Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 116
    ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar më parë nga CuLi-GoaL Lexo Postimin
    Real Madrid fouls vs Barcelona

http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5cpnk
    hahahah

Kto te gjithaa ishin Faule normale ndoshta 2,3 ishin per Kartona te verdh te tjerat ishin okey..

Po sikur te ishte kjo ne angli, asnje faul nuk dot ndalte arbiti.

po prap ju kuptoj kur ankoheni se jeni mesuar ne gjdo prekje te vogel te ju jepet faul e ne ket ndeshje arbiti nuk veproj ashtu e la lojen te hecen ne shum raste..
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Po po do e fitonit kete ndeshje po te mos ishte BWIN , paramendo ky mendon se ai Leonardo plehra do te fitonte me pleq ne Bernabeu , e kur ne Real mungonin lojtar kryesor si Ronaldo

Une kam respekt per Milan ma vertetë e keni tepruar , niku-nyc te kam thene edhe me heret ne luftojme ne 3 kupa gjithmone ndersa ju qe 7 vjet syte i keni pasur vetem nga Evropa.Thuani qe erdhe Allegri (trajneri me i mir ne Itali) e ju shpetoi se ju do deshtonit fare
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    milani me ate loje spektakel qe ben, arriti te mundet nga tottenham... hahahaahah.
    u pa kunder realit sa ekip i forte ishte tottenham
    rri ore shiko punet tuaja. apo po te djeg, sepse ekipi yt i sheh gjysem finalet e CHL ne TV???
    keni 6 vjet qe nuk fitoni as kampionatin. keni moshen mesatare 63 vjec.
    te degjosh nje tifoz te milanit te jape leksione per lojen eshte kulmi i hipokrizise...

u eleminuat nga tottenham dhe ke goje te flasesh??? hahahahaha.
    Une jam lodhur mr gjysem finale ti kishe nja 7 vjet pa shkuar aty edhe te mungonte shume.Ndaj jeni tifoze te tille se kur ngrini koken pak nxirrni te gjitha ato qe kishit brenda gjate kohes qe ishit nen hijen tone.Nuk mundet ti flasi as edhe nje Milanit sidomos ne europe se ti ne grupet e CHL je ne grupen e dyte te forces prandaj bije me Milanin kjo tregon qe ishe ne nivelin e skuadrave si Panathinakos edhe Varder Bremen mbylle tani se sta mban te flasesh ti Para Milani ne aurope se te gjitheve u a kemi mbyllur gojen.Keshtu beni edhe me Bracen juve u degjenerojne tre vjet me radhe .Bernabeun e kane bere sikur lozin me osasunen edhe juve me nje fitore ngritet koken prandaj jeni tifoze te vobekte.Turp te kini .

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Une jam lodhur mr gjysem finale
    hahahaha. paske probleme me konceptimin e realitetit atehere...

2007-2008 milani eleminohet ne 1/8 finale nga arsenali
    2008-2009 milani nuk arrin as te marre pjese ne champions
    2009-2010 milani eleminohet ne 1/8 finale nga manchesteri
    2010-2011 milani eleminohet ne 1/8 finale nga tottenhami
    Vasudhaiva Kutumbakam

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Inter dhe Real madrid.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ju pelqej apo jo Real Madridi kur luan ndaj Barcelones esht ekip frikacak ,kshtu si luan real madridi tregon Superioritetin e Barcelones duke u mbrojtur tan lojen sikur te ishte ekip i dores se 2-t .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Po po do e fitonit kete ndeshje po te mos ishte BWIN , paramendo ky mendon se ai Leonardo plehra do te fitonte me pleq ne Bernabeu , e kur ne Real mungonin lojtar kryesor si Ronaldo

Une kam respekt per Milan ma vertetë e keni tepruar , niku-nyc te kam thene edhe me heret ne luftojme ne 3 kupa gjithmone ndersa ju qe 7 vjet syte i keni pasur vetem nga Evropa.Thuani qe erdhe Allegri (trajneri me i mir ne Itali) e ju shpetoi se ju do deshtonit fare
    1. Pleqt ja që fituan dhe ju msuan si luhet futboll juve brenda në Bernabeu.
    2. Ti s'kishe Kristinën kurse ne kishim 1 portier budalla që ju fali dhe gol.
    3. Juve edhe n'europë s'boni hajër , se në kampionat dihet ju ikën Barcelona 10 pikë që në fazën e parë. Kur lozni me Barcelonën ju futeni si lepuj në mbrojtje kshu ekipi jeni juve :-D

Mbajeni fort ate Coppa Del Rey se kët vit me atë do dilni.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    1. Pleqt ja që fituan dhe ju msuan si luhet futboll juve brenda në Bernabeu.
    2. Ti s'kishe Kristinën kurse ne kishim 1 portier budalla që ju fali dhe gol.
    3. Juve edhe n'europë s'boni hajër , se në kampionat dihet ju ikën Barcelona 10 pikë që në fazën e parë. Kur lozni me Barcelonën ju futeni si lepuj në mbrojtje kshu ekipi jeni juve :-D

Mbajeni fort ate Coppa Del Rey se kët vit me atë do dilni.
    akoma me parashikime ti??? ti ka thene nostradamus apo i enderron shpesh?
    jo per gje por sikur para disa ditesh the:
    Si gjithmonë , 1 2 3 4 5 Prova teknike linja në studio. S'ka b... Reali me rraf Barcelonën.

vendi 22... me mire rri urte e mos u gerric sepse nuk te takon fare. hahahahaa.
    jeni me keq se kopenhagen dhe braga.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ju pelqej apo jo Real Madridi kur luan ndaj Barcelones esht ekip frikacak ,kshtu si luan real madridi tregon Superioritetin e Barcelones duke u mbrojtur tan lojen sikur te ishte ekip i dores se 2-t .
    Reali e ka provu n'Camp Nou me luajt si Barca por i hongri 5 copa :-)

Kur të pensionohet Inisesta dhe Xavi atëherë luajm si ju për ndryshe sa të jen gjall ata dy asnjë klub në bot ska me mujt me luajt sikur ata ;-)

t'ja lajn këmbët e t'ja pijnë ujin Xavit dhe Iniestes se për ndryshe ju kishi përfundu qaty në tabel me Osasunen e kurr në vend të parë

Përshëndetje.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Reali e ka provu n'Camp Nou me luajt si Barca por i hongri 5 copa :-)

Kur të pensionohet Inisesta dhe Xavi atëherë luajm si ju për ndryshe sa të jen gjall ata dy asnjë klub në bot ska me mujt me luajt sikur ata ;-)

t'ja lajn këmbët e t'ja pijnë ujin Xavit dhe Iniestes se për ndryshe ju kishi përfundu qaty në tabel me Osasunen e kurr në vend të parë

Përshëndetje.
    Hahaha mos u ban qesharak ,edhe Real Madridi po mos te kishte Casilas ndoshta do te ishte n tabel me osasunen . Vetem ta shikosh se cfar pritje ben e shef se Reali nuk esht aq i fort po portierin e ka top klasi . Ekipet ndertohet me lojtar iniesta ,xavi apo casilasi bejn pjes ne ekipe e nuk ka ktu po mos te ishte . Me at formacion qe luan Mourinho edhe Almeria mund tna fitoj ksaj i thuhet bingo .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •