Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 96
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shyqyr po tregojmë një herë dhëmbët. PS-ja me këtë rrugë që ka nisur nuk e ka mirë punën. Po pozicionohet në cdo kuvend në cdo debat në pozicione të dukshme antiqeveritare, dhe si rrjedhojë antishqiptare pasi po sulmon Amerikën, po sulmon ëndrrën e lëvizjes së lirë të shqiptarëve, dhe po inciton dhunë dhe luftë civile jug-veri vec për motive ordinere pushteti. Edi Rama i humbi zgjedhjet kur nuk pranoi kompromis me shtangistin Meta, atëher cfarë do ky përbindësh që nuk rri urt bashkë me rroce pocet e G99 të shkolluar me zell në aktin e propagandës ? Me cin kujtojnë se kanë të bëjnë këta njerëz ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Ujku do "dhembe qeni"!
    Iu paska ardhur dita qe edhe keta bosh-ti-naret ( nare-katunare/katunaret rumune) te na bejne si te zote, po me e keqja eshte se ka nga ata bosh-ti-naret tane qe ua krefin bishtin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 17-04-2011 më 11:48

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    rumuni dhe seli rozi ishin kunder lirise se shqiptareve.

meqe seli rozi ishte kunder jan kunder dhe kulishet e seli rozit megjithse vete bi.thet i kan jashte.
    sikur bllokmenet dikur.. hanin pinin e defrenin vete kurse miletit te shkrete i rrasen tallonin..

skini turp mo..

i lumte trimereshes Jozefine..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Si eksitohen shqiptaret, ta bejme presidente tani thone. lol

po fundja beri punen qe i takon. Nuk beri ndonje cudi te jashtezakonshme. Mire qe kujtohen ndonjehere me raste 'festash'.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    ky boqikali e ka nje adhuruese te flakte ktu ne forum pasi i ka hequre shkrimet qe keme bere kunder te dyve ktu ne forum.
    Qka te besh pune komunistashe i len vetem ato qe u pelqejne deri sa nuk ikem kapur me pel per dore.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga gjirfabe Lexo Postimin
    E shoh shume me vend deklaraten e Jozefines ne mbledhjen ne Bruksel ne prani te parlamentareve te gjithe vendeve pjesmarese aty, duke ja thene sy me sy Boshtinarut, qe indirekt i drejtohet dhe ndonje tjetri, dhe jo koridoreve dhe skutave te Brukselit apo Tiranes. Boshtinaru po te qe "zotni" replikonte me fakte ne vend dhe nuk kerkonte te laje "m*tin me sh*re" me letrat e hapura qe i drejton popullit shqiptar nepermjet fletushkes Shekulli, nje praktike qe komunistet e kishin shuume per zemer por qe i ka dale boja prej kohesh.

Meqe s`ke kuptuar gje nga postimi qe citove per sqarim:
    Injoranca hajvaneske Xhozeske (e lindur apo e fituar nga qendrimi prane Naltmadhnise se tij KryePresidentit te Keshillit te Kryeministrave) nuk eshte se "s`ka te drejte" por qe flet si fatorino e autobusit te Fushe-Krujes.

Po s`prish pune vella, te kuptoj qe ne kemi trasheguar damarin "Une i q... nonen mo t`bukrit!". Race gangstërrash qe t`qesim jashta prej zhelesh (Xhozi eshte nga veriu se te ishte nga jugu do i nxirrte per bythesh).
    -

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Kot me t`pyt, une fola per Xhozin....ti me "kunderpergjigjesh "per Boshtinarun?? Apo nga postimi im ti nxorre konkluzionin "Boshtinaru eshte burre zotni"?

Injoranca hajvaneske Xhozeske (e lindur apo e fituar nga qendrimi prane Naltmadhnise se tij KryePresidentit te Keshillit te Kryeministrave) nuk eshte se "s`ka te drejte" por qe flet si fatorino e autobusit te Fushe-Krujes.

Po s`prish pune vella, te kuptoj qe ne kemi trasheguar damarin "Une i q... nonen mo t`bukrit!". Race gangstërrash qe t`qesim jashta prej zhelesh (Xhozi eshte nga veriu se te ishte nga jugu do i nxirrte per bythesh).
    Nga e kemi trashëguar genin ? Nga dialekti nuk ngjan as veri as jug, ngja "tironce", sepse Shqipëria faktikisht nga komunizmi u barazua vec me Tiranën. Po qe në veri do punoje si qen për hidrocentrale e industri e energji, po qesh në jug do punoje në administratën e Gjirokastritit apo në kooperativa. Ky gen qe flet ti ësht geni i Gogo Nushrave dhe byrosë të instaluar në Tiranë pasi këta fshatarë i morën cka pronë të kishte Tiranasi i vërtetë dhe duke qënë se nuk dëshironin të mësonin anën më të mirë të familjeve që ri-krijuan Tiranën, morën ndër vite elementët turkoshake që kjo klasë elitare qytetare në kuptimin e plotë të fjalës kishte 40 vjet qëpo mundohej ti hiqte për vete dhe të distancohej nga errësira. Mirëpo arroganca fshatare e përparimtarëve komunist nuk kishte si mos martohej me elementat më të errët të 500 vjetve otomanizëm. Zhelet e Jozit janë lule para krimeve makabre komuniste dosjet e të cilave janë djegur mjeshtërisht në 1997 dhe kanë vendosur shqiptarin kundra shqiptarit sot 60 vjet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 17-04-2011 më 14:21
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Si eksitohen shqiptaret, ta bejme presidente tani thone. lol

po fundja beri punen qe i takon. Nuk beri ndonje cudi te jashtezakonshme. Mire qe kujtohen ndonjehere me raste 'festash'.
    As per bunder ke lagja ime nuk bo. Jo me presidente .lol

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Kot me t`pyt, une fola per Xhozin....ti me "kunderpergjigjesh "per Boshtinarun?? Apo nga postimi im ti nxorre konkluzionin "Boshtinaru eshte burre zotni"?

thash se po kalon nji teme pa ja permend jozit "kape per zhelesh". ke harru "katerdhet", "çeveria" e te tjera "argumente"si kto qi perdoren zakonisht kunder saj.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nuk kam koment i lumt znj.topalli

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •