Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 147
    I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ky me plotë të drejtë po luan për Greqinë se nga Greqia u formua si lojtar. Pse duhet të përfitojmë ne nga investimet e skuadrave greke?

Skuadrat tona kanë 100 Nina nëpër rradhët e tyre. Le ti bëjmë dhe ata talente si puna ktij.

Siç paske pseudonimin paske dhe mendimin!

Nqs Nini qenka minoritar i jap te drejte te luaj me Greqine dhe eshte i nderuar dhe i respektuar ne Shqiperi.

Nqs Nini eshte Shqiptar atehere te shkoj ne p. t.s. siç kane shkuar dhe dhjetra te tjere.

Dhe Loriku jashte eshte rritur, por ama luan me Kombetaren Shqiptare!
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Atehere del qe Federata nuk i dashka keta talente.

Po a ja beni ndo1 here pyetje vetes se sa Buxhet ka FshF?Normale qe aq kane hapin edhe aq veprojne.Mos ti krahasojme me shtetet e tjere se nuk ja vlen.Nqs Greku apo Italiani jep 200.000 euro per fitore FshF jep 10.000 sepse aq ka edhe jo se nuk do te japi me teper.

Pastaj cfare vendos sportisti eshte tjeter gje pasi po ti praqiten kushte te njejta nuk mendoj se do te luante me fanell tjeter.
    me fal po tani e lexova kete une. kombetarja nuk eshte nje ekip kategorie po perfaqeson vendin, dhe premio eshte gjeja e fundit qe duhet te mendoje nje lojtare, pasi po luan per krenari dhe per flamur. po te bej une nje krahasim banal fare, me fal sa paguhen lojtaret e brazilit po te fitojne kupen e amerikes latine apo boterorin ?? e do me shifra te sakta ?? 70.000$ (nga federata braziliane e futbollit) dhe te gjitha keto shkojne per bamiresi dhe jo per xhepat e futbollisteve pasi e kan nder qe te lozin me ngjyrat e kombetares. po thuaj qe jane disa njerez qe nuk kan as dinjitet asgje dhe shkojne perfaqesojne ngjyrat e nje vendi tjeter, qe te vjen turp ti permendesh.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Kur fanella e huaj është më e ëmbël se fanella "KUQ E ZI"

ja cka shkruan gazeta shqip..

tre shqiptare ne boteror...

por qe nuk luajne me shqiperine...

E gjithë bota e apasionuar
    pas futbollit të madh pret
    startin e Botërorit 2010. Në
    të do të jenë të pranishëm
    yjet më të mëdhenj të futbollit
    ndërkombëtar, por mes
    tyre fi gurojnë edhe shqiptarë,
    prej të cilëve dy e kanë të sigurt,
    ndërsa tjetri qëndron i
    gatshëm në listën e pritjes.
    Otmar Hitcfeld përfundimisht
    ka vendosur që në Botërorin
    2010 ta marrë talentin kosovar,
    Xherdan Shaqiri. Paraqitjet e
    shkëlqyeshme në fanellën e
    Baselit, e kanë shpërblyer të
    riun Shaqiri me një ftesë nga
    trajneri i zviceranëve, Otmar
    Hitzfeld. Ngjyrat e përfaqësueses
    së Zvicrës në Afrikën e
    Jugut do t’i mbrojë edhe Valon
    Behrami. Ndërsa sulmuesi
    Albert Bunjaku ka mbetur në
    listën rezervë. Por i zhgënjyer
    ka mbetur një shqiptar i katërt,
    Blerim Xhemajli, ëndrra e
    të cilët për të luajtur në këtë
    kompeticion, është shuar përfundimisht.
    A. M

turp..te braktisesh fanelen kuq e zi...kete e bejne keta te ashtuquajtur shqiptare........
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    me e bukra eshte ,se me ekipin qe luajn fitojn 10 fish

e ka fajin babi

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Po Sotir Ninin e harrove?
    Ske faj, e ka ndryshuar, e ka bere Sotiris Ninis, qe para ndeshjeve do puthi njehere fanellen me flamurin grek....
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Janë të shumtë këta idiot, nuk kam aspak simpati per ta edhe pse disa prej tyre mbrojne me sukses ngjyrat e shteteve tjera. Kan qen shume te nevojshem disa prej tyre, mendoje sa i dobishem do të ishte para 5-6 viteve për kombetaren Shefki Kuqi i cili iku me Finlanden, apo Valon Behrami sot,,,andaj Besnik Hasi dhe Lorik Cana jane herojte e mi...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Falco115 mos ja fut kot, se Shefki Kuqi per Filanden ka loz qysh para 20 viteve.

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Falco115 mos ja fut kot, se Shefki Kuqi per Filanden ka loz qysh para 20 viteve.
    Nuk e paskam ditur qe ka lujtur para 20 viteve,,po me duket e kishim fjalen per Shefki Kuqin e jo per gjyshin e ti

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Shefki Kuqi qysh nga shpresat e Filandes ka lozur dhe tani eshte ne perfundim te karrieres dhe ti pretendon qe para 5-6 vite, lexo pak karrieren e tij.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Falco115 Lexo Postimin
    Janë të shumtë këta idiot, nuk kam aspak simpati per ta edhe pse disa prej tyre mbrojne me sukses ngjyrat e shteteve tjera. Kan qen shume te nevojshem disa prej tyre, mendoje sa i dobishem do të ishte para 5-6 viteve për kombetaren Shefki Kuqi i cili iku me Finlanden, apo Valon Behrami sot,,,andaj Besnik Hasi dhe Lorik Cana jane herojte e mi...
    kush eshte ai qe ka mbrojtur me sukses ngjyrat e nje kombetareje tjeter...asnje nga lojtaret shqiptare..te gjithe ne stol te rezervave kan qene..dhe aty do mbeten..kujtoni bujen e behramit..nje po.rdhe ne uje doli..nje por.dhe ne uje do dalin edhe te tjeret...sa per shefki kuqin ai ka luajtur heret ne kombetaren finlandeze..te pakten ai justifikohet se nuk e ka thirrur kush ne kombetaren e shqiperise..por keto trimat e rinj qa bejne..me vjen ndot prej tyre..duhet me ja ngrite nje permendore ne mes te tiranes lorik canes me shoke qe edhe pse franca e madhe e kerkoi nuk e beri gjakun uje...ne cdo ndeshje te kombetares se shqiperise le zemren ne fushe...

ske cben ..do kemi edhe pisa te tille..me vjen inate pse media ju jep hapesire lajmeve te tilla....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •