Jozi for president!
Jozi for president!
moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise
Ti doktor shkencash, zonjen Topalli nuk e kam idhull, por njeri te afert, dhe te japesh opinion eshte gje tjeter, por te fyhet nje zonje se nuk ben as per bunder tek lagjia jote apo cop mish me dy sy, me ate lloj fjalori ordiner eshte krejt tjeter gje, dhe eshte gjest vertet i ulet.
Nuk e kuptoj njehere se si ta lejone ate lloj fyerje, aq me teper te nje njeriu qe kryeson Institucionin me te larte Ligjvenes te ketij Vendi.
Sa per ato brockullat dhe fyerjet ordinere qe ke pasur ndaj meje me pas, duke pare ate fjalor qe ke, nuk ta marr shume seriozisht, se aq me behet vone per lodra kalamajsh!
Jozefina meriton cdo fyerje ne momentin qe shan kryeprokuroren "lavire bulevardesh" ne televizion publik. Apo kur shkrihet se qeshuri kur Berisha thote qe Rama eshte "i tredhur" neper mitingje. Ne rradhe te pare tregon edukaten e vet, plus nuk respekton institucionin qe perfaqeson...
ja pak a shume ca ka thene Kaviri do thoshja dhe une rreth temes. hiq menjane ato iliadat e hamletat.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Zonja topalli cdo seance parlamentare e ka zakon te fyeje dike. Dhe perderisa e ben publikisht dhe eshte e zgjedhura e popullit me vote une mendoj qe ajo lloj gjuhe i shkon pershtat vetem nje bundre prandaj dhe e quajta te tille. Ti mund ta kesh dhe moter por sdo te thote qe eshte e afermja e juaj e ti krefim bishtin.
Cfare do mbjellesh do korresh thote populli. Para se t'me japesh mua leksjone fjalori ,ik mesoja Zhozit si fillim meqense e paske dhe te afert plus dhe nene me femije![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 18-04-2011 më 15:02
zonjes topalli do i shkonte me shume per shtate epiteti ' zoti topalli', dhe qe normalisht nenkuptohet, jo ne kuptimin e mire te fjales. lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ahahah , rumuni kunder liberalizimit te vizave per Shqiperine.
E kan mbush europen kto rumunet, me heret ke pas frik me kalu neper Rumani, tash jan fut ne Europ, jo me merit , por shkaku i interesave te BE-se dhe na behen sikur ato e themeluan BE-ne, mir ja ka ber Topalli.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Edhe Berlusconi që është figurë politike i ka të metat e veta. Nuk i mbaj krahun Jozefinës por të flasim drejtë, ktu i heq kapelen Jozefinës për kët gjë. Ka pas fakte apo jo që ai Rumuni ka dashur të pengoj Shqipërinë në liberalizimin e vizave, mua m'u bë qefi që zëri i Shqipërisë të dëgjohet dhe në Europë. Nuk jemi më ai shtet i humbur që s'na njifte njeri , përderisa përfituam liberalizimin e vizave kemi dhe ne të drejtat e tona dhe të dali Rumani kundër është turp i zotit.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt