Per sa kohe arabet te prapambetur do kalojne illegalisht ne shtetet europiane , edhe do kerkojne qe kulturen e tyre te prapambetur ta imponojne te shtetin ne te cilin ata jan mysafir , per aq kohe do ket edhe ligje te atilla .Rri ne shtetin tend edhe nuk te gjen gje .
Une nuk e kuptoj , po e adhuroni kaq shume kulturen arabiane , pse po emigroni masivisht drejt europes ?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 13-04-2011 mė 10:16
Vasudhaiva Kutumbakam
Ligj i drejt , nuk cenohet e drejta e individit, perkundrasi une e shohe si mbrojte.
Nuk arrin dot ta indentifikosht tjetrin , nqs nuk ja sheh fytyren.
Mgjs ketu ku jetoi une , i sheh shume rradhe neper rruge.
Njoh myslymane pa perce dhe pa shami , femra qe bejn nje jete te rregullt, vishen normal , ndjekin ritet e tyre fetare , jane te integruara ne jete perendimore ect ect.
Pse mos te jene keto shembull i islamit te paster dhe modern ?
Pse duhet me ulerit per percet ( nga ana e besimtarve ) dhe mos te stimulohet ky grup besimtaresh ?
Ps. Ashtu si ma vret syrin lakuriqsia , ashtu ma vret syrin edhe veshjet bombastike te mbuluara komplet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 13-04-2011 mė 10:36
Jeto sot se neser nuk i dihet
PO c'lidhje ka kjo? Atehere i bika qe ne u dashka te shkojme ne Turqi e t'i detyrojme turqit te flasin shqip e te vishen si shqiptare pasi edhe ata na kane masakruar me qindra mijera per 500 vjet.
Po masakrat e arabeve algjeriane ndaj berbereve i dini? Algjerianet po bejne gjenocid ndaj berbereve.
thash qe nuk kane kaluar as 50 vjet dhe ti flet sikur te kene kaluar 200...
france ka shume "borxhe per te lare" ndaj algjerianeve.
ti flet sikur te jene francezet viktima te algjerianeve (po e pergjethsoj ketu duke folur vetem per algjerianet) e jo algjerianet viktima te francezeve.
nuk jane keto "ninjat" qe kane vrare qindra mijera franceze. eshte e kunderta.
te thuash pikerisht ne kete rast "le te kthehen ne vendin e tyre" eshte pafytyresi dhe hipokrizi, duke pasur parasyshe si sa u kthyen francezet ne vendin e tyre dhe si u sollen
po normalisht qe shqiptaret, kudo qe te shkojne duhet te flasin shqip e te sillen si shqiptare. vendasit te bejne punen e tyre.
sdq po bindem gjithnje e me shume qe rasti ne fjale eshte rast tipik i pikes 1 te "strategjise se manipulimit nepermjet mass medias" e noam chomsky-t.
p.s. masakrat e algjerianeve ndaj berbereve nuk kane pike lidhjeje pasi po flasim per arabet dhe francezet. kane bere dhjetra masakra te tilla edhe arabet, por po flasim per gjera te tjera.
p.p.s nuk kemi asnje dokument qe thote qe turqia ka masakruar qindra mijera shqiptar. keshtu thoshte gjergj fishta te pakten.
mi trego pak nga i more keto shifra se jam kurioz! apo i shpike ne kete moment?
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt