Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mu as me interesojne hic keto
    biles dhe kur ban gol bunjaku skam nej ndjesi
    eshte njesoj si te bej nje sulmues tjeteri zvicres frei streller etj
    ndjesi kam po salihi kapllani
    JO SEKS PARA MARTESE

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk e kane fajin as lojtaret e as fansat te cilet nuk preferojne shqiperine.
    Shqiperia ska futboll fare, eshte nder shtetet me te dobeta ne europe , e per kete arsye asnje lojtar sdo ve ne rrezik karrieren e tij , kur vjen nje shtet tjeter e i afron atij gjithcka.

Futbolli nuk njeh kombesi , por vetem fame e euro .....plus edhe kenaqesia e te luajturit ate loje.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Sjam dakort Smth_poetic me kete cka e thua ti,ne qoftese keta vin te gjithe ne kombetaren tone ateher edhe kesaj kombetare i rritet fama dhe besoj se shkon me lart seq ka shkuar deri tash,sepse te gjithe keta me u bashkua dmth prej ne port deri ne sulm jane te mrekullueshem,po ja qe jane bith qir te gjithe.

Pse canes do i humbte fama hmm per fate te keq Cana ka nje fame si te ne shqipet po ashtu edhe te tjeret me te madhe se krejt keta majmunat tjere.

Cana eshte zemra e shqiptarit,apo me then zemra e kombetares sone,dhe ku te shkoj ai ka fam dhe Euro,ndersa keta majmuna skan as te na as te tjeret.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk behet ekipi me individe o black bamba ....cdo gje ka rradhen e saj.
    Ne shqiperi nuk ekzistojne akademi futbolli te vlefshme per te nxjerr lojtare me te ardhme premtuese . Fajin per kete gje e ka shteti. Nqs shteti derdh leke neper akademira , atehere mund te punohet ne cdo instuticion duke filluar nga shkollat e ciklit te ulet ku sporti i futbollit te behet me shume sesa nje hobi , por nje karriere me te ardhme te shkelqyeshme.

Me fondet e duhura , akademite do kete mundesine te nxjerrin lojtare te mjaftueshem per te formuar nje ekip te forte per ne arenen nderkombetare.

Lek , lek dhe vetem lek per te arrit aty ku enderroni ju.

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shefki Kuqi qysh nga shpresat e Filandes ka lozur dhe tani eshte ne perfundim te karrieres dhe ti pretendon qe para 5-6 vite, lexo pak karrieren e tij.
    Un nuk pretendoj asgjë, por un them se Shefki Kuqi para 5-6 vitesh ishte ne formen me te mire, kur ishte lojtar i klubit 'IPSIVICH TOWN' pastaj kalimi i tije ne ligen premier te 'Blackburn Rovers' qe ishte edhe kulmi i karieres se ti, dhe i është dashur aq shumë kombetare se Shqipnis në ate kohe, ndersa para 20 viteve nuk ka pas shanse te luaj per kombetaren...
    Malsori , ty ta kujtoj se ai ka marre thirrje nga kombetarja por nuk i ështe pergjigjur...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nuk behet ekipi me individe...
    Imagjino, sikur keta individ te kishin refuzuar ato kombetare me te cilat luajne dhe te kishin pranuar ngjyrat e tyre natyrale, tashme edhe kombetarja Shqiptare do te kishte nje vend tjeter ne renditj. Sikur te gjithe te kishin pranuar te luanin me Shqiperine, ndoshta sot edhe Shqiperia mund te luante ne Boteror ose Europian, dhe jo te luftonte deshperimisht per nje vend te 4 ose 5.

Pastaj, qe thua lek lek lek Te jemi te qart, shumica e lojtareve pjesen me te madhe te te ardhurave i kane nga klubet me te cilat luajne, dhe jo nga kombtaret.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

Vëllezërit Xhaka i thonë “jo” kombëtares shqipëtare

Bazel, 20.04.2011 11:46

Babai i vëllezërve Granit e Taulant Xhaka, Ragipi, në një prononcim për “Sport” është shprehur se djemtë e refuzojnë përfundimisht kombëtaren e Shqipërisë. Ai shprehet se këtë vendim familja Xhaka e ka marrë, pasi, Federata Shqiptare e Futbollit është treguar joserioze.

Edhe telefonata e Lorik Canës bërë Xhakajve nuk ka pasur sukses, për t’i bindur talentet e Bazelit të vishen kuqezi. Lojtarët janë në bisedime me Federatën e Zvicerane të Futbollit.

“FSHF është e korruptuar. Interesimi i saj për Granitin dhe Taulantin ka qenë joserioz. Na ka telefonuar ditë më parë Redi Jupi (përgjegjës për zbulimin e talenteve në FSHF) dhe na ka kërkuar përgjigje të menjëhershme, kurse ne i kemi kërkuar kohë. Ata janë treguar joseriozë, andaj unë së bashku me djemtë e mi dhe familjen time kemi vendosur që përfundimisht t’i themi “jo” Shqipërisë. Askush nuk mund të luajë me djemtë e mi”, është shprehur për “Sport” Ragip Xhakaj, babai i Granitit dhe i Taulantit, që ka thënë se” unë nuk mund ta kuptoj se si nuk ka pyetur kurrë Duka ose Kuzhe për Granitin e Taulantin. Ata në njëfarë mënyre na kanë neglizhuar. Shqipëria do të humbasë shumë”.

Pak ditë më parë, Redi Jupi (shef i zyrës së talenteve) u shpreh se: “FSHF është gati ta ndërmarrë nismën e gjatë dhe të vështirë (kanë luajtur me moshat e Zvicrës) që dy vëllezërit Xhaka të pajisen me pasaportë shqiptare të mund të luajnë për Shqipërinë, por më parë ata duhet të jenë të bindur që e duan këtë gjë.”
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Bravo shume vendim i mire ky i vellezrve-Familjes Xhaka keshtu duhet te veprojne te gjithe Fudbollistat shqiptare te kosoves qe luajne ne Evrope,

Askush nga Fudbollistat Kosovare ne Evrope nuk duhet ta rrezikoje Karrieren e tije per kombetaren e Shqiperis dhe jo vetem kaqe Kosovaret me ne fund duhet ta kuptojne se vendi i cili i ngrite ata nuk i ngrite per te ikur ne ndonje kombetare te huaj keshtuce edhe kosovaret duhet te jen faliminderues ndaje atyre shteteve qe ju krijojne mundesit per ti arritur majat e Sportit dhe Kosovaret ne rradhe te pare duhet te jen ne sherbim te ketyre shteteve e jo te Shqiperis.

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Bravo shume vendim i mire ky i vellezrve-Familjes Xhaka keshtu duhet te veprojne te gjithe Fudbollistat shqiptare te kosoves qe luajne ne Evrope,

Askush nga Fudbollistat Kosovare ne Evrope nuk duhet ta rrezikoje Karrieren e tije per kombetaren e Shqiperis dhe jo vetem kaqe Kosovaret me ne fund duhet ta kuptojne se vendi i cili i ngrite ata nuk i ngrite per te ikur ne ndonje kombetare te huaj keshtuce edhe kosovaret duhet te jen faliminderues ndaje atyre shteteve qe ju krijojne mundesit per ti arritur majat e Sportit dhe Kosovaret ne rradhe te pare duhet te jen ne sherbim te ketyre shteteve e jo te Shqiperis.

-Qa flet kshtu mo?
    -Babai i ketyre djemve duhet te i vije turp te prononcohet per media dhe duke llomotitur e duke dhene arsyetime banale,kinse federata nuk paska bere mjafte!
    -Pse nuk thote ky *** se nuk dua te luajne se nuk kemi perfitime,por gjen justifikime koti!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

stern;

Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

Bazel, 20.04.2011 11:46

Babai i vëllezërve Granit e Taulant Xhaka, Ragipi, në një prononcim për “Sport” është shprehur se djemtë e refuzojnë përfundimisht kombëtaren e Shqipërisë. Ai shprehet se këtë vendim familja Xhaka e ka marrë, pasi, Federata Shqiptare e Futbollit është treguar joserioze.

Edhe telefonata e Lorik Canës bërë Xhakajve nuk ka pasur sukses, për t’i bindur talentet e Bazelit të vishen kuqezi. Lojtarët janë në bisedime me Federatën e Zvicerane të Futbollit.

“FSHF është e korruptuar. Interesimi i saj për Granitin dhe Taulantin ka qenë joserioz. Na ka telefonuar ditë më parë Redi Jupi (përgjegjës për zbulimin e talenteve në FSHF) dhe na ka kërkuar përgjigje të menjëhershme, kurse ne i kemi kërkuar kohë. Ata janë treguar joseriozë, andaj unë së bashku me djemtë e mi dhe familjen time kemi vendosur që përfundimisht t’i themi “jo” Shqipërisë. Askush nuk mund të luajë me djemtë e mi”, është shprehur për “Sport” Ragip Xhakaj, babai i Granitit dhe i Taulantit, që ka thënë se” unë nuk mund ta kuptoj se si nuk ka pyetur kurrë Duka ose Kuzhe për Granitin e Taulantin. Ata në njëfarë mënyre na kanë neglizhuar. Shqipëria do të humbasë shumë”.

Pak ditë më parë, Redi Jupi (shef i zyrës së talenteve) u shpreh se: “FSHF është gati ta ndërmarrë nismën e gjatë dhe të vështirë (kanë luajtur me moshat e Zvicrës) që dy vëllezërit Xhaka të pajisen me pasaportë shqiptare të mund të luajnë për Shqipërinë, por më parë ata duhet të jenë të bindur që e duan këtë gjë.”
    KTA nuk esht e nevojshme ti bejn lutje as kuj per kombtare esht vullnet i secilit te jep kontribut per kombteren si duken kta nuk paskn vullnet dhe sj vlen ti litesh

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •