Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    e dini si eshte puna, Kosovaret jane Shqiptare, njesoj si ne, para 100 vitesh ishin nje krahine si shume te tjera qe perbenin Shqiperine.

pra, nder ne nuk ka komplekse sic nuk ka ne nje familje.

Keshtu jemi dhe keshtu eshte gjendja. Kush do, le te vije, kush nuk do, i urojme qendrim te mbare diku tjeter, asnje s'ka pse te kompleksohet qe duhet patjeter te vije ne Shqiperi, nese nuk ndihet mire apo ka eksperience te keqe ketu. Me siguri ka njerez qe nuk kane kaluar mire, s'thote njeri qe tani qe nuk vjen, nuk je me shqiptar...edhe vete ne nuk shkojme me ne disa plazhe ..ato leke qe njerzit kursejne per te kaluar pushimet, duhen hargjuar mire

Per cdo njeri qe bojkoton plazhet tona, me siguri jane me shume se nje qe vijne me deshire ketu, pa i shtyre njeri. Ky eshte nje proces natyral derisa te kemi rere dhe diell dhe kufinj te hapur (dhe njerez qe duan te shkojne ne plazh). Permiresimi i gjendjes eshte nje proces i vazhdueshem, asnje s'ka shkopin magjik te beje mrekulli

uroj vazhdim te mbare te temes se sivjetshme (si cdo vit) te thirrjes per bojkot te Shqiperise.. kjo thirrje na ka lene pa gjume ...
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Mos llapni kot se prap ke kjo toke e ke ky det do vini.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Paradoksi shqiptar: Hiqen taksat me Serbinė, mbahen me Kosovėn
    o *** qe ben thirje budallalike , po ik be plazh ne liqenet e serbise . O slavofil edhe antishqiptar i felliqur . Po mos ke merak , ti edhe tipat si tij mos shkelni me kurre ne shqiperi . Do na beni nder , ta them sinqerisht .

Shqiperia eshte numer 1 destinacion global per vitin 2011 ne listen e lonely planet .
    Edhe eshte ne top 10 ne listen e CNN ...

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    po mire i bojkojtoni, e pastaj ku do shkoni ???? me thoni pak??? ne Mal te Zi??? ua mban xhepi juaj i shtrenjte?? nuk besoj perderisa keni ardhur rregullisht ne bregdetin shqiptar dhe e keni mbyt me jashteqitje e pastaj doni ta bojkojtoni.Ca nuk po degjoj keto dite
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nji shprehje e popllit thote dy pika:

po ma fute iher osht faji jot

po ma fute per se dyti osht faji im.

hapni syte popull. msoni shkrim dhe kendim.
    Shprehje me te duhur per temen ne fjale, s'ka!

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E vertete qe jane ankuar sepse ata vetem kete dine ,te ankohen.Klienti eshte mbret ne secilin vend te botes ,ne Kosove ta them me siguri qe klienti respektohet edhe nese eshte nivel i ulet .Ne ne Kosove ne nje dyqan p.sh komentojme rreth nje veshjeje te caktuar ,me pelqen, sme pelqen dhe shitesja nuk gjindoset nese e themi kete te dyten,ne Shqiperi po bojke kiameti
    Pastaj ne restorante cfare sherbimi bejne ,taman si duhet ,perkunder Shqiperise qe kamarieret sherbejshin thuajse u ke vene armen ne koke, me zor!!!!p.sh ne hotelin San pietro e Leonardo qe kam qene vet.Niveli i sherbimit ndaj turistave ne Shqiperi eshte zero dhe me kete nivel qe eshte kane me mbet pernjemend me ardhe vetem me te varferit dhe patriotat e flaket,se ata qe kane nuk i qojn dem pushimet ne Shqiperi,ata mund te vijne vetem per vikende.
    Nuk e di c'sherbim ke patur ti, por di te them qe me ate paragrafin e pare nuk jam aspak dakord. Dine vetem te ankohen? Po pse atehere nuk ankohen edhe per tursitet qe vijne nga maqedonia apo mali i zi??
    Klienti eshte mbret, por pikerisht meqe eshte mbret duhet te di te sillet si i tille. S'me ka ndodhur ndonjehere ne ndonje dyqan ne shqiperi qe shitsja te "bej kiametin" nese klienti te thote qe nuk me pelqen. Gjithashtu per kamarieret, s'me ka ndodhur asnjeher te me sherbej ndonje pa buzeqeshje apo pa sjellje te kendshme.

Po te sjell dy shembuj per keto qe ti permende. Kete vere i bera pushimet ne Jonufer (Vlore). Ne nje dyqan, kusherira ime me thote: shiko sa e bukur ajo canta. E mua nuk me pelqen edhe ia them nje gje te tille. Shitesja me degjoj dhe buzeqeshi, as nuk u merzit e as nuk vari turinjt.
    Gjithashtu, ne nje restorant, s'po vendosja dot c'te merrja per te ngrene, kamarieri shkrete po rrinte aty te me priste mua ngaqe te tjeret e kishin bere porosine, por as gjysem ankese nuk beri... madje me nje buzeqeshje me tha: s'ka problem, une per kete pune jam!

Ndaj, nese keni kete opinion per shqiperine, e keni te gabuar. Nuk them qe s'ka raste te tilla, gjera qe ndodhin... thjesht nuk kam degjuar asnje te huaj te me flasi keq per sherbimet ne shqiperi.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Shprehje me te duhur per temen ne fjale, s'ka!

Nuk e di c'sherbim ke patur ti, por di te them qe me ate paragrafin e pare nuk jam aspak dakord. Dine vetem te ankohen? Po pse atehere nuk ankohen edhe per tursitet qe vijne nga maqedonia apo mali i zi??
    Klienti eshte mbret, por pikerisht meqe eshte mbret duhet te di te sillet si i tille. S'me ka ndodhur ndonjehere ne ndonje dyqan ne shqiperi qe shitsja te "bej kiametin" nese klienti te thote qe nuk me pelqen. Gjithashtu per kamarieret, s'me ka ndodhur asnjeher te me sherbej ndonje pa buzeqeshje apo pa sjellje te kendshme.

Po te sjell dy shembuj per keto qe ti permende. Kete vere i bera pushimet ne Jonufer (Vlore). Ne nje dyqan, kusherira ime me thote: shiko sa e bukur ajo canta. E mua nuk me pelqen edhe ia them nje gje te tille. Shitesja me degjoj dhe buzeqeshi, as nuk u merzit e as nuk vari turinjt.
    Gjithashtu, ne nje restorant, s'po vendosja dot c'te merrja per te ngrene, kamarieri shkrete po rrinte aty te me priste mua ngaqe te tjeret e kishin bere porosine, por as gjysem ankese nuk beri... madje me nje buzeqeshje me tha: s'ka problem, une per kete pune jam!

Ndaj, nese keni kete opinion per shqiperine, e keni te gabuar. Nuk them qe s'ka raste te tilla, gjera qe ndodhin... thjesht nuk kam degjuar asnje te huaj te me flasi keq per sherbimet ne shqiperi.
    Ato qe kam shkruar ,te gjitha jane te verteta,asgje skam trilluar ,te jesh e bindur.Perveq perjetimeve te mia ,njerezit me te cilet ndajme te njejtat perjetime,te siguroj qe nuk jane nivel aspak ii ulet por njerez me arsimim e me kushte te mira ekonomike,keshtu qe nuk qendron aspak ajo qe turistet kosovar kane faj.
    Ja ta tregoj nje rast ,ishim ne Vlore une me burre e me femije si dhe motra e burrit edhe ajo me femije,morem dy apartamente bash ne plazh nga 60 euro secila ,vetem fjetjen.U vendosem mire pastaj dolem ne plazh,plazhi ishte i paster ,me tush e me te gjitha por nuk ishim ne dijeni per hyrjen ne det i cili ishte me thepinje guresh dhe nuk vonoi e femijet na u gjakosen nga rrezimi ne uje e qe ishte edhe me ekeqja ishte e pamundur me hy ne uje pa sandale dhe vendosem prape te ikim ne Durres pasi per femije eshte me pershtshem.Takuam ate pronarin dhe i thame qe do ikim ,do paguajme per kete dite edhe pse vetem dy ore ishim aty,natyrisht i treguam edhe shkakun,por ai ne vend se te sillet si duhet u tregua i pasjellshem dhe tha ju kosovaret keshtu jeni!!!!
    Nuk e keni idene sa publicitet i kam bere Shqiperise ne biseda e siper duke ju thene mos shkoni ne Ulqin se ne Shqiperi eshte me mire por doli qe te gjithe ,gati qe te gjithe kane dal te zhgenjyer.Nuk i kam keto fjale nga inati ose zilia sepse Shqiperine e kam ne zemer sepse jam shqiptare por e verteta duhet te thuhet .

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ato qe kam shkruar ,te gjitha jane te verteta,asgje skam trilluar ,te jesh e bindur.Perveq perjetimeve te mia ,njerezit me te cilet ndajme te njejtat perjetime,te siguroj qe nuk jane nivel aspak ii ulet por njerez me arsimim e me kushte te mira ekonomike,keshtu qe nuk qendron aspak ajo qe turistet kosovar kane faj.
    Ja ta tregoj nje rast ,ishim ne Vlore une me burre e me femije si dhe motra e burrit edhe ajo me femije,morem dy apartamente bash ne plazh nga 60 euro secila ,vetem fjetjen.U vendosem mire pastaj dolem ne plazh,plazhi ishte i paster ,me tush e me te gjitha por nuk ishim ne dijeni per hyrjen ne det i cili ishte me thepinje guresh dhe nuk vonoi e femijet na u gjakosen nga rrezimi ne uje e qe ishte edhe me ekeqja ishte e pamundur me hy ne uje pa sandale dhe vendosem prape te ikim ne Durres pasi per femije eshte me pershtshem.Takuam ate pronarin dhe i thame qe do ikim ,do paguajme per kete dite edhe pse vetem dy ore ishim aty,natyrisht i treguam edhe shkakun,por ai ne vend se te sillet si duhet u tregua i pasjellshem dhe tha ju kosovaret keshtu jeni!!!!
    Nuk e keni idene sa publicitet i kam bere Shqiperise ne biseda e siper duke ju thene mos shkoni ne Ulqin se ne Shqiperi eshte me mire por doli qe te gjithe ,gati qe te gjithe kane dal te zhgenjyer.Nuk i kam keto fjale nga inati ose zilia sepse Shqiperine e kam ne zemer sepse jam shqiptare por e verteta duhet te thuhet .
    Une nuk vura aspak ne dyshim nivelin arsimor e kulturor te kosovareve... nuk eshte ne karakterin tim te dal ne konkluzione mbi nivelin e njerezve apo jeten e tyre private. Ne fjaline e fundit te thashe qe kane ndodhur gjera te tilla, sepse jam koshiente qe ka plot shqiptar qe nga edukata jane zero, thjesht kam degjuar qe ankohen nga kosovaret per mos korrektese, per pasterti e per rremuje. Une kam njohur familje nga kosova, madje para ca vitesh kam kaluar pushimet ne te njejten ndertese me to... e ishin familje perfekte! Qofte ne sjelle e qofte ne pasterti (ndryshe nga c'kisha degjuar edhe une). Por, ashtu sic nuk flasim dot ne pergjithesi per sjelljet e mira te te gjithe kosovareve, nuk flasim dot as keq per te gjithe shqiptaret... Raste negative ka plot nga te dyja anet!
    Por kjo nuk do te thote qe shqiptaret vetem dine te ankohen, nuk dine te sillen mire etj etj.

Une nuk dua te mbroj ate pronarin e dhomave te vlores, por edhe te te vijne dy klienta sot per te ndenjur disa dite e qysh ne dite te pare te thone po ikim,nuk eshte e lehte. Ato me leket qe fitojne ne ato muaj vere jetojne.
    Te perseris qe nuk e justifikoj aspak sjelljen e tij jo korrekte me ju (per me teper qe keni patur arsye te vlefshme), por gjithashtu edhe ju duhet te interesoheshit per vendin qe shkuat. (edhe mua me jane derrmuar kembet ne guret e plazhit, por nuk ishte arsye ikja... kush e kishte problem blinte sandale dhe s'kishte me probleme).

U zgjata cik, por po ti bija shkurt nuk mendoj se do isha shpjeguar mire.
    Gjithsesi jam e idese qe njeriu zgjedh vete ku te kaloj pushimet, pa u nisur nga patriotizmi...

La vita non si spiega, si VIVE!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    po mire i bojkojtoni, e pastaj ku do shkoni ???? me thoni pak??? ne Mal te Zi??? ua mban xhepi juaj i shtrenjte?? nuk besoj perderisa keni ardhur rregullisht ne bregdetin shqiptar dhe e keni mbyt me jashteqitje e pastaj doni ta bojkojtoni.Ca nuk po degjoj keto dite
    Pse ti mendon se keto 10 vitet e fundin qe kur eshte hap kufiri me shqiperin kan filluar Kosovaret te ikin ne bregdet?
    I nderuar Kosovaret njeher e nje kohe benin pushime per qef biles dhe shteti i paguante,shqiperin e frekuentojne vetem 10 vitet e fundit dhe besoj se nje here ne nje te ardhme do e kuptoni se eshte ne interesin tuaj me shume

Ah po ato jashteqitjet dhe ujerat e zeza rregulloni sti sjell njeri rri pa merak aty kan qene dhe shpresoj te rregullohen njeher e mire per te gjithe,e sidomos ne dobin tuaj.

Sa i perket Malit te zi,shife pak thirrjet qe i ben ministria e kultures malazeze kosovareve dhe kot per info cmimet gjithmone kan qene me te lira andej.

Me pak fjale Kosovareve nuk u mungon kuktura e turizmit se jan te mesuar me te,por shqiperia qe eshte pak e zbeht sa i perket kesaj eshte dhe eshte shume normale se eshte burimi i izolimit.

P.S.Gjithesesi kjo thirrje per bojkotim me duket palidhje.pastaj shpresoj se kete vite ka dhe me shume njerez qe deshirojn te kalojn pushime ne al dhenuk demoralizohen nga insektet keqdashese mes popullit tone,me mire lini leket ne memedhe ka dhe nevoj me shume se turqia

p.ss.ah mos harroni pastrueset me veti :P (shaka)

Ne fakt nuk e kane keq disa. Duhet te bije numri i pushuesve ne Shqiperi qe te rritet cilesia e sherbimit, ambjentit etj etj. Duke patur shume pushues, nuk i intereson njeriu te rregulloje ambientet, apo sherbimin se e ka te sigurte qe do kete kliente. Ne momentin qe do bije numri, do fillojne te kujdesen me shume.

Pra, Bojkotoni Bregdetin Shqiptar!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mire bejne qe e braktisin ,,, shume pis .,. sidomos Durresi !

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •