Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 147
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Futbollistët shqiptarë në kombëtaret e huaja

Ketu besoj se ka marre fund edhe shpresa 0,1% se Nini do te luante nje dite me fanelle kuq e zi. Faqja zyrtare e UEFA ben te ditur lajmin , dhe midis te tjerash citohet edhe vet Nini i cili na paska deklaruar se eshte nje enderr qe eshte bere realitet...
    Me pak fjale , keshtu si po ecen futbolli shqiptar dhe keshtu si po punon federata nuk kemi per te pare drite. Te gjithe talentet kane per te na ikur.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ketu besoj se ka marre fund edhe shpresa 0,1% se Nini do te luante nje dite me fanelle kuq e zi. Faqja zyrtare e UEFA ben te ditur lajmin , dhe midis te tjerash citohet edhe vet Nini i cili na paska deklaruar se eshte nje enderr qe eshte bere realitet...
    Me pak fjale , keshtu si po ecen futbolli shqiptar dhe keshtu si po punon federata nuk kemi per te pare drite. Te gjithe talentet kane per te na ikur.
    Qekur ai u aktivizua me shpresat e Greqise , gazetat greke shkruanin se nuk mund te luante me per Shqiperine.por une meshume faj ive prinderve te nje 16-vjecari!

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    sbesoj se ky njeri ka vend per sportin shqiptar dhe ketu ne temen e sportit ne forumin shqiptar,nga casti qe ai refuzoi me mosperfillje thirjen per te luajtur per kombetaren e vendit ku kishte lindur dhe pranoi me qejfin dhe deshiren me te madhe per te luajtur per greket atehere as qe dua tja permend emrin dhe nuk dua tja di a egziston.
    talentet dhe sportistet shqiptare qe e kane ne gjak shqiptarine dhe e duan atdheun e tyre nuk kane per te ikur pavaresisht leket apo premtimet qe mund ti jape greku apo ku di une se kush.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Nuk e kam hapur temen se e meriton ky Nini plehra jo! E kam hapur sepse eshte nje fenomen qe ka ndodhur shpesh me shume sportiste shqiptare dhe une mendoj se ka per tu perkeqesuar nese nuk nderhyhet. Federata nuk leviz as gishtin e vogel per ti shmangur te tilla gjera.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Nuk e kam hapur temen se e meriton ky Nini plehra jo! E kam hapur sepse eshte nje fenomen qe ka ndodhur shpesh me shume sportiste shqiptare dhe une mendoj se ka per tu perkeqesuar nese nuk nderhyhet. Federata nuk leviz as gishtin e vogel per ti shmangur te tilla gjera.

Sotir Nini eshte nga Himara. Nje pjese e himarjoteve e mbajne veten per grek edhe pa qene te famshem, gje qe dihet. Keshtu qe ketu hapet nje teme tjeter qe ka lidhje me identitetin e himarjoteve. Meqenese ky eshte nje forum sporti me mire ta leme me kaq. E mban veten per grek tjetri, keshtu qe kot komentohet ne kete teme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 17-05-2008 më 21:33
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Ky me plotë të drejtë po luan për Greqinë se nga Greqia u formua si lojtar. Pse duhet të përfitojmë ne nga investimet e skuadrave greke?

Skuadrat tona kanë 100 Nina nëpër rradhët e tyre. Le ti bëjmë dhe ata talente si puna ktij.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Ne kena vite qe nje brime i biem "E KA FAJIN FEDERATA". Me kujtohet nje skec me Luftar Pajon ku luante rolin e nje fshatari qe i kishin vjedhur lopen dhe te gjithe e kritikonin se e kishte ai fajin dhe ai u pergjigj "Po pse ore lopa nuk ka faj?".

Kshu edhe ky muhabeti jon e ka fajin federata se Sotir Nini ndihet Grek. Jeni ne terezi?
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Përshëndetje

Nuk e di a ka nevojë apo jo një temë e tillë të diskutohet, kjo është çështje e mbyllur. Greqia në forma të ndryshme përvetëson sportistët shqiptarë prej kohësh, e do e bëj edhe më tej. Shqipëria asgjë kush nuk ju ofron atyre, kështu që ato duke u nisur së pari nga interesi i ngushtë ekonomik, por edhe interesi karrieristit largohen nga Shqipëria për të luajtur për kombëtaret tjera evropiane. Shumë normale, prandaj çdo diskutim do të ishte i tepërt.

PS:

Të gjithë temat që kanë të bëjnë me futbollistët shqiptarë që kanë zgjedhur kombëtaret e huaja për të luajtur, do t'i bashkojmë në një temë: ''Futbollistët shqiptarë në kombëtaret e huaja''.
    My silence doesn't mean I am gone!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ky me plotë të drejtë po luan për Greqinë se nga Greqia u formua si lojtar. Pse duhet të përfitojmë ne nga investimet e skuadrave greke?

Skuadrat tona kanë 100 Nina nëpër rradhët e tyre. Le ti bëjmë dhe ata talente si puna ktij.
    ja fut dhe ti kaiher si e ke nickun

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Atehere del qe Federata nuk i dashka keta talente.

Po a ja beni ndo1 here pyetje vetes se sa Buxhet ka FshF?Normale qe aq kane hapin edhe aq veprojne.Mos ti krahasojme me shtetet e tjere se nuk ja vlen.Nqs Greku apo Italiani jep 200.000 euro per fitore FshF jep 10.000 sepse aq ka edhe jo se nuk do te japi me teper.

Pastaj cfare vendos sportisti eshte tjeter gje pasi po ti praqiten kushte te njejta nuk mendoj se do te luante me fanell tjeter.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •