Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jane dy lloj meshkujsh, disa qe hane ne sofren e shtepise se vet dhe disa qe hajne si puna qenit , nje kocke ne ferra dhe nje kocke ne motel.Muslimani e akumulon energjine e tij tek bashkeshortja e tij kurse jomuslimani e shperndan rruges duke pare femra te tjera edhe pastaj normalisht qe do kete ndryshim.Si puna plazhistit qe shikon "ujin" dhe ngrohet ne diell.E kupton filozofine e plazhistit?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 14-04-2011 mė 09:56 Arsyeja: Uji simbolizon femren
"Shoku Mjekesise"
Ncuq se kuptoj, eshte shume e thelle. Nejse Mersin tollovitje te mbare me idete e tua. Do e besoja sikur te mos kisha pare me qindra e mijera arab ne Tailande qe harboheshin me keq se jo myslimanet. Ka plazhista qe shikojne ujin e ngrohen ne diell ka dhe plazhista qe lahen ne uje me gjithe rroba. Qejfe qejfe kjo dynja.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po hyn me gjithe rroba, ne fakt duhet te hyje pa rroba, po ja falim kete here, po varet pastaj sa here hyn per tu lare, InshAllah sperdor "komardare" per te qendruar siper ujit jo per gje por ka efekte anesore.![]()
"Shoku Mjekesise"
Se c'a jam une e tek jam une, pune per mua, dhe tipat si puna jote me bijne ne masen small. Se nga e ka shikimin partneri im, nuk me ha meraku shume se nga i hedh syte, se syte per te pare te bukuren jane, dhe ngado t'i hedhi syte prap se prap te une kthehet.
Dhe je duke fole, aq pa lidhje, sa nuk ka ku te shkoje....me ato "jo nje mashkull musliman keshtu e ashtu", kur ti ne fakt as mashkull nuk mund te quhesh!
Se si jane ata vellezerit e tu musliman, mos me bej te flas.......
p.s: sec e kam nje parandjenje qe ke per te bere edhe ti valixhet.....
po pse po flet kot tani? me dhimbsen me shume algjerianet qe kam njohur vetem 2 gjithe jeten time...
turqit kane qene pushtuesit tone per 5 shekuj.
per 5 shekuj na kane lene ne varferi dhe te prapambetur.
te thuash qe turqit kane vrare qindra mijera shqiptare, do te thote qe ose ke zbuluar ndonje dokument me vlera te jashtezakonshme historike, ose po ia fute pordhes fare...
nuk e di se cili eshte rasti yt. na trego se ku e ke lexuar! lol
pastaj para 90 vjetesh popullsia e shqiperise ka qene vetem 800.000 banore. imagjino sa ka qene me perpara!
te thashe. lexo fjalimin e at gjegj fishtes ne paris dhe sqaroji pak idete.
Vasudhaiva Kutumbakam
Ka mysliman qe ha ne shpi, e ka qe hane ne ferra. Ka jo-myslimane qe hane ne shpi, e ka te tjere qe hane ne ferra. Nuk besoj se myslimanet jane prodhim seri, qe behen ne fabrike te gjithe njesoj. Ashtu dhe jo-myslimanet. Por keshtu eshte kur njerezit i ndan thjesht ne mysliman dhe jo-mysliman, kujton se secili grup sillet njesoj, vishet njesoj, flet njesoj e ha njesoj.
Krijoni Kontakt