Pse nuk i zhdukin keto leket,te sjellin euron?Keshtu duket e madhe,e me vlere shume te vogel.
Pse nuk i zhdukin keto leket,te sjellin euron?Keshtu duket e madhe,e me vlere shume te vogel.
Jo ore jo!
Per patriotizem shkon nje here ose dy, pastaj po nuk te pelqeu nuk shkon me. Ka plot vende ne shqiperi qe te ofrojne cilesi e cmime te mira, prandaj cdo behar shqiperia mbushet plot me te huaj, me shqiptar nga kosova apo nga maqedonia.
Te ishte aq keq situata s'ma do mendja qe do vinin aq shume turista...
La vita non si spiega, si VIVE!
Pajtohem me ty gjema , Kosovaret duhet ti kthehen Malit te Zi me cka do ti ndihmonin edhe Shqiptaret atje.Ndersa Shqiperia te pres deri sa ti vine Turistet Elitare e pastaje ta shofim se si tallen e`i ofendojne Turistet Kosovare keta brek grisur. Ne disa rajone edhe duke i provokuar me muzik Serbe
Nuk kam qene asnjehere per pushime ne Shqiperi, mbase nese planet nuk ndryshojne do te jem ne bregdetin shqiptar, por kam marre rekomandime se ja vlen vetem ne jug mes Vlores dhe Sarandes!
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Jo re koq* jo, nuk te detyron njeri se ku ti kalosh ti pushimet. Shko kaloi me vellezerit malazez e maqedonas.
Ore me shpjegon dot ti cfare ka te beje patriotizmi me pushimet verore? Cfare ka kaq shume patriotike vizita e nje qyteti? Une qe shkoj ne Prishtine, Prizren, Pej, Gjakove etj per qef e per te takuar miqte e mi, e bej per patriotizem?
Nese e lexove postimin tim une e quajta Kosoven, si nje krahine te Shqiperise. Nese ju nuk e konsideroni veten si Shqiptare atehere nuk po flasim te njejten gjuhe.
Une cdo vit (jetoj jashte shtetit Shqiptar) i kaloj pushimet ne Shqiperi. Kam mundesi ekonomike ti bej ne cdo cep te botes, por shkoj ne vendin e mbushur me pluhur, me ere te keqe, pa rruge, me hajdute e me gjithe te keqiat e kesaj bote. E bej per patriotizem? Quhet patriotizem te besh pushimet ne shtepine, vendin tend? Jo, mua me pelqen ai pluhuri, era e keqe e gjithe te keqiat e mundshme dhe nuk ankohem.
Nuk po them qe Shqiperia eshte parajsa, jo, aspak, por dhe te shpetyni mbi te nuk e lejoj!
Une kam qene dhe ne Maqedoni dhe ne Mal te Zi....doni te dini se cfare mendojne atje per "turistat" Kosovare?
Nuk besoj se eshte nevoja, e dini vete!![]()
ke bere ndonje studim te thelluar ti apo cfare??? nga i merr keto kompetenca???
une shoh cdo vere plot familje nga kosova qe shkojne ne velipoje dhe marrin nje dhome normale me 4 shtreter dhe ne te flejne nga 5 ose 6 vete......
nuk ka te beje paraja ketu???
e di ti cfare me beri pershtypje vitin e kaluar?
isha ne rradhe ne nje dyqan dhe para meje ishte nje burre nga kosova.
e di c'po bente? po kerkonte nje zbritje cmimi per buken...
imagjinoje...
e ti po na thua qe TE GJITHE shkojne ne shqiperi vetem per patriotizem e jo per cmime...
perralla me mbret!
ti jeton ne hene more zoteri.
Vasudhaiva Kutumbakam
Ma nxorre postin krejt jashte kontekstit, edhe pse nuk e meritova nje gje te tille.
Une u ankova per pluhur vetem atehere kur ti fillove te ankohesh per cilesite tona turistike - ankesa jone ishin taksat e ti fillove pastaj...
Nuk e di pse nuk komenton taksat por komenton cilesite tona si turista, duke shkuar aq larg sa ben anketa gjere e gjate ne Mal te Zi e ne Maqedoni mbi ate se cfare mendojne per "turistat" nga Kosova, e pandeh ketu se ke shtruar para argument.
Mbase ju nuk mund ta shihni, por para cdo sezone vijne emisaret e derguar nga Mal i Zi per te bere ftesa e joshur "turistet" Kosovare. Ti mbase ke qene ne ndonje vend te frekuentuar nga Serbet dhe ke fituar kete bindje. Ne Oher ngarendin Maqedonet te na ofrojne apartmane.
Prap po te them se shumica e Kosovareve, shumices se ciles i takoj edhe une, ne Shqiperi vijme me shume per shkak te ndjenjes se perkatesise, ndjenjes se i perkasim apo deshirojme t'i perkasim atij vendi, se sa per cmime. Merrnin Kosovaret rrugen e gjate per ne Shqiperi permes Maqedonise para se te ndertohej autostrada. Cmimet jane vetem rrethane lehtesuese, por jo vendimtare, sepse sic thashe, nuk eshte edhe aq lire sa pretendoni.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kiniku : 03-05-2011 mė 19:51
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Ne lidhje me Leke te reja/te vjetra ne Shqiperi: ndoshta do te ishte mire qe te informoheshit per disa cmime standart te produkteve te konsumit te pergjithshem para vajtjes ne Shqiperi (nqs. ky ndryshim t'reja vs. t'vjetra krijon shume probleme). Shume prej ketyre cmimeve variojne fare pak nga rrethi/zona ne rreth/zone.
Me sa di, faturat pergjithesisht jane ne leke t'reja...keshtu qe ne kete pike pergjithesisht nuk ka pse te krijohen konfuzione...
Krijoni Kontakt