Close
Faqja 17 prej 54 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 531
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po nuk eshte puna a je dakord ti apo jo
    keshtu DUHET te veprohet nese e do vehten fort. po flitet per 45 grade ne hije. imagjino sa jane ne diell.
    nuk po flitet pe temperaturat ne shqiperi......
    shiko edhe beduinet qe jetojne ne shkretetire. me kanotjere sillen???
    ato vishen me rroba leshi dhe madje te ZEZA...
    kush shkon ne shkretetire nuk duhet te vishet me te bardha.

p.s. une kam qene ne sahara (vetem per nja 2-3 ore) dhe me rroba leshi jam veshur. nuk kam pare ndonje zheni me kanotjere
    Po flasim per Europen, jo per shkretetiren. Ne shkretetire s'ka kush te merr ere.

Temperaturat ne Europe shum rralle shkojne aq shume, keshtu qe i bie qe ne 99% te kohes, ato te mbuluara koke e kembe, djersisin me shume te te tjeret. Per disa ore ne vit ama mbajne ere me te mire.

Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Gazeta shkruan se cilat Veshje lejohėn ne France ;e para dhe e dyta ndalohen, kurse e 3 dhe e 4 lejohen,si dhe nga cilat Shtete vijne ato.

Pėrshendetje
    Pashe qe kishe cituar nje fjali timen ne shkrimin me lart por s'po e kuptoja c'lidhje kishte me gazeten. Tani qe e shpjegove ketu po

Dmth ti more si shembull ngjyren?? Nderkohe qe gazeta thoshte cilat veshje jane te ndaluara.... si veshje e jo si ngjyre! Ndaj s'mendoj se ka lidhje sh me komentin tim por nejse....

Dihet qe e ngjyra e zeze e thith me shume nxehtesine, apo e kam gabim??

La vita non si spiega, si VIVE!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po masakrat e arabeve algjeriane ndaj berbereve i dini? Algjerianet po bejne gjenocid ndaj berbereve.
    Ku i psonis keto pacavurre ti mer?
    Apo ec ti shtojme dicka muabetit sa per ta bere ate interesant .

Po me pelqeka ky ligj shume , por me mire do te ishte qe te behej ligji qe mbulesat te mos lejohen fare , te pakten ne vende pune , dhe do te ishte mire po te futej ky ligj edhe ne vende tjera se vertet nuk po durohen keto me mbulesa , duken sikur kafshe.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    kleadoni--citim--Dihet qe e ngjyra e zeze e thith me shume nxehtesine, apo e kam gabim??

Jo s'ėshtė gabim,ėshtė e vertetė.

Pėrshendetje

Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    kleadoni--citim--Dihet qe e ngjyra e zeze e thith me shume nxehtesine, apo e kam gabim??

Jo s'ėshtė gabim,ėshtė e vertetė.

Pėrshendetje
    Ah ok!

P.s - per te bere citimin, ne fund te komentit, djathtas, eshte nje ikone ku shkruhet : cito

La vita non si spiega, si VIVE!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sa i perket fese Islame dhe asaj qe lidhet me kete fe ekziston nje propagande e madhe, fshehje e fakteve, manipulime te medha. Problemin e shkaktuan Islamiket duke shku ne Evrope dhe politikanet evropiane te asaj kohe qe nuk ndermorren masat e duhura per integrimin e myslimaneve, po ta merrnin seriozisht politikanet ky nuk do te ishte problem ne shtetet Evropiane. Evropa eshte ideologjikisht shume e dobte dhe me dobesimin e krishterimit dhe braktisjen e ketij besimi nga popullata Evropiane tashme i eshte hapur rruge islamit dhe 1 milione problemeve qe sjell kjo fe per myslimanet dhe jo myslimanet. Po provohet nje proverbe ku njerezit besojne ne ate qe duan te besojne. Islamiket jane aq te verber kur flasin per diskriminimin nga shtetet Evropiane saqe nuk mund ta kuptojne qe ne shtetet islamike myslimanet jane me te diskriminuar nga cdo e drejte shoqerore perpos praktikimi i fese.

Ky ligj eshte shume i domosdoshem sepse po heq nje te keqe te madhe per ato femra 'franceze' me burka. Muhamedit nuk i ka interesuar per lirimin e femres myslimane, por qe ta skllaveroje ate. Nuk eshte liri me u mlu me burka, mbulimi me carcaf nuk eshte liri, provojeni vet dhe dilni ne diell ta shohim se a eshte liri?! Kjo nuk i prek drejperdrejt myslimanet sepse nje pakice e myslimaneve e praktikojne kete. Murgesha e vesh shamine sepse deshiron qe jeten t'ia kushtoje Zotit dhe nuk eshte si ne islam ku thuhe 'se na ka porositur profeti sepse duke mos qene te mbuluara provokohen djemte'.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 13-04-2011 mė 19:49

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

p.p.s nuk kemi asnje dokument qe thote qe turqia ka masakruar qindra mijera shqiptar. keshtu thoshte gjergj fishta te pakten.
    mi trego pak nga i more keto shifra se jam kurioz! apo i shpike ne kete moment?
    C fare kan bere francezet kundra algerianeve e di mire ti
    Po c fare kan bere turqit kundra Shqiptareve nuk e di ?!

Une them se te ty kan filluar sympomat e para e arabofilise .

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hahaha. si? do i besh ashtu si kane qene???????

ato shperfytyrimet nuk jane te paligjshme sepse nuk ndalojne identifikimin. ne fund te fundit ajo eshte fytyra e tyre.
    behen behen ... nese tani e tutje i denojne me burg sbehen me te atille ... spo them per ata qe kan kaluar mor ..

ato shperfytyrimet duhet te jene te paligjshme sepse ka dhe kjo lidhje me identifikimin ....ata identifikohen si njerez apo si kafshe?

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Femrat ju pelqen ky ligj se ju djeg shpirti ku burrat e tyre shikojne femra te tjera edhe pse i kane ne krah ato.

"Shoku Mjekesise"

Faqja 17 prej 54 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •