Close
Faqja 9 prej 54 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 531
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Darius--citim--Mos ju qellofte fati ndonje dite vere te hipni ne ashensor me njeren nga keto ninxhat se do mallkoni diten qe keni lindur. Te kthehet stomaku nga poshte lart e ca ke ngrene 1 vit me pare ke per borxh ta nxjerresh

Tė kuptoj dhe jam kunder Ferexhes(Burka)mirėpo njė perbuzje e tillė ē"njerzore ndaj Femrave tė cilat asnjėhėrė s'paten mundėsinė tė vendosin pėr trupin e vet dhe jetėn e tyre nė pėrgjithėsi
    ku do qofshin ato nė Vendlindje apo jashtė saj --ėshtė TURP pėr njė vlerėsim tė tillė.
    P.S--mė mirė do tė ishte tė kujdesemi pėr Vendlindjen tonė pė kėto gjėra negative se t'ju tregojmė Franqezve e Amerikaneve se si bėhėt Ligji ne vetem mysafir jemi nė kėto Shtete

Pėrshendetje F/SH i

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Jam shume dakort me ty. Te qerohen qafirat e Europes nga Arabistani (megjithese se kam idene se kush eshte ai trushkulur europian qe mund te kerkoje te shkoje ne Arabistan) dhe t'u ndalet dhe nafta qe te ngordhi ekonomia Europiane. Nga ana tjeter qe te barazohen gjerat le te qerohen ne Arabistan te gjithe beduinet qe kane ndyre Europen dhe Ameriken, te kthehen neper shpellat dhe kasollet nga kane ardhur, t'u pritet cdo gje qe krijon perendimi, veshje, elektronike, makineri, teknologji e le te hane kuranin, opiumin dhe kuskusin. Keshtu besoj qe gjerat do shkojne ne barazi dhe dihet perfundimi se kush ngordh i pari.

nuk besoj qe keta lende te pare e kane coca colen

A po i do gjerat te jene te barabarta? Le te provohet kjo qe them une dhe e shohim se kush do bjeri ne gjunje brenda 24 oreve? Le t'i rroje nafta pastaj Arabistanit. Se vetem gure e rere ka. U harrova, ka dhe ca 'shkenctare' te para 900 vjeteve... se ne fakt aty i ka mbetur ora atyre.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ketu ne Usa ka qene nje femer e mbuluar e cila kundershtoi te dilte ne foton e patentes me fytyre zbuluar. Ka bere buje kjo ceshtje. Biles i ka hedhur dhe ne gjyq. Kerkesa e saj u hodh poshte. U lejua vetem qe personi qe do nxirrte ate ne fotografi te ishte femer, dhe te nxirrej ne nje dhome te mbyllur pa dritare. Kishte te drejte te mos ja tregonte njeriu patenten, por vetem nese do ndalohej nga policia rruges duhej ta tregonte.
    Imagjino qe ne vendin e saj kjo s'do lejohej te ngiste makinen nga burri i saj e jo me shume.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 12-04-2011 mė 15:54
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    mos ki dert se edhe kjo gje do te ndodhe nje dite ,sepse kjo bote eshte si rote njehere poshte e njehere nalt, hehehe.

industria e evropes ngordhe si mace per 24 ore ,e mos te bejme fjale per ushtrine e cila per 12 ore ngordhe e pastaj do ju ngelin avionet dhe tanket si eksponate neper rruge dhe pista hehehe

Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin

Tė kuptoj dhe jam kunder Ferexhes(Burka)mirėpo njė perbuzje e tillė ē"njerzore ndaj Femrave tė cilat asnjėhėrė s'paten mundėsinė tė vendosin pėr trupin e vet dhe jetėn e tyre nė pėrgjithėsi
    ku do qofshin ato nė Vendlindje apo jashtė saj --ėshtė TURP pėr njė vlerėsim tė tillė.
    P.S--mė mirė do tė ishte tė kujdesemi pėr Vendlindjen tonė pė kėto gjėra negative se t'ju tregojmė Franqezve e Amerikaneve se si bėhėt Ligji ne vetem mysafir jemi nė kėto Shtete

Pėrshendetje F/SH i
    Cfare flet ore, ku e shikon perbuzjen ti? Qe po flas nje te vertete dhe qe i mbyt pislleku? Kush ja u ka fajin qe ne 40 grade temperature vishen si te jene ne polin e veriut? Normale qe do qelbesh ere e do llahtarisesh te tjeret qe te rrine afer. Sa per mysafirin je ca gabim. Personalisht jam nenshtetas i vendit ku jetoj, paguaj taksat dhe kam te drejta te barabarta me te gjithe ata qe kane lindur ketu. Gjersa i nenshtrohem cdo detyrimi qe me ve shteti, ne te njejtin raport i kam dhe te drejtat qe me garanton ky shtet. Dhe nga taksat qe paguaj une ushqehen dhe disa nga keta derrat parazite qe rrine gjithe diten ne shtepi, bejne 10 kalamaj e pastaj kerkojne ti mbaje shteti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    prandaj edhe emrin e ke bere dariush nga dashmir , edhe nje vit ke kohe ,tamam edhe shqipen do harojsh

nese qelben dikush , qelbin ata qe se lajne b.ethen sepse ata me ferexhe pastrohen 5 here ne dite ndersa ata qafira sa me palare aq me sevap heheheh

Beji hyzmet shendetit "motra" se truri te paska fluturu. Darius me dashmir jane me kilometra larg dhe skane fare lidhje me njeri tjetrin. Sa per shqipen mund te te jap ty leksione sesi ta permiresosh. Me fal po nuk i mbaj pishen se kush lan apo jo menderen. Evidentoj eren e qelbur kur dikush me rri afer dhe nese 5 here ne dite nuk i beka derman te largojne ate ere atehere me te vertete qenka fatkeqesi.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Valla nga ana e pastertise jane nr 1 muslimanet,kam fjalen per ato zonja me shamia e meshkujt qe falin namazin,per feregja syt mos iu pafsha kam tha sahere nuk kemi asgje te perbashket me ta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Nete mire e ke ti ,po haj e hec thuaju ketyre injoranteve

kam komshi nje qafir qe meret me ritjen e derrave , te them te drejten ky eshte me i felliqur se derrat e tij.

Faqja 9 prej 54 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •