Hahahaha
Admiral,
nuk po ia fus kot dhe ne fakt po flas vec per ato vende ku kam qene. Sipas perceptimit tim te pakten. Ajo cka thashe per Ulqinin eshte e vertete. Apo s'je dakord?
Dhe Kotorri shume i bukur po plazhet jane shume larg dhe ato qe kemi gjet jo vetem qe s'kane qene gje po kemi pas dhe probleme sic thashe. Ndoshta te tjeret kane pase pat eksperience te tjera...s'e di, ka mundesi. Megjithate prape Kotorri eshte shume i bukur. Po dhe e vertete eshte qe nje shumice pasurish te patundura aty po blihen nga ruset - se po pastrojne paret e Kremlinit aty apo c'po bejne kete s'e di...
Sa per Budven as me hyn fare ne sy. Nje by.cke vend eshte. Qyteti i vogel i vjeter eshte shume i bukur, po per mua aty mbaron filmi. Jeten e nates qe ke ne Budva, te kategorise hidhu-pi.rdhu per mendimin tim, e gjen gjate gjithe vitit ne Tirane dhe gjate gjithe veres ne Dhermi.
Per pak harrova: si mor burre s'ke qene asnjehere ne jug te Shqiperise? Ncncnc, une lindur e rritur ne Sarande dhe e kam bere rrugen per te vizituar Shkodren kurse zotrote hic fare? Jo keshtu, Admiral, jo keshtu.
Krijoni Kontakt