Close
Faqja 19 prej 54 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 531
    Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    E ke keqkuptuar cfare kam shkruar apo po ngatarron biblibilin me klarineten ti Darius
    Rri pash zotin mos fol budallalliqe. Meshkujt myslimane qe thua ti perpara se te jene myslimane, jane qenie njerezore dhe tundohen njesoj si gjithe qeniet e tjera njerezore. Mos kaloni ne absurditet me deklarata te tilla se beheni qesharake.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Rri pash zotin mos fol budallalliqe. Meshkujt myslimane qe thua ti perpara se te jene myslimane, jane qenie njerezore dhe tundohen njesoj si gjithe qeniet e tjera njerezore. Mos kaloni ne absurditet me deklarata te tilla se beheni qesharake.

Jane dy lloj meshkujsh, disa qe hane ne sofren e shtepise se vet dhe disa qe hajne si puna qenit , nje kocke ne ferra dhe nje kocke ne motel.Muslimani e akumulon energjine e tij tek bashkeshortja e tij kurse jomuslimani e shperndan rruges duke pare femra te tjera edhe pastaj normalisht qe do kete ndryshim.Si puna plazhistit qe shikon "ujin" dhe ngrohet ne diell.E kupton filozofine e plazhistit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 14-04-2011 mė 09:56 Arsyeja: Uji simbolizon femren
    "Shoku Mjekesise"

Ncuq se kuptoj, eshte shume e thelle. Nejse Mersin tollovitje te mbare me idete e tua. Do e besoja sikur te mos kisha pare me qindra e mijera arab ne Tailande qe harboheshin me keq se jo myslimanet. Ka plazhista qe shikojne ujin e ngrohen ne diell ka dhe plazhista qe lahen ne uje me gjithe rroba. Qejfe qejfe kjo dynja.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Po hyn me gjithe rroba, ne fakt duhet te hyje pa rroba, po ja falim kete here, po varet pastaj sa here hyn per tu lare, InshAllah sperdor "komardare" per te qendruar siper ujit jo per gje por ka efekte anesore.
    "Shoku Mjekesise"

Jane disa lloj femrash qe kur i ke prane, i harron femrat e botes.Nuk e di je ti nga ato apo jo por mesa duket te dashurit tend e paska shume te theksuar shikimin e femrave te tjera.
    Se c'a jam une e tek jam une, pune per mua, dhe tipat si puna jote me bijne ne masen small. Se nga e ka shikimin partneri im, nuk me ha meraku shume se nga i hedh syte, se syte per te pare te bukuren jane, dhe ngado t'i hedhi syte prap se prap te une kthehet.

Dhe je duke fole, aq pa lidhje, sa nuk ka ku te shkoje....me ato "jo nje mashkull musliman keshtu e ashtu", kur ti ne fakt as mashkull nuk mund te quhesh!
    Se si jane ata vellezerit e tu musliman, mos me bej te flas.......

p.s: sec e kam nje parandjenje qe ke per te bere edhe ti valixhet.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Dmthne gjergi kastrioti luftoj kot se keshtu i tha mendja ....
    Apo edhe lufta qe beri gjergi kastrioti kundra turkve nuk eshte dokumentuar ?

Po jo ti te dhimpsen me shume alrgerianet ...
    po pse po flet kot tani? me dhimbsen me shume algjerianet qe kam njohur vetem 2 gjithe jeten time...

turqit kane qene pushtuesit tone per 5 shekuj.
    per 5 shekuj na kane lene ne varferi dhe te prapambetur.
    te thuash qe turqit kane vrare qindra mijera shqiptare, do te thote qe ose ke zbuluar ndonje dokument me vlera te jashtezakonshme historike, ose po ia fute pordhes fare...
    nuk e di se cili eshte rasti yt. na trego se ku e ke lexuar! lol
    pastaj para 90 vjetesh popullsia e shqiperise ka qene vetem 800.000 banore. imagjino sa ka qene me perpara!
    te thashe. lexo fjalimin e at gjegj fishtes ne paris dhe sqaroji pak idete.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Femrat ju pelqen ky ligj se ju djeg shpirti ku burrat e tyre shikojne femra te tjera edhe pse i kane ne krah ato.

Po ne ate po kerkojme na pelqen te 'zhveshim' dhe motrat arabe . Ca lidhje kishte 'djegia', hajde merre vesht? Ti flet sipas syckave te tua right? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Femrat ju pelqen ky ligj se ju djeg shpirti ku burrat e tyre shikojne femra te tjera edhe pse i kane ne krah ato.

E paske sjelle me foto, duhet te jete e vertete.

Jane dy lloj meshkujsh, disa qe hane ne sofren e shtepise se vet dhe disa qe hajne si puna qenit , nje kocke ne ferra dhe nje kocke ne motel.Muslimani e akumulon energjine e tij tek bashkeshortja e tij kurse jomuslimani e shperndan rruges duke pare femra te tjera edhe pastaj normalisht qe do kete ndryshim.Si puna plazhistit qe shikon "ujin" dhe ngrohet ne diell.E kupton filozofine e plazhistit?
    Ka mysliman qe ha ne shpi, e ka qe hane ne ferra. Ka jo-myslimane qe hane ne shpi, e ka te tjere qe hane ne ferra. Nuk besoj se myslimanet jane prodhim seri, qe behen ne fabrike te gjithe njesoj. Ashtu dhe jo-myslimanet. Por keshtu eshte kur njerezit i ndan thjesht ne mysliman dhe jo-mysliman, kujton se secili grup sillet njesoj, vishet njesoj, flet njesoj e ha njesoj.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    mire ja bejne

Faqja 19 prej 54 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •