S;eshte ashtu Yes*. Ato kane ate interpretim rreth citateve ku urdherohet shamija dhe une e as ti si jo bartese te saj nuk kemi te drejte t'i kritikojme.
Sa e sa sekte ka nga te gjitha fete qe kane besime qe per ne duken absurde (duke perfshir edhe besimin tend, i tille duket ne syrin tim, po nejse s'eshte ceshtja kjo), por ca thua ti, t'i denojme te gjithe dhe t'ua imponojme mendimin tone te gjitheve?
Une jam per t'a ruajtur vleren e Zotit mbi toke qe e vecojne gjuhe, popuj e kultura te ndryshme dhe nuk dua qe e tere bota te duket njengjyreshe.
Andaj se a duken bukur ato apo jo kjo eshte relative, sepse atyre u duket vetja bukur ne ate menyre, per faktin se ndjejne kenaqesine e kryerjes se nje obligimi (sipas tyre) dhe nuk i le hapesire te menojne shume bukurine e jashtme.
Epo mire, nuk eshte keshtu si them une, eshte ashtu sic thua ti dhe sic thone te gjithe, nuk ua prish une ju , larg qofte...
Keq me vjen, por kesaj here po ta "prishi pak qejfin"....citatet jam ne gjendje t'i argumentoj jo ty por te gjithe botes arabe, e te gjitheve qe i shkojne per shtat ketij botekuptimi te pabaze....Ato kane ate interpretim rreth citateve ku urdherohet shamija dhe une e as ti si jo bartese te saj nuk kemi te drejte t'i kritikojme.
Citatet i kam lexu e sterargumentu, dhe po deshe t'i bej edhe ty, por problemi eshte se nuk ka interpretim te atyre citateve, por vetem instrumentalizim...
Uroj ta kuptosh me kaq, se nuk kam kohe te zgjatem me shume, se kur nuk ma kuptove qe me lart qe ishte krejt e kollajte, nuk e di si do ta kuptoje po te jepja argumentat ketu nje e nga nje...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 12-04-2011 mė 19:12
po nuk eshte puna a je dakord ti apo jo
keshtu DUHET te veprohet nese e do vehten fort. po flitet per 45 grade ne hije. imagjino sa jane ne diell.
nuk po flitet pe temperaturat ne shqiperi......
shiko edhe beduinet qe jetojne ne shkretetire. me kanotjere sillen???
ato vishen me rroba leshi dhe madje te ZEZA...
kush shkon ne shkretetire nuk duhet te vishet me te bardha.
p.s. une kam qene ne sahara (vetem per nja 2-3 ore) dhe me rroba leshi jam veshur. nuk kam pare ndonje zheni me kanotjere![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Oh jo te lutem mos u lodh se kot eshte, s'arij te te kuptoj une.
Nuk je ti e permasave te mija te njoma, kur te rritem sa ty do me iluminosh me ide te tilla grandioze.
citim--the admiral---dhe me rroba leshi jam veshur.
Qorapat prej leshi i mbrojnė kėmbet nga djersitja edhe mė kepucė tė thella ,kjo ėshtė e vertetė admiral.
Pėrshendetje
P.S--ky postim ishte jashtė Teme (mė falni)
Krijoni Kontakt