Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 147
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -Qa flet kshtu mo?
    -Babai i ketyre djemve duhet te i vije turp te prononcohet per media dhe duke llomotitur e duke dhene arsyetime banale,kinse federata nuk paska bere mjafte!
    -Pse nuk thote ky *** se nuk dua te luajne se nuk kemi perfitime,por gjen justifikime koti!
    Pse duhet ti vij turp? Apo se thua ti?

eshte e drejta e tij, te bej dhe te vendosi me te miren per femijet e tij. Mjaft na bere si koke e madhe ti.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kta si duket qenkan te intewresuar per para miljona jo te luajsh pere kombtare esht vullnet dhe deshir por edhe ndjenje kombtare kuptohet qe te gjith kan perfitimet qe luajn ne kombtare por jo te kerkosh me shum se sben agim cana esht lojtar tpik shqiptar

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    je ndonje cik xheloz per suksesin e tyre? lol
    Jo moj zonj çfar xhelozije mund te kem ndaj dikuj që sdin se cilit komb i takon.Por edhe as që kisha degju ndonjëher per keta çunat!
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    Jo moj zonj çfar xhelozije mund te kem ndaj dikuj që sdin se cilit komb i takon.Por edhe as që kisha degju ndonjëher per keta çunat!

Po atehere cke? Asgjekundi nuk pashe apo lexova se thane apo mohuan kombin e tyre. Eshte thjeshte 'choice' zgjedhje. Eshte biznes, kariere. Jane disa gjera te vine vetem 1here ne jete. Edhe nje zgjedhje gabim, gjithe ajo pune, pasion dhe mund, te iken dem. Te hedhin te ardhmen e tyre, karieren .. E pse?

Njerezit jane te lire te bejne zgjedhjet e tyre, pa u gjykuar per vendimet e tyre. Ste takon ty dhe asnje tjetri te bej komente te tilla.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po atehere cke? Asgjekundi nuk pashe apo lexova se thane apo mohuan kombin e tyre. Eshte thjeshte 'choice' zgjedhje. Eshte biznes, kariere. Jane disa gjera te vine vetem 1here ne jete. Edhe nje zgjedhje gabim, gjithe ajo pune, pasion dhe mund, te iken dem. Te hedhin te ardhmen e tyre, karieren .. E pse?

Njerezit jane te lire te bejne zgjedhjet e tyre, pa u gjykuar per vendimet e tyre. Ste takon ty dhe asnje tjetri te bej komente te tilla.
    Po nuk mundet te pritet ndonje sukses duke luajtur ne ligen e dyt të Zvicres,apo për kombtaren Zvicrane,kujto Xhemailin(ate pederastin).
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Redi Jupi (shef i zyrës së talenteve) u shpreh se: “FSHF është gati ta ndërmarrë nismën e gjatë dhe të vështirë (kanë luajtur me moshat e Zvicrës) që dy vëllezërit Xhaka të pajisen me pasaportë shqiptare të mund të luajnë për Shqipërinë, por më parë ata duhet të jenë të bindur që e duan këtë gjë.”
    S'kane faj kto cunat qe FSHF eshte komplet e korruptuar, edhe kampionatin e shiten.

Shif cfare thote ky me siper: nisma e gjate dhe e veshtire per paisjen me pasaporte shqiptare??!!! Ben dhe humor pale...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Bravo shume vendim i mire ky i vellezrve-Familjes Xhaka keshtu duhet te veprojne te gjithe Fudbollistat shqiptare te kosoves qe luajne ne Evrope,

Askush nga Fudbollistat Kosovare ne Evrope nuk duhet ta rrezikoje Karrieren e tije per kombetaren e Shqiperis dhe jo vetem kaqe Kosovaret me ne fund duhet ta kuptojne se vendi i cili i ngrite ata nuk i ngrite per te ikur ne ndonje kombetare te huaj keshtuce edhe kosovaret duhet te jen faliminderues ndaje atyre shteteve qe ju krijojne mundesit per ti arritur majat e Sportit dhe Kosovaret ne rradhe te pare duhet te jen ne sherbim te ketyre shteteve e jo te Shqiperis.
    po dhe pa to ka arrit rezultae te mira komtarja mer cun
    edhe ne vitet e xhaxhit keshtu qe spo i plas kuj ne shqiperi a lujne a slujne keto dy pederat
    JO SEKS PARA MARTESE

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Bravo shume vendim i mire ky i vellezrve-Familjes Xhaka keshtu duhet te veprojne te gjithe Fudbollistat shqiptare te kosoves qe luajne ne Evrope,

Askush nga Fudbollistat Kosovare ne Evrope nuk duhet ta rrezikoje Karrieren e tije per kombetaren e Shqiperis dhe jo vetem kaqe Kosovaret me ne fund duhet ta kuptojne se vendi i cili i ngrite ata nuk i ngrite per te ikur ne ndonje kombetare te huaj keshtuce edhe kosovaret duhet te jen faliminderues ndaje atyre shteteve qe ju krijojne mundesit per ti arritur majat e Sportit dhe Kosovaret ne rradhe te pare duhet te jen ne sherbim te ketyre shteteve e jo te Shqiperis.
    Ti nuk je as shqiptar, as kosovar por nje cope e madhe m uti qe bie ere te qelbur deri ketu ne Amerike.Ik se po te kapa ta hapa..piece of shit.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

Bazel, 20.04.2011 11:46

Babai i vëllezërve Granit e Taulant Xhaka, Ragipi, në një prononcim për “Sport” është shprehur se djemtë e refuzojnë përfundimisht kombëtaren e Shqipërisë. Ai shprehet se këtë vendim familja Xhaka e ka marrë, pasi, Federata Shqiptare e Futbollit është treguar joserioze.

Edhe telefonata e Lorik Canës bërë Xhakajve nuk ka pasur sukses, për t’i bindur talentet e Bazelit të vishen kuqezi. Lojtarët janë në bisedime me Federatën e Zvicerane të Futbollit.“FSHF është e korruptuar. Interesimi i saj për Granitin dhe Taulantin ka qenë joserioz. Na ka telefonuar ditë më parë Redi Jupi (përgjegjës për zbulimin e talenteve në FSHF) dhe na ka kërkuar përgjigje të menjëhershme, kurse ne i kemi kërkuar kohë. Ata janë treguar joseriozë, andaj unë së bashku me djemtë e mi dhe familjen time kemi vendosur që përfundimisht t’i themi “jo” Shqipërisë. Askush nuk mund të luajë me djemtë e mi”, është shprehur për “Sport” Ragip Xhakaj, babai i Granitit dhe i Taulantit, që ka thënë se” unë nuk mund ta kuptoj se si nuk ka pyetur kurrë Duka ose Kuzhe për Granitin e Taulantin. Ata në njëfarë mënyre na kanë neglizhuar. Shqipëria do të humbasë shumë”.

Pak ditë më parë, Redi Jupi (shef i zyrës së talenteve) u shpreh se: “FSHF është gati ta ndërmarrë nismën e gjatë dhe të vështirë (kanë luajtur me moshat e Zvicrës) që dy vëllezërit Xhaka të pajisen me pasaportë shqiptare të mund të luajnë për Shqipërinë, por më parë ata duhet të jenë të bindur që e duan këtë gjë.”
    Z.Xhaka nuk ka interes femijet e tij te luaine per Kombetaren e shqiperis kjo Familje ka dashtur vetem nje Fax nga FSHF Per te shfrytezuar per RRITJEN e Benefitit sepse ne kombetaren zicrane ai qe eshte antar i saje i perfiton beneficione nga 30'000 mije FR. E deri ne 90'000 Fr Ne vite. Familjes Xhaka ju kishte dashur vetem nje FAX nga FSHF per t'ia rritur Beneficionet per interesat personale te Ragip Xhakes sepse ky djaloshe ne foto nuk mundem t'i themi se eshte nje talent i klasit(A) sepse nuk eshte kurse per ate te tjeterin nuk kemi qa te bisedojme se ai nuk ka kapacitet te luai as per ligen regjionale se per komtaren nuk vjen ne konsiderate!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 23-04-2011 më 09:18
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    as nuk mund t'i paragjykoj fare keto dy te rinjte...
    duke njohur mire ambjentin sportiv shqiptar, do te thoja qe kane bere mire...
    nuk e shoh fare si mungese patriotizmi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •