume i bukur. Po dhe e vertete eshte qe nje shumice pasurish te patundura aty po blihen nga ruset - se po pastrojne paret e Kremlinit aty apo c'po bejne kete s'e di...

Sa per Budven as me hyn fare ne sy. Nje by.cke vend eshte. Qyteti i vogel i vjeter eshte shume i bukur, po per mua aty mbaron filmi. Jeten e nates qe ke ne Budva, te kategorise hidhu-pi.rdhu per mendimin tim, e gjen gjate gjithe vitit ne Tirane dhe gjate gjithe veres ne Dhermi.

Per pak harrova: si mor burre s'ke qene asnjehere ne jug te Shqiperise? Ncncnc, une lindur e rritur ne Sarande dhe e kam bere rrugen per te vizituar Shkodren kurse zotrote hic fare? Jo keshtu, Admiral, jo keshtu.
    per ulqinin jam dakord. mgjs ka vite qe nuk kam shkuar.
    veren e kaluar kam qene gadi nje muaj ne tirane. po ta them 100% qe nuk ka lidhje me budven. per jeten e nates po flas.
    budva ne kete aspekt, nuk i le gje mangut qyteteve europiane. tirana eshte akoma mjaft larg.
    ne dhermi nuk kam qene ndonjehere. shume larg per te kaluar vetem nje fundjave.

e di. turperohem me vehten qe nuk e njoh vendlindjen time.
    shpresoj qe kete vere te vizitoj ndonje qytet nga jugu. beratin, gjirokastren dhe butrintin do deshiroja te shoh. kam vizituar me shume se 30 pasuri te njerezimit te mbrojtuar nga UNESCO dhe asnje ne shqiperi
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    admiral , tamam lok ke mbet .....se ke tradhtuar DNA tende .

ju andej lart s'dini te zbrisni me poshte se tirana.

me shume te uleni poshte , me shume do ta doni shqiperine e VERTETE lol

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    admiral , tamam lok ke mbet .....se ke tradhtuar DNA tende .

ju andej lart s'dini te zbrisni me poshte se tirana.

me shume te uleni poshte , me shume do ta doni shqiperine e VERTETE lol
    ADN thuhet shqip, jo DNA.
    une deri ne vlore kam qene. nuk kam avjon per te shkuar ne sarande vetem per nje fundjave.
    po ti nga je? jo per gje por per te llogaritur nqs je me malok se une apo jo. LOL
    shkodra eshte 15 meter mbi nivelin e detit.
    po do i vije rradha dikur edhe qyteteve te jugut. ndoshta kete vere do bej ndonje xhiro. per momentin kam plane tjera paresore.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Shko ne jug po mos shko ne GJirokaster dhe Berat se ha pula gur andej ose shko per 1 ore vizitoi dhe ik me vrap Se do ti japesh te drejte Elones pastaj kur thote qe vendin e ka mbyt pocaqija

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Shko ne jug po mos shko ne GJirokaster dhe Berat se ha pula gur andej ose shko per 1 ore vizitoi dhe ik me vrap Se do ti japesh te drejte Elones pastaj kur thote qe vendin e ka mbyt pocaqija

me te vertete??? po ato jane zgjedhur si pasuri e njerezimit nga UNESCO (unesco world heritage sites). une per kete arsye do kisha deshire t'i vizitoja. ngaqe vetem 2 te tilla kemi ne shqiperi (berati + gjirokaster dhe butrint) dhe nuk i kam vizituar akoma.
    per plazh nuk me intereson, se e bej tjeter kund.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Yllėza* Lexo Postimin
    Plazhin e Durresit ne kosovaret e kemi katandisur ne at dite! Dhe mos harro se edhe "andej nga jugu" eshte pjese e bregdetit shqiptar !
    Ja ke fut kot ketu .
    Plazhin e ka shkaterruar per inat te njeri tjetrit PD-PS .
    Si askush nuk tha deri me tani faji eshte tek Shqiperia qe bene keto lloj -lloj budallalliqe .
    Se pak po exporton Serbia ne Kosove vetem te ja shtojsh edhe tregun e Shqiperise ti qojm perpara shkiet .
    Mendoj qe eshe politik e qelluar nga ana qeverise se Kosoves bllokada qe dojm ja bere Serbise dhe kete kohe ta shfrytezojn si bizneset Shqiperise po ashtu edhe te Kosoves dhe te perparojn pak, keta qfare bejne qojn uj ne mullirin e armikut .
    Ne Shqiperi leku eshte patriotizem kete mund ta mohoni ne virtual ama thelle ne veten tuaj ju e dini se eshte ashtu .
    Mos beni blla blla ne forum kur nuk e dini shumica e kosovarve ne Shqiperi kane ardhur sepse e ndiejn si vend te tyre e jo per cmime , cilesi etj . Vetem rruga e vjeter te udhetoje ne te gjithe keto vite para ndertimit ka mjaftuar .
    Se ne kapitalizem bizneset e diktojn politiken kjo nuk ka dyshim .
    Nevend qe te kemi thirrje per bashkpunim me te madh ne mes vendeve tona ne cfare bejme e akuzojm njeri tjetrit si antishqiptare . Nje gje e keqe duhet te denohet e jo te hedhin benzin ne zjarr edhe me shum .
    Shqiperia ka nevoj per ndergjegjesim kombetar si pasoj e komunizmit qe ka pasur me vite dhe investimit te Enver Hoxhes per ti bere shqipetaret komunista e jo kombetar .
    Kalofshi mire
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me te vertete??? po ato jane zgjedhur si pasuri e njerezimit nga UNESCO (unesco world heritage sites). une per kete arsye do kisha deshire t'i vizitoja. vetem 2 te tilla kemi ne shqiperi. berati + gjirokaster dhe butrint.
    Prandaj te them shko shikoi bej ca fotografi dhe mbathja .Jane qytete me vlera te medha historike po qe dalngadale po i vjen fundi .Skane kohe te medhenjte te merren me to keshtu qe dhe vizitoret nuk vijne se skane nge te bejne lufte me merimangat apo ti bjeri ndonje gure kokes
    Gjithsesi pushime te mbara,perderisa ske qene ndonjehere vizitoj keq nuk ben .

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me te vertete??? po ato jane zgjedhur si pasuri e njerezimit nga UNESCO (unesco world heritage sites). une per kete arsye do kisha deshire t'i vizitoja. ngaqe vetem 2 te tilla kemi ne shqiperi (berati + gjirokaster dhe butrint) dhe nuk i kam vizituar akoma.
    Admiral, eshte e vertete qe ka pluhur etj ne Gjirokaster, por nese te jepet mundesia, shko. Gjirokastra eshte e vecante, pamvaresisht mungeses se mirembajtjes (po kjo vlen per shume qytete shqiptare, sic e dime te gjithe).

Te shpia e Hoxhes nuk ke pse shkon

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nqs njė komb fillon e bojkoton vetveten ky komb ka marrė tė tatėpjetėn.

Tema mbyllet sepse gjeneron vetėm ofendime, megjithėse kėto tema tė tilla na shėrbejnė pėr tė vėrtetuar thėnien e Einstein: Injoranca ėshtė e pakufishme.
    Elegance is an attitude.

Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •