Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 96
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    As per bunder ke lagja ime nuk bo. Jo me presidente .lol
    Po normal qe nuk ben per bunder tek lagjia jote, cfare eshte Ajo ti??
    Nuk ka nevoje te behet presidente, presidentit i jane cunguar goxha kompetencat qe ne ndryshimet kushtetuese te 2008, (lexo pak Kushtetuten pastaj na bej humor) dhe nuk i leverdis te behet e tille, i shkon me shume aty ku eshte, te pelqen ty apo jo, pak rendesi ka.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Po normal qe nuk ben per bunder tek lagjia jote, cfare eshte Ajo ti??
    Nuk ka nevoje te behet presidente, presidentit i jane cunguar goxha kompetencat qe ne ndryshimet kushtetuese te 2008, (lexo pak Kushtetuten pastaj na bej humor) dhe nuk i leverdis te behet e tille, i shkon me shume aty ku eshte, te pelqen ty apo jo, pak rendesi ka.
    Zgjuarsia jote virtyt i budallait.
    Se mor vesh pse u hodhe direkt pupthi sa permenda fjalen bunder? lol
    Ik tashi mos na caj molet se skom nerva me u mor me zgjebse si puna jote.

Zgjuarsia jote virtyt i budallait.
    Se mor vesh pse u hodhe direkt pupthi sa permenda fjalen bunder? lol
    Une nuk hidhem se pupthi fare, perkundrazi argetohem aq shume, kur me mjafton thjesht nje pickim i vockel, dhe i bej njerezit te nxjerrin fetyren e vertete, mungesen totale te argumetit , qytetarise dhe edukates, pre e se ciles re edhe ti aq kollaj.
    Ca njerez si puna jote, edhe te jetojne per nje fare kohe ne nje vend europian (sic ke bere dhe ti) nuk kane hall as derman, po nuk u kthyen ne origjinen e tyre te sharlatanizmit.
    Vetem kaq kisha, qe ta kesh parasysh heret e tjera e te nxjerresh nje cik mesim, para se te besh humor furgonash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 17-04-2011 më 20:07

Here tjeter me kete fjalor perfundon jashte forumit dhe nuk futesh me. Nuk kushton asgje nje fije miresjellje ne komunikim edhe kur personi tjeter nuk bie dakort me ate qe themi.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Kot me t`pyt, une fola per Xhozin....ti me "kunderpergjigjesh "per Boshtinarun?? Apo nga postimi im ti nxorre konkluzionin "Boshtinaru eshte burre zotni"?

Meqe s`ke kuptuar gje nga postimi qe citove per sqarim:
    Injoranca hajvaneske Xhozeske (e lindur apo e fituar nga qendrimi prane Naltmadhnise se tij KryePresidentit te Keshillit te Kryeministrave) nuk eshte se "s`ka te drejte" por qe flet si fatorino e autobusit te Fushe-Krujes.

Po s`prish pune vella, te kuptoj qe ne kemi trasheguar damarin "Une i q... nonen mo t`bukrit!". Race gangstërrash qe t`qesim jashta prej zhelesh (Xhozi eshte nga veriu se te ishte nga jugu do i nxirrte per bythesh).

Zotni,

Une nuk bera replike me njeri as me ty, por ç'faqa mendimin tim, i cili ne kete rast takoi qe eshte i kundert. Per mua eshte diçka normale.

Une nuk e njof Josefinen personalisht, biles as ka takuar ndonjehere rasti deri me sot ta degjoj qofte edhe ne televizor, por per deklaraten qe beri ( une jo pa qellim e citova sipas shtypit ne ligjerate te drejte) une e vleresoj sjelljen e saj si nje fisnike e vertete shqiptare.

Asnjehere ne postimet e mia nuk kam folur ne menyre denigruse per jugor dhe verior per fushore dhe malore, por per te mire dhe te liq, te kulturuar dhe injorante, ne qytetare dhe fshatare (fshatare ne kuptimin e mentalitetit dhe jo vendbanimit).

Zotni une bej dallime ne njerez fisnike dhe zuzare, gjera qe nuk i fiton dot ne jete edhe pse munde te kesh mbaruar disa fakultete dhe te dish disa gjuhe.

Po te veje ne nje kamp perqendrimi, fjala vjen ne Saver te Lushnjes gjeje njerez te drobitur nga puna e rende ne fushe apo ne ndertim po ta kishte fatin te punonte ndonje, por ne bisede mund te shifje se te recitonin Iljaden, Homerin apo Lahuta e Malsise, komplet ne origjinal. Per mua ata "fshatare" ishin dhe jane Qytetare edhe pse femijet e tyre nuk i linin te mbaronin as gjimnazin. Po kulturen familjare nuk ja shkulte dot sistemi.

Ne te njejten kohe ne Kavalishence, ne plazhin e Duresit kishe njerez funksionare te larte me diplloma domosdo, por qe ne rere i shifje me thonjet e kembeve te pa prera. Ata kishin dhe kane kulture komuniste. Si eterit dhe bijte duan shume kohe te dalin nga zuzaria e tyre.

Besoj i ke degjuar shprehjet: "Ai ka mbaruar universitetin e Burelit", "Ajo eshte bere per te dale ne Çete". Jane shprehje te ngulitura nga populli per fakte dhe situata te caktuara qe vazhdojne te influencojne ne jeten shqiptare, qe ne kam pershtypjen i perceptojme ndryshe.

Une jam nga jugu qe si kudo ka gangstere, por nuk ka race ganksteresh.

Une nuk di nge je ti dhe nuk me intereson ta di, por besoj se je shqiptar qe si dhe une i do te miren atij vendi.

Sa per postimin tim te me parshem une fola per te dy, per Jozin dhe Boashtinari, duke dhene mendimin tim sipas kendveshtrimit tim.

Citim:
    E di si me duket ky "kryqezimi i Boshtinarit"? Si ajo plaka e keqe katunare qe i duket zotesi kur e mbyt me llafe nje njeri te qyteteruar dhe kur ai nuk flet po largohet i tmerruar kete e quan "triumf"!

E shoh shume me vend deklaraten e Jozefines ne mbledhjen ne Bruksel ne prani te parlamentareve te gjithe vendeve pjesmarese aty, duke ja thene sy me sy Boshtinarut, qe indirekt i drejtohet dhe ndonje tjetri, dhe jo koridoreve dhe skutave te Brukselit apo Tiranes. Boshtinaru po te qe "zotni" replikonte me fakte ne vend dhe nuk kerkonte te laje "m*tin me sh*re" me letrat e hapura qe i drejton popullit shqiptar nepermjet fletushkes Shekulli, nje praktike qe komunistet e kishin shuume per zemer por qe i ka dale boja prej kohesh.

Ta besoj ,se nje njeri qe kalon 12 ore nga 24 te mundshmet ne forum sdo kete pune tjeter.
    Une kaloj 12 ore ne forum duke u argetuar?!! Gallate kjo! Me pe gje duke u hallakatur me tema koti qe kan argetime? Nderkohe qe ne ndonje teme pak te rende per ty, une hy ne debat, duroj edhe te tjere qe jane ne nivelin tend, jap argument, mundohem te shpjegoj etj etj...ti je duke dredhur zingjirin. Sa per tema argetuese, jane tipike e njerezve qe nuk kane me se ta shtyejne diten, kane probleme me veten dhe hajde te me kaloje nje cik; ja po ta ilustroj nje cik me shembull: bera nje klik sa per kuriozitet tek ai forumi paralel me FSH, dhe ishin ca tema te tipit "me cilin anetare te forumit do doje te beje dashuri" - goxha teme, dhe pervec te tjereve goxha rekord kishe edhe ti me postime tek ajo teme, me ke pare mua gjekundi te argetohem ne forume me tema te ketij standarti dhe analoge me to??
    Je i zoti ti te jesh edhe ne pune, pas pune te jesh duke lexuar dicka dhe ne te njetjen kohe te marresh pjese ne forum dhe te hysh ne nje debat qe ka vlere dhe qe meriton te diskutohet? E pra kete bej une; disa gjera njekohesisht, dhe nuk kam kohe per argetime qe po me thua zotrote.
    E kupton sa acaruse je kur ben rolin e inteligjentes ,e asaj vajzes qe mendon se i di te gjitha por ne fakt nuk di asgje.
    Nuk ta kam fajin une qe acarohesh ti sepse nuk ke kontroll ndaj vetes, dhe sa per inteligjente; nuk e kam thene ndonjehere se jam e tille, as e them dhe s'kam per ta thene kurre, por je ti dhe te tjere si ti qe ma keni dhene kete epitet-inteligjente. Te pakten une di asgje-ne, po ti cfare di pervec fjalorit banal dhe humorit pa kripe?
    Nqf se do dije te citoje ashu sic duhet ndoshta do kishe marre pergjigje tjeter
    Cfare kishte te denje per t'u cituar tek komenti yt qe te ma zbertheje ti me argument? Ti ne ate pseudokoment, ke fyer ne radhe te pare nje nene, nje bashkeshorte, nje qytetare te denje te ketij vendi, dhe mos fol me paragjykime kur ate njeri ti nuk e njeh fare nga afer. Madje as nuk ia ke idene se nga cfare familje me tradite dhe e respektuar eshte ajo zonje.

Bashke nuk njihemi fare dhe per aq kohe sa jemi ne kto ujera ,kujdes me citimet.
    As kam interesin me te vogel qe te te njoh dhe te me njohesh, kam nje shoqeri elitare qe me mjafton, dhe per ty e te tjere si ti, pak me intereson. Kujdesin me citime kam pershtypje se duhet t'ia thuash vetes.
    Une nuk besoj tet kem rene n'qafe edhe pse shume shkrime tuat me hapin barkun.
    Ke rastin te mos lexosh shkrimet e mia, jane shume te renda per ty, nuk pres me shume prej teje.

Por mire eshte at monedhen ta shohesh nga te dyja krahet ,jo vetem njeren.
    Meqenese kjo me prek ne nje fare menyre indirekt edhe mua meqe ne kete debat jam ana tjeter e medaljes, me thuaj se ku perdora ate fjalor me ty dhe pastaj hajde flasim dhe kerko ate "te drejten" tende. Me personin ne fjale nuk kam marredhenie te mira qe te me favorizoje, madje debate te shumta por pa kaluar asnjehere ne ate lloj fjalori qe perdore ti. Se po ben dhe viktimen tani.
    Besoj se e kupton se eshte hera e fundit qe te kthej pergjigje ty dhe cdo kujt qe eshte ne te njejtin kallep.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 18-04-2011 më 04:05

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Nga e kemi trashëguar genin ? Nga dialekti nuk ngjan as veri as jug, ngja "tironce", sepse Shqipëria faktikisht nga komunizmi u barazua vec me Tiranën. Po qe në veri do punoje si qen për hidrocentrale e industri e energji, po qesh në jug do punoje në administratën e Gjirokastritit apo në kooperativa. Ky gen qe flet ti ësht geni i Gogo Nushrave dhe byrosë të instaluar në Tiranë pasi këta fshatarë i morën cka pronë të kishte Tiranasi i vërtetë dhe duke qënë se nuk dëshironin të mësonin anën më të mirë të familjeve që ri-krijuan Tiranën, morën ndër vite elementët turkoshake që kjo klasë elitare qytetare në kuptimin e plotë të fjalës kishte 40 vjet qëpo mundohej ti hiqte për vete dhe të distancohej nga errësira. Mirëpo arroganca fshatare e përparimtarëve komunist nuk kishte si mos martohej me elementat më të errët të 500 vjetve otomanizëm. Zhelet e Jozit janë lule para krimeve makabre komuniste dosjet e të cilave janë djegur mjeshtërisht në 1997 dhe kanë vendosur shqiptarin kundra shqiptarit sot 60 vjet.
    Te me falesh qe nuk ta kam dhene dot kenaqesine qe te me kuptosh "nga jam". Per dreq, me kane mesuar fare mire gjuhen letrare.
    Po ti po e pate kaq merak ta thom u: Nuk jam nipi i Gogos, po i Kozma Dushit...ashtu Kozma Nushit. Kishe ndonje problem me genin e Nushajve?

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    thash se po kalon nji teme pa ja permend jozit "kape per zhelesh". ke harru "katerdhet", "çeveria" e te tjera "argumente"si kto qi perdoren zakonisht kunder saj.
    Sinqerisht, ti ben vete sikur s`e kupton qe s`ishte pune dialekti? Apo.....
    Jo per gje po ne ate postim vetem ne dy rreshta jane perziere dialektet labe, shkodrane, "tironce" dhe letrare. Dhe ty te dogji fjala "zhele"???? Se ate tjetrin e mora vesh qe i dogji "gangstërri" kurse Hyllienit "tironcja".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 18-04-2011 më 11:51
    -

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga gjirfabe Lexo Postimin
    Zotni,

Une nuk bera replike me njeri as me ty, por ç'faqa mendimin tim, i cili ne kete rast takoi qe eshte i kundert. Per mua eshte diçka normale.

Une nuk e njof Josefinen personalisht, biles as ka takuar ndonjehere rasti deri me sot ta degjoj qofte edhe ne televizor, por per deklaraten qe beri ( une jo pa qellim e citova sipas shtypit ne ligjerate te drejte) une e vleresoj sjelljen e saj si nje fisnike e vertete shqiptare.

Asnjehere ne postimet e mia nuk kam folur ne menyre denigruse per jugor dhe verior per fushore dhe malore, por per te mire dhe te liq, te kulturuar dhe injorante, ne qytetare dhe fshatare (fshatare ne kuptimin e mentalitetit dhe jo vendbanimit).

Zotni une bej dallime ne njerez fisnike dhe zuzare, gjera qe nuk i fiton dot ne jete edhe pse munde te kesh mbaruar disa fakultete dhe te dish disa gjuhe.

Po te veje ne nje kamp perqendrimi, fjala vjen ne Saver te Lushnjes gjeje njerez te drobitur nga puna e rende ne fushe apo ne ndertim po ta kishte fatin te punonte ndonje, por ne bisede mund te shifje se te recitonin Iljaden, Homerin apo Lahuta e Malsise, komplet ne origjinal. Per mua ata "fshatare" ishin dhe jane Qytetare edhe pse femijet e tyre nuk i linin te mbaronin as gjimnazin. Po kulturen familjare nuk ja shkulte dot sistemi.

Ne te njejten kohe ne Kavalishence, ne plazhin e Duresit kishe njerez funksionare te larte me diplloma domosdo, por qe ne rere i shifje me thonjet e kembeve te pa prera. Ata kishin dhe kane kulture komuniste. Si eterit dhe bijte duan shume kohe te dalin nga zuzaria e tyre.

Besoj i ke degjuar shprehjet: "Ai ka mbaruar universitetin e Burelit", "Ajo eshte bere per te dale ne Çete". Jane shprehje te ngulitura nga populli per fakte dhe situata te caktuara qe vazhdojne te influencojne ne jeten shqiptare, qe ne kam pershtypjen i perceptojme ndryshe.

Une jam nga jugu qe si kudo ka gangstere, por nuk ka race ganksteresh.

Une nuk di nge je ti dhe nuk me intereson ta di, por besoj se je shqiptar qe si dhe une i do te miren atij vendi.

Sa per postimin tim te me parshem une fola per te dy, per Jozin dhe Boashtinari, duke dhene mendimin tim sipas kendveshtrimit tim.

Citim:
    E di si me duket ky "kryqezimi i Boshtinarit"? Si ajo plaka e keqe katunare qe i duket zotesi kur e mbyt me llafe nje njeri te qyteteruar dhe kur ai nuk flet po largohet i tmerruar kete e quan "triumf"!

E shoh shume me vend deklaraten e Jozefines ne mbledhjen ne Bruksel ne prani te parlamentareve te gjithe vendeve pjesmarese aty, duke ja thene sy me sy Boshtinarut, qe indirekt i drejtohet dhe ndonje tjetri, dhe jo koridoreve dhe skutave te Brukselit apo Tiranes. Boshtinaru po te qe "zotni" replikonte me fakte ne vend dhe nuk kerkonte te laje "m*tin me sh*re" me letrat e hapura qe i drejton popullit shqiptar nepermjet fletushkes Shekulli, nje praktike qe komunistet e kishin shuume per zemer por qe i ka dale boja prej kohesh.

Shoku Zoteri,

Me bete nje goxha leksion mbi qytetarine, fshataresine, zuzarine dhe kulturarine saqe thashe njehere "lere".

Por e dini pse mora mundimin t`ju pergjigjesha? Sepse ju (ju personalisht dhe ndonje tjeter) jeni shembulli perfekt i "genit" qe une permenda. Une padrejtesisht i vura "nenshtetesine" shqiptare, kurse dikush tjeter i gjeti edhe mbiemrin. E kishte Nushaj!

Por mua me duket qe quhet geni "Mllefi". Ju me treguat qe i ndanit njerezit sipas kultures (megjithese mua me shume m`u duk se i ndanit sipas bindjeve partiake) Kurse une i dashur shoku zoteri i ndaj sipas Mentalitetit.

Dikush mund te mbaroje edhe 10 fakultete, te citoje edhe Iliaden, Komedine Hyjnore dhe Hamletin dhe prape te jete njeri bizantin. Pra njeri qe ne thelb ka urrejtjen, cmiren dhe mllefin.

Dikush mund te mos e kete degjuar as emrin e Homerit, te mos dije as ta shkruaje emrin e Shekspirit dhe prape te jete Njeri.

Prandaj shoku zoteri nuk eshte faji im qe dikujt apo dikujt-ve u ka ngelur ora ne kohen e Luftes se Kllasave. Dhe nuk eshte faji im qe ju vazhdoni te villni mllefet e se kaluares ne "barkun" e brezit post-komunist. Te me falni shoku zoteri, kete e bene njehere shoket komunista ne kohen tuaj, perse vazhdoni te njejten gje?

Jetoj ne nje vend me nje kryeminister skizofren, nje kryeparlamentare histerike, nje halabak qe udheheq opoziten dhe nje kryemafioz qe enderron te rikthehet ne politike si president....te me besoni, nuk kam nevoje per "mllefet" e se kaluares. Nuk po mbaj dot ne bark keto te se sotmes.

Ju pershendes dhe mbeteni i nderuar.
    -

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Jozi ia ka bo ati boshtinarit ne Strasburg ashtu si shoku Enver ia boni Hrushovit bash 50 vjet me pare ne Moske.

Partia kamuniste e partite e punes, gjithashtu edhe PD edhe PS duhet te ndihen te lumtur e krenare per perplasjen ne fytyre e çjerrjene maskes qe Jozi i ka bere dashakeqeve viza-pasaportare.

Le te guxoje edhe ndonje tjeter te dale kunder keshtjelles ne breg te Adriatikut - i njejti zemerime e pret.

Oh medet!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    ME NE FUND .....keshtu duhet te flasim dhe jo vetem tu buazeqeshim e zgerdhihemi para cobenjve te brukselit......Jozi burnesha jon
    Te lumte, mi kurseve ca shkronja. : )

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •